Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülye? lehet

én a helyedben azért nem mennék haza készpénzzel, inkább beugranék egy kaszionóba megfogatni a tőkét
hülye vagy? Teljesen jól jöttem ki belőle... mentem esőben, kipróbáltam, és majdnem az eredeti árért elment az esőgumi...

LX
a maradékot tedd fel a pirosra, és még lehet, h jól is jössz ki belőle
ja ja... de ott nem úgy nézett ki hogy eláll, és inkább egy garnitúra gumi - gondoltam én - mint hogy bukjam a sulit... és így most kemény 40€-t buktam!!

LX
6 körért?? le a kalappal, lx, igazi dzsentri vagy

hetente veszel kanapét is, h menjen a tv-újság színéhez????
dehogy.... csak a Meklau suli első napján esett az eső, és akkor vettem egy garnitúra eső gumit, amivel mentem vagy 6 kört... na azt vették meg most...

LX
te mindenedet értékseíted, lx??? darabokban lassan eladod az eégsz motort
de jó de jó de jó!!! Esett az eső!! most nagyon örülök neki!! Elkelt az esőgumim!!!

LX
amindenit!!! micsoda mucsáccsó!!!

akkor is volt már potrohod??
sajna száraz idő az csak épületen belül lesz.
ugye-ugye! Fiatal suhanc koromban (ami úgy 24 éves koromig tartott) aktívan versenytáncoltam, és benne voltunk az ország legjobb 12 párjában 3-4 éven keresztül.

De szép is volt.
Hidi!!!
Ezt mutasd meg a lányodnak.......Hátha kedvet kap hozzá
Ha látnád hogy , hogy ropja (verseny táncos)
Nem is tudom miért nem a "géppuskaláb" a beceneve

Most akkor nem lessz a régi mocimnak egy JÓ GAZDÁJA???

Huzzál bele Lumbergh Melleted vagyunk
Nekem is van egy nagy ládányi, de azt táncban nyertem.
Megérkeztek az dzsetszkík a Yamahához, hallottátok??
Erre a hétvégére minden Y tulajdonos igényelhet egyet a motorja helyett. Hétfőn pedig vissza cserélheti.
Na ez bebúsult rendesen.
Hidi, nálatok is zuhog?
beszéltem biztosítóval. baszakszik. egyelőre nem akarnak fizetni. írok levelet, megyek be rendet csinálni..
Ez most túl közel van (vasárnap reggel) meg aznapos leszek még.
De sok sikert és kéz és lábtörést
tomato - petárdát és füstbombát is viszünk. az kell minden "meccsre", nem?
Jó reggelt!! (nekem jó mert ma nincs főnök, így hamarább leléphetek )

Kawanyu!
Izgalmasan hangzik ....csak pont akkor lesz a Tgyenéék esküvője

HIDI!!
Jól néztek ki így együtt szólj mikor lesz versenyed? Megyünk drukkolni dudával, légkűrtel...stb. (csak szegény lovacskát meg ne zavarjuk )
huhh, micsoda páros!!! + (a szmájlik ebben a sorrendben hidinek és döme pacinak szólnak) le a kalappal! a bográcsolás naon jó ötlet (látod, tomato, csak hangosan kell gondolkodni ), de előtte azért nézz meg minket, h milyen hangosak vagyunk, ha igen jól érezük magunkat biztos ami biztos

egyébiránt kellemetes napsütötte jó reggelt minden kedves résztvevőnek!
Természetkedvelő Zöldpárt
mi ez a kavakakiklub? valami újhullámos robogósok köre?? nem ismerem..