Jó reggelt!!
Nem azt kell mondani hogy eldőltél.....hanem azt hogy eldontöttem direkt, hogy gyakoroljam a motor feállítását.
Pont tegnap mondtam Kozmaxéknak , hogy ha kevés lessz a benzin a motorba, (tanulva HIDI esetéből)direkt eldöntöm a motort hogy betanuljam a felállítását (nem azt a felállítást ).
Erre azt mondták hogy ha eldől akkor úgyis leszáll a "lila köd" az agyamra és felpattanva azzonal, szinte feltépem az asztfaltról a vasat
Hááát...
Nem is tudom. Asszem mindenki nevében beszélek, ha azt mondom, hogy üdv a csapatban...
Ne aggódj, ha kiközösítenek a többiek, majd szervezünk külön túrákat is...
Addig, meg amikor megkérdezik, hogy milyen vasad van, felelj így: "CB..khmm..hmm.hmm.khmm F"
Hidi!
Beléptem a "klub"-ba... Azon a szent helyen, ahol a tegnapi képek készültek.
Ha ráközelítesz az egyik képre, látszik, hogy milyen szép "design ívet" hajlítottam a fékkaromra...
Csak annyi a különbség kettőnk között, hogy én tök álló helyzetből fektettem le a vasat. (egyébként direkt volt... csak kipróbáltam, hogy milyen sztender nélkül) -de nem állt meg...
a vasárnapi guruláson veletek tartanék szívesen, szombatra mi is szerveztünk egy várnéző másik gurulást. Info az útvonalról: www.svclub.hu fórum, túrák téma alatt.
Nem azt kell mondani hogy eldőltél.....hanem azt hogy eldontöttem direkt, hogy gyakoroljam a motor feállítását.
Pont tegnap mondtam Kozmaxéknak , hogy ha kevés lessz a benzin a motorba, (tanulva HIDI esetéből)direkt eldöntöm a motort hogy betanuljam a felállítását (nem azt a felállítást ).
Erre azt mondták hogy ha eldől akkor úgyis leszáll a "lila köd" az agyamra és felpattanva azzonal, szinte feltépem az asztfaltról a vasat
Nem is tudom. Asszem mindenki nevében beszélek, ha azt mondom, hogy üdv a csapatban...
Ne aggódj, ha kiközösítenek a többiek, majd szervezünk külön túrákat is...
Addig, meg amikor megkérdezik, hogy milyen vasad van, felelj így: "CB..khmm..hmm.hmm.khmm F"
Chris, Jim!
Jóóók lettek a képek!
Hidi!
Beléptem a "klub"-ba... Azon a szent helyen, ahol a tegnapi képek készültek.
Ha ráközelítesz az egyik képre, látszik, hogy milyen szép "design ívet" hajlítottam a fékkaromra...
Csak annyi a különbség kettőnk között, hogy én tök álló helyzetből fektettem le a vasat.
(egyébként direkt volt... csak kipróbáltam, hogy milyen sztender nélkül) -de nem állt meg...
a vasárnapi guruláson veletek tartanék szívesen, szombatra mi is szerveztünk egy várnéző másik gurulást. Info az útvonalról: www.svclub.hu fórum, túrák téma alatt.
Üdv: Zöldi
No para........holnap úgy is gurulunk egy "rövidet" du. és leteszteljük............vagy nem??
jol összekészitettem minden, térképek, füles azt jol bent hagytam.
bocsi
Meg a láncot is le kéne... Ma már harmadszor...
A képek tehát: az első adag a Jim és én alkotta esőmenő csapatról a második a közös képek Tgyenéékkel.
Mennyi van a vasadba?? (nekem 2483 körül)