Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bírtam ellenállni a VAS hivogatásának és elmentem du. kanyarvadászni
Egyre kisebb a majrécsík (csak hogy hű legyek a topik nevéhez )
fóka! a yamaha racing mellényt hol vetted és mennyiér? mondtad múltkor, de nem emléxem...
Hali

Europa 98-at és nyugat európára Route 66-ot használok
Hali Emberek,
csak olvasgatom itt a topicot és ámulok - bámulok. " Csütörtökön megyek a ringre", ekkor megyek a ringre , akkor megyek a ringre, ide megyek, oda megyek és mindezt hétköznap mitöbb napközben! Hát ilyen sárga vagyok az irígységtől. Nem dolgozhatnék én is veletek mondjuk a mostani fizum duplájáért, fele ennyit? Akkor én is mennék szivesen . Mit dolgoztok ti ringkoptatók?
Sziasztok!

Kissé le vagyok maradva, de megpróbálom behozni a lemaradást!

Hidi!
Átérzem a problémádat!
Én is süvítettem a 7végén az egyik szerpentinen. Egy hosszú egyenes szakasz után bevágódtam a kanyarba (szédületes 40km/órával...) és majdnem befelé fektettem vasat...
Szóval a túl lassú tempó sem mindíg nyerő .
Az a fő, hogy bajod nincs!!!
Egyébként a lóról sem ér le a lábad, pedig köztudottan az is megbotlik, így az is legalább annyira balesetveszélyes...

Tom!
megyek minnyá tervekért, aztán este megyek setoppért is. (természetesen motorral)
Te meddig leszel?

Lum!
Örülj neki, hogy a kocsid ablakából pislogsz, nem pedig a kórházéból...
tudom sovány vigasz, de ez most egy baromi nagy okosság volt nem?!??
Egyébként szólj, ha unod a 4 kereket, elmehetünk egy-két körre valhová...

Ja és mégvalami!
Mikor is lesz klubtali???
Addigra össze kell hozni a meghívónkat, hogy levihessük nektek!

Most, hogy ennyi okos dolgot összeírtam, fogom magam és a nyakamba veszem a várost!
Este Ályl Bí Bekk!!!
Sziasztok
olyan messzire nem lapoztam vissza meg
Igen igaz ....de én meg a 14497-es hozzászólásból másoltam
A te neved alatt volt!
FOKA,milyen progi ez?
Foggalmam nincs........a Fóka rakta fel a képet. Tőlle kérdezd.
milyen progi ez Tomato?
Pont most voltam Kozmaxéknál és emlegettünk. Vedd meg a másikat és MOTOROZZ. Ha vársz , lehet hogy rámegy ez a szezonod
FÓKA!!!
Csütörtök de 10 körül??? Ha szép az idő én gurulok a ringre egy kicsit gyakorolni . Persze ez csak csütörtök de. derül ki hogy ráérek-e
No! Nézd a jó oldalát! Nálam még az esély sem volt meg a kárrendezésre... ami téged nem boldogít, de!!!
az, hogy legfeljebb a kocsi ablakából élvezhetem, nem két keréken. elég, nem?

holnap megy a fickó károkozói szemlére, húzódik ez a biztosítós dolog, mint a rétestészta, vazze
mi a bajod vele??
aztakurv@ :o))
Ja és ez a TÚRATERV NEM AZ ÉN ÉRDEMEM!! Hanem Kozmax-é
Remélem akkor is fogok ha hazaértünk
turaterv

Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km

röviden ez a terv

indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
Neki most is "száguldozik" egy
Szia!

Ne aggódj az eldőlés miatt, nekem is feküdt már a bukókereten a moci.

Úgy néz ki vasárnap tudok menni veletek Szlovákiába, csak az időjárás is legyen kegyes hozzánk.

Szombaton megyek Louisba, kell valakinek valami?

csá: Ares
Szia fóka!

Mi a neve ennek az útvonaltervező programnak. Én a Autoroute 2002 és a Mapsource-t használom.
daársz --- darázs

és viva la bukókeret/bukógomba!! kell az mindenképpen, pont az ilyen banális esetek miatt
szia hidi!

grat a nagy túrához. menj minél többet, és pikkpakk belejössz! ha egy paripát meg bírsz zabolázni, akkor egy daársz igazán nem lehet kihívás

ne aggódj, ilyen mindenkivel előfordul. nekem a vásárlás után az első nap, mielőtt beálltam a garázsba, már hasalt a motorom (akkor mondjuk nem én ültem rajta, csak rápattant egy havercsaj), majd egy barátom hegyoldali telkén próbáltam letolatni, akkor is sikerült elfektetnem. szerencsére fűbe, uh nem lett baja, de úgy, h előtte mondták a haver szülei, h nagyon vigyázzak magamra, mert igen veszélyes dolog a motorozás. én meg bőszen integettem, h semmi gond, ura vagyok a helyzetnek és durr

a harmadik eset annyira megalázó, h inkább nem írom le, de tom, lecsó és kozmax tudna mesélni róla

csak olyan ne legyen neked, mint az én negyedikem, ahol viszont porrá tört a moci. a többi nem számít

szép az idő, jó motorozást mindenkinek!!!

lum
Na lépek dolgozni... ...du. leszek