Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2
3
4
Jó reggelt!!
Nem azt kell mondani hogy eldőltél.....hanem azt hogy eldontöttem direkt, hogy gyakoroljam a motor feállítását.
Pont tegnap mondtam Kozmaxéknak , hogy ha kevés lessz a benzin a motorba, (tanulva HIDI esetéből)direkt eldöntöm a motort hogy betanuljam a felállítását (nem azt a felállítást ).
Erre azt mondták hogy ha eldől akkor úgyis leszáll a "lila köd" az agyamra és felpattanva azzonal, szinte feltépem az asztfaltról a vasat
Hááát...
Nem is tudom. Asszem mindenki nevében beszélek, ha azt mondom, hogy üdv a csapatban...
Ne aggódj, ha kiközösítenek a többiek, majd szervezünk külön túrákat is...

Addig, meg amikor megkérdezik, hogy milyen vasad van, felelj így: "CB..khmm..hmm.hmm.khmm F"
Sziasztok!

Chris, Jim!
Jóóók lettek a képek!

Hidi!
Beléptem a "klub"-ba... Azon a szent helyen, ahol a tegnapi képek készültek.
Ha ráközelítesz az egyik képre, látszik, hogy milyen szép "design ívet" hajlítottam a fékkaromra...
Csak annyi a különbség kettőnk között, hogy én tök álló helyzetből fektettem le a vasat.
(egyébként direkt volt... csak kipróbáltam, hogy milyen sztender nélkül) -de nem állt meg...
Sziasztok,

a vasárnapi guruláson veletek tartanék szívesen, szombatra mi is szerveztünk egy várnéző másik gurulást. Info az útvonalról: www.svclub.hu fórum, túrák téma alatt.

Üdv: Zöldi
jócccakát
jo éccakát!!!!!!
majd veszel fel egy fejzsákot és mindjárt jó lesz
a fülemet egy kicsit nyomta
igennnnnnnnn!!!!!!!

No para........holnap úgy is gurulunk egy "rövidet" du. és leteszteljük............vagy nem??
Üdv!

jol összekészitettem minden, térképek, füles azt jol bent hagytam.
bocsi
Jó éccakát
1500 kb
Tartsd magadnál a lánc-spray-t! Remélem gurulunk majd ha jó idő lesz.
Na az szuper! Nekünk is. A hétvégét meg majd lezsírozzuk!
Meg a láncot is le kéne... Ma már harmadszor...
Én sem. Nyugodt volt az út hazáig.
Nem, napi 2 az nekem pont elég... És te?
Nem áztatok meg még egyszer Chris?
Jóóóóóóóó estét CBF fanok! És mellesleg a többieknek is...

A képek tehát: az első adag a Jim és én alkotta esőmenő csapatról a második a közös képek Tgyenéékkel.
...majd vasárnap bepótolod
Mennyi van a vasadba?? (nekem 2483 körül)
Holnap építkezek