Megvolt a plexi próba , ugyanaz a tapasztalatom mint amit mondtál.
Jól fogja a szelet de hangos és eléggé remeg bár nekem nem csinált örvényeket
de ez a magassággkülönbségből adódhat.
De nagyon jót motoroztam megnéztem milyen a Kékes hújjjjjjjjj de jó kanyarok vannak
és az út is tiszta volt Mátraházáig.
Örülök, hogy mindenki jól van. Az R1-es topic-ban elég sokat lévő srác "BugiR1" sajnos elhalálozott egy török kamionos maga alá gyűrte . Szóval csak óvatosan vezeessetek, elméletileg ő is csak 50-el ment mégis elé kanyarodtak és ez lett a vége.......
Én is nyalogatom a sebeimet, bár én csak vaslopó cigányok után loholva estem le egy 2 méteres kerítés tetejéről, mert a rozsdás szögesdrót nem bírta el a már lekönnyített 89 kilómat. Nyekkentem mint a béka........, de elkaptam őket........
Szép napos hétvégét a továbbiakaban mindenkinek!
Ui:Én holnap ha nem esik az eső Kunmadarasra megyek, ha esetleg jön még valaki akkor ott találkozhatunk. Csövi!
Jó napot kívánok!!!!!!!!!!!!!!
Én sajnos se tegnap se ma nem gurultam (ma még lehet )
Viszonk Ráczkevén sütögettünk husikat és a sör is előkerült. Ja és Kozmaxékat is "lebuktattam" ...ugyanis kiderült hogy ott voltak tőlünk 100 méterre
Ma gurultunk egyet Kawabébbel a Westend moziig, meg vissza. Csodás esti motorozós idő volt!
Persze azt nem is említem, hogy már megint életveszélyes volt ahogy mentem, szóval hálát adtunk a Magasságosnak, hogy egyben hazaértünk. De hát ez van. Én már öreg vagyok, nem változok.
Holnap (vasárnap) ha nem lesz nagyon szar idő, ki megy gurulni? Én csak valami lájtosra gondoltam, már ami a távot illeti (az új nagy kedvencem a Lepence völgy, bár még nem ismerem annyira mint a Dobogókőt, vagy a többit... de nagyon tetszik!), majd írjon akink volna kedve.
Bár nem volt szép a vas mosás előtt, viszont jó volt rágondolni, hogy egy jó kis túra nyomai vannak motoron.
Vasárnap este azt gondoltam, hogy mostanában nem megyek ekkora útra, de mára már szívesen újra elindulnék.
Egyébként nagyon faszául (ez vajon nem csúnya szó?!) megy a gép, egyedül a "remek" Ferodo szuper első fékbetétek bizonyultak gyengébbnek a gyári Nissineknél, sajnos... úgyhogy most jobban oda kell figyelnem a féktávokra, és legközelebb a drágább, gyárit venni! Ez egy jótanács annak, aki cseréli a betéteket: csak gyárit vegyetek! Annál jobb utcai motorokhoz valszeg nincs. Sportmotor persze más tészta. Viszont most már van hátul is fékbetétem (a szerelő mondta tegnap, hogy gyakorlatilag az is teljesen el volt kopva. Ma cseréltük. Gyárira. ). De az első fék gyengébb hatásától eltekintve nagyon pöpec lett most a futómű! A rugók és az olaj megtették a hatásukat! A kávédarálóból betondarálóvá átalakult kipufogóról nem is beszélve! Tegnap éjjel vittem haza Anettet a városba, és alig mertem itt a lakótelepen beindítani a gépet... Eltoltam a mocit, ameddig nem találtam valami kihaltabb helyet, de hát...
Szóval szép hangja van!
Megvolt a plexi próba , ugyanaz a tapasztalatom mint amit mondtál.
Jól fogja a szelet de hangos és eléggé remeg bár nekem nem csinált örvényeket
de ez a magassággkülönbségből adódhat.
De nagyon jót motoroztam megnéztem milyen a Kékes hújjjjjjjjj de jó kanyarok vannak
és az út is tiszta volt Mátraházáig.