A vsárnapi túrával kapcsolatban kérdés:
Milyen lesz a várható tempó?
Majrécsíkledarálós (az én csíkjaim középen még majdnem összeérnek ), "megyünk, mint állat", vagy egy kellemes, tempós túratempó.
Mert az útvonal, és a társaság nagyon szimpatikus.
AKIKRŐL ÉN TUDOK!!
-Kozmax +1
-Lecsó +1
-Fóka
-Ares
-Tomato +? Esetleg
-Kawanyu
-Pimpi
-R1Bandi
-Motochris Ha valakit kihagytam akkor szori......és írja föl magát KÖSZI
Jó reggelt!! Tgyene!!
Rám számíthatsz. Tudod hogy nekem van 35 ugrásom (katonaság, ejtőernyős felderítő).....de az már "rég" volt ....szóval én is majdnem kezdő leszek és lehet hogy képet vágok majd . Viszont a 90 kilómhoz csak vézna pár lehet mert ott is van súly határ.
Erre azért kérdezz rá az ismerősödnél!!!!
Itt van néhány kép hogy tudjátok hogy miről van szó
én asszem inkább eltankolom azt a 15 ropit. remélem, h miél előbb lesz lehetőségem rá..
vonz az ugrabugra, de annyira nem, h ha végre lehetőségem adódik, akkor ne menjek valahova túrázni, vagy egy pályanapra. de ha lent lesztek, és összejön, akor meglátogatlak titeket, a bográcsos "mindent bele", és maga a reptér igen vonzó
Hali mindenkinek! Szegény motochrist mindenki bántja a száguldozásáért, szerintem nem kockáztatott többet, mint ami még "normális". Az őzekről annyit , hogy kb. 40-45 km/h-nál nekem beugrott egy az autóba a jobb első ajtóüvegen keresztül egyenesen a feleségem ölébe, majdnem pszihológus is kellett a kasznis mellé. NEM LEHET KIVÉDENI!!! Én is már nagyon sok km-t letekertem (23 év alatt), soha nem hivtam ki magam ellen a sorsot, mégis sokszor csak a szerencsémen múlott!!! Évekig jártam TGK-val, sokszor 32-35 tonnával a hátam mögött, higgyétek el a rutin sokat számit, de a szerencse legalább annyit!
MÁJUS 13-án (szombat) Egy kedves ismerősünk (aki hamarosan regisztrál itt is -reméljük-) tandem ugrást szervez!!!!!!!
Eddig összegyűlt bátor jelentkezők száma kb 10 fő. (ebből kb 4 motoros résztvevő)
Mi is úgy döntöttünk setoppal, hogy alávetjük magunkat a mélybe.
Szóval a helyszín Kecskeméten lesz.
A részvételi díj 15000 HUF/fő, de ez a létszámtól függően változhat.
Több résztvevő esetén óccsóbb a buli, mert óradíjban mérik, így több felé oszlik.
Lehetőség van ottalvásra is.
Mellesleg sztem kár kihagyni, mert hangáros-hálózsákos a megoldás és kb 1000 Ft a fekhely ára.
Kajalehetőség: Bográcsos "összedobálós"
Amolyan kőleves tipusú dolog. -Tudjátok: mindenki rak bele valamit...
Akit érdekelSÜRGŐSENJELEZZE!!! mert le kell foglalni a helyeket!!!!!!
Bővebb info: nincs...
Mi is úgy vagyunk vele, hogy jó buli, miért ne menjünk...
Még annyit tudtunk meg, hogy 1 óra lesz kifizetve és azon belűl annyiszor lehet ugrani, ahányszor fel tud szállni a gép. (Én 2-3-ra saccolom, de még nem próbáltam...)
Ha élőszóra vágynátok: 06-30/686-7555 (Ez vagyok én)
Amint megtudok valamit közzéteszem!
GYERTEK MINNÉL TÖBBEN!!!
(NEM MUSZÁLY UGRANI, CSAK BOGRÁCSOZNI IS LEHET, HA VALAKI TÉRISZONYOS!!!)
Ma egész nap tanultam. Ilyen nem gyakran fordul elő velem... Csak hát... lesz minden: vizsgaszerűség, meg kiselőadok. A kiselőadásom nagyon aktuális kérdésben lesz: Fasiszta tendenciák Japánban (nem manapság, hanem a "20-as "30-as években!).
Hidi! Anyám mindig le akarja cseréltetni velem a Hondát egy csopperre, mert az nem megy gyorsan. Erre általában csak ilyen fejet vágok: . Mondom uggyan máááár... Nehéz dolog, nagyon nehéz.
Lenne ám egy kérdésem kozmaxhoz, tomatohoz, vagy bárkihez aki képben van: ki jön vasárnap Szlovákba gurulni? vagy legalább azt, kb. hányan lesztek?
én ugy mentem el otthonról hogy elmentem a haverokhoz.
és haza már a haver kisteherjével jöttem a platón a 610 es husky val(mindezt 17 évesen)
addig tetszett nekik, mig meg nem mondtam hogy mekkora köbcenti, és hogy menyiért vettem.
onnantól kezdve napokig nem szoltak hozzám
de megszokták, és megszerették a kicsihusky-t.
anyu a végén már néha kijárt velünka kroszpályára, nézni mit müvelünk.
egészen oktoberig volt igy. onantól kezdve látni se akarta a motort.
Teljesen átérzem a helyzeted. Nekem a feleségem tiltakozott kézzel-lábbal a motorvásárlás ellen. Szerinte ennél minden fontosabb.
És lássuk be: racionálos érv nincs a motor mellett. Drága, nem hoz hasznot, veszélyes...
De ez olyan mint a szerelemházasság. Ott sincs logika, csak érzelem. De ez az érzelem minden értelmet lesöpör. Ebben a helyzetben csak nagyon óvatosan lehet eljárni.
Lehet, hogy most én is egy kicsit GEJ lettem, de lehet, hogy ezért az időjárás a felelős (nem is én).
Tomato!
ISO9001... brrrr. Anno a volt cégemnél én voltam a minőségbiztosítási rendszer bevezetésének a felelőse, brrrrrrrr.
-haló! Elnézést a zavarásért. A "motoroshidi" családját keresem.
-Üdvözlöm itt a családtag beszél, de egyetlen hidinknek nincs motorja.
-Dehogy nincs... Most vett Hornetet...
Ess túl rajta minnél hamarabb!
Én is hazaállítottam a vassal és arra számítottam, hogy "te nem vagy normális, elment az eszetek...stb"
Ehelyett körbeállta a család, hogy húúú milyen szép motor...
A vsárnapi túrával kapcsolatban kérdés:
Milyen lesz a várható tempó?
Majrécsíkledarálós (az én csíkjaim középen még majdnem összeérnek ), "megyünk, mint állat", vagy egy kellemes, tempós túratempó.
Mert az útvonal, és a társaság nagyon szimpatikus.