Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probáld ki nem rossz.
bár az igazifeeling a hátal fölülni a motorra(mármnt utas) elöször kicsit furcsa a kanyarban hogy másfelél dölnél de meg lehet szokni. és tök jó mert minden autos bámul mint...
tisztára olyan érzés mint amikor a buszon ülsz hátal. csak ez kicsit gyorsabb. ehez még csak 230 ig volt szerncsém
Lökött Kapaszkodnék, mint egy bolond
habár ilyen gyorsan még nem vittek ...
beszéltek itt hülyeséget 270 nél még ha ügyesen ülsz hátul akkor nem kell kapaszkodni
Rendben Ha mégsem férek el, az sem baj, csak csináljatok sok-sok képet
pénteken még beszélünk a túráról
A hidegben én is fázok , de a bőrruhámban + 5 fokban is "meleg" volt.
A másik: ha ügyesen ülsz, ésolyan kicsike vagy mint én, még "kényelmes" is lehet

én se szivesen utazok hátul.......főleg úgy nem, hogy hátul kapaszkodom....
Jó éjt srácok és lány!

Megyek szuszpihizni, reggel megint meló van (igaz, hogy maszek, de meló az is).......

Sziasztok!
Persze nem csak azért, mert nem vágyok meleg ölelésre, hanem mert szerencsés ember vagy és van motorod.....
Engem sógorom kért meg egyszer, hogy vigyem Ceglédről Pestre, de Ferihegynél leszállt a pirosnál, hogy nem bír tovább ott fent ülni. Mondta, h görcsölt már mindene
Ja, meg remegett mindene mert 4 fok volt . Azóta nem kell vinnem......
o.k. , de téged akkor se viszlek
én már 30 éve eddzzem
erre lecsapnak majd a többiek .....
gyakorolni fogok
Majd legközelebb, addig is edzd a csuklód valamivel , hogy tudj kapaszkodni......
Szerintem meg inkább bátorság és csukló........

Én tuti nem ülnék fel hátulra a pucsítós kakasülőre.

Kollégámat vittem Szécsény-Vác-Szécsény (140 km) és úgy szált le a mociról, hogy megnézte a tenkot nem nyomta e be a keze...... ......és ezt mondta "ku@rva nagy izomlázam lesz holnap, már most fáj mindenem"........
Mindenki !!!!!!!!

Az IWIW -en kaptunk meghívót.
Francba, visszavontam
1 R1-n hátul 500 km. háááttttttt.......fenék kell hozzá
Köszi zöldcsaj, bíztam benned, pedig én még vittelek is volna, ha menni tudok.....
Megoldjuk
Max. a kevedért valakit felkergetünk egy hídra (ezt simán kiviteleztetni tudom ), és adunk neked melót, hogy ne unatkozz
Meglesz! Akár az egész bagázs helyett Ez a folyamatábrája a napomnak
De ha mondjuk nem parassánál jönnétek át a határon, hanem Balassagyarmatnál akkor láthatnátok a pofámat...... .......

De gondolom annyira nem hiányzok.....
Sziasztok!

Sajna a Vasárnapom ki van lőve, mert választások lesznek és éppenhogy vagyunk elegen, tehát dolgoznom kell ezerrel. Aztán hétfőtől-szerdáig meg menni kell Bp.-re oszlatásos továbbképzésre.....

Gyanús nem "tömeg oszlatás" továbbképzés pont a választások másnapján.......remélem idén senkinek nem lesz kedve hidat elfoglalni és akkor nem kéll élőben gyakorlatoznom....