Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De érted?! PONT abban a fél órában!!! És csak akkor!!! Amint betettem a motort (csuromvizesen) a garázsba, azonnal kisütött a Nap.
Akkor utánam jössz. (mármint ABC sorrendben)
Asszem A+ vagyok.

A mosás meg általában be szokott jönni. Ha kocsit mosok tuti, hogy miután befejeztem 5 percen belűl szakad az eső...
Ki jön gurulni valamerre? Persze ha megszáradnak a cuccaim addigra.
Egyébként mi újság druszám?
Én még bent szívok.
Ma már nem vagyok hajlandó semmihez hozzáfogni. (nagyon péntek van)
Van itt az irodába egy megbeszélés és azt várom, hogy szóljon már valaki, hogy be kell-e mennem.
Ha itt maradok, tuti potyára maradok.
Ha nem maradok, az a tuti, ahogy kiteszem a lábam az ajtón kiszólnak értem, hogy én is menjek be a BOSS-hoz...
Itt vagyok. Mi ez a höjeség a mosásról meg az esőről? Csak azért mondtam, hogy baszhatom a szép tiszta mocit meg a lefújt láncot.

A kapcsolatunk virágzik!

A CBF-esek pedig vértestvérek! (az enyém B+ )
Ez nem cincálás!
Csak dumcsizunk. (vagyis dumcsizok egyedül, mert a kolléga felszívódott)
öröm nézni, ahogy a cbf-esek cincálják egymást :DDD
Na mi van? Sokkot kaptál???
Nem gondoltam ám komolyan!

Jösssssz ugrani??????????
Hali Chris!

Ezek szerint ez az idő neked köszönhető... Motort mosni?!?? Ez mid miattad van!
Még szerencse, hogy bírom a bandát, mert, ha ki akarnék veletek szúrni vasárnap, kiállnék a kert közepére, lemosnám a kocsit, a motort, sőt, még az Ősöm verdáját is...
Akkor aztán lenne utána zuhi...
De ne aggódjatok! Ha rajtam múlik, szép időtök lesz!

Egyébként asszem megérett a kapcsolatotok a "vége" kimondására...
Milyen dolog az, hogy érzékeny búcsú, meg hogy siess haza...
Én inkább rávezettem volna a hölgyet, hogy: "hú de fázom, jól esne egy forró tea" vagy ilyesmi.
A CBF-esek nagyon egyszerre gondolkodnak, és nagyon hasonló témában...
Pimpi!
Cserélj motort!
Én most olvastam egy tesztet a vasamról és 200-at ír utazónak 2 személyel.
Ráadásul használható esőben is...

-ahogy kinézek az ablakon ma ki is fogom próbálni hazafelé
Egy mókás sztori: ma motoroztam (nagyrészt a párommal ketten mentünk) egy 150-es karikát. Ez eddig nem gáz, sőt! Nagyrészt szép volt az idő. Király. Mentünk D.kő-re, meg mindenfelé, majd hazaindulunk Budakalászról, és nézem, mily csúnya felhők néznek farkasszemet velünk Bp. felett... Nem baj, kicsit sietősen hazavittem Anettet, mondom kicsit sietve, hogy az épp felénk úszó hatalmas felhők nehogy megtaláljanak minket, és megázzunk az út végére. De nem! Odaértünk a József körúti lakásukhoz, minden jó. Azt mondja, siessek most haza, nehogy engem elkapjon az eső. Ebben a pillanatban dörgött egyet az ég.
Elköszönök, elindulok vissza Óbudára, bele a sötét fellegekbe... Kopp... 20 méter múlva: kopp-kopp-kopp... még 40 méter.... és KIBASZOTTUL elkezdett esni az eső, a zápor, a zivatar, a felhőszakadás, a nemtommi, de a tököm is vízben volt, elázott még a pofám is a sisakban. "Akvaplenning" meg szárnyashajó effektus, 20 centi víz a nyomvályúkban, nem látok semmit, blokkol a hátulja a legkisebb fékre is, közben a farmerom már vizesebb nem is lehetne, a pokolba kívánom az egész motorozást abban a 20 percben amig haza nem érek. Most itthon száradok, süt a Nap. Előtte is sütött a Nap. Csak PONT abban a fél órában nem. Ja, reggel mostam le a mocit és fújtam le a láncot.
Szóval miért is gondolnám hogy az időjárás ki akart baszni velem?
A múltkori Örkény-Dabas útvonalon (ami erős túlzás, nevezzük inkábbb elszórt aszfaltfoltoknak) állandóan váltogatni kényszerültem, 3-4-5-4-5-6-5-4-3-4-5-6-3-4-5-6-5-4-5-4-5 és mindezt 1 perc alatt..

szóval így nem valami nagy feeling..

a kawának 140-170km/h az utazója..
Igazad van vazze, a ti tempótokhoz úgyse tudnék alkamazkodni, folyton lefulladnék..
és legalább jó nő volt?
Na lépek Hidi-Mikit nézni........
Elég jó volt a tüdőszűrés, kb.5 perc az oda és vissza uttal egyben. Lemegyek 10 perccel előtte, hogy ne legyenek sokan..... ......én voltam egyedűl páciens, de ez haggyán a nő is egyedül volt . Ő csinált mindent azt mondta atöbbiek elmentek szabira .........
Már azon is csodálkoznék ha azzal a motorral elmernéd hagyni a megyehatárt........nem hogy több száz kilóméteres túrára menni
végig sütni fogg a nap................de aki cukorból van az jobb ha nem jön
pár órára lépek csak le, de máris cincognak az egerek... ej-ej
holnap Yamaha nyílt nap lesz Kméten, most voltunk náluk, lefoglaltuk az r6-ot, fz1-et, mt01-et

és a muki berendelt nekem egy fekete xjr-t is
de azt csak nézegetni szabad..
ne légy má" mindig hiperérzékeny, ha a kanapé előkerül!!!
részletes időjáráselőrejelzést kérek a teljes útvonalra, az én gumimmal csak sunshine-ban lehet menni
meg anyád meg akit hozzáképzelsz

Lum+rózsaszín kanapé