probáld ki nem rossz.
bár az igazifeeling a hátal fölülni a motorra(mármnt utas) elöször kicsit furcsa a kanyarban hogy másfelél dölnél de meg lehet szokni. és tök jó mert minden autos bámul mint...
tisztára olyan érzés mint amikor a buszon ülsz hátal. csak ez kicsit gyorsabb. ehez még csak 230 ig volt szerncsém
Engem sógorom kért meg egyszer, hogy vigyem Ceglédről Pestre, de Ferihegynél leszállt a pirosnál, hogy nem bír tovább ott fent ülni. Mondta, h görcsölt már mindene
Ja, meg remegett mindene mert 4 fok volt . Azóta nem kell vinnem......
Én tuti nem ülnék fel hátulra a pucsítós kakasülőre.
Kollégámat vittem Szécsény-Vác-Szécsény (140 km) és úgy szált le a mociról, hogy megnézte a tenkot nem nyomta e be a keze...... ......és ezt mondta "ku@rva nagy izomlázam lesz holnap, már most fáj mindenem"........
Sajna a Vasárnapom ki van lőve, mert választások lesznek és éppenhogy vagyunk elegen, tehát dolgoznom kell ezerrel. Aztán hétfőtől-szerdáig meg menni kell Bp.-re oszlatásos továbbképzésre.....
Gyanús nem "tömeg oszlatás" továbbképzés pont a választások másnapján.......remélem idén senkinek nem lesz kedve hidat elfoglalni és akkor nem kéll élőben gyakorlatoznom....
bár az igazifeeling a hátal fölülni a motorra(mármnt utas) elöször kicsit furcsa a kanyarban hogy másfelél dölnél de meg lehet szokni. és tök jó mert minden autos bámul mint...
tisztára olyan érzés mint amikor a buszon ülsz hátal. csak ez kicsit gyorsabb. ehez még csak 230 ig volt szerncsém