Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eldölés meg nem gond.......bárkivel megesik. Én nekem is sikerült majdnem de szerencsémre ott volt Tgyene (utasként) és még időbe megfogott. Ugyanis úgy sikerült megálnom a járdán hogy amerre dőltem volna ott épp nem volt föld a lábam alatt
Gyakorolj sokat hogy tudjunk már együtt gurulni
Április 21.-én 16 órakor Nagykanizsán motoros felvonulás. 22-23.-a kiállítás és vásár.
Videóóó

itten ni
Jó éjt mindenkinek!

Én reggel motorral megyek dolgozni 06 óra 00 perckor indulok (600ZULU ), úgyhogy megyek buválni.....

Sziasztok!
valaki volt tegnap tökölön a gyorsuláson?
május 7-én vagy 8-án vki megy visegrádra???
nem anyira nem kicsi .
hanem mire olyan igazi olaszosan kipörögne ott ledadog, de vissza gázt ujratölt és mehet a nyélgáz, és már ki is pörög. .
majd holnap a gőzborotvával kezdek utánna karbi beálít, és tesztpályaként a frissen szántot határ.
kicsi a benzinszint?:D őő ugyanaz a problémád mint a másik topicban a gyereknek?
Kshapsi! Megakadt legalább?
Vasárnap? MÉG SZÉP!!!
hehe
én locsolás helyett gyorsan előkaptam bátyám rx-ét ami ( jelenleg épités alatt van), és irány a határ.
a végeredmény:
rájöttem hogy kicsi a benzinszint
Szeva ......mikor látunk?? Remélem vasárnap rád is számíthatunk
na ja ........vannak fontosabb dolgok
Na lépek mert összeesek a fáradtságtól. Még jó hogy csak 4 napos lesz a hét
Szevasztok
hát igen messze van már az a szombat
de vannak más fontos dolgok is az ember életében
Rég gurultál már.......rád férne egy gurulás. Gondolom holnap reggel motorral mész dolgozni. Én sajnos nem. Öltönybe kell mennem
vagy veszel magadra egy tipusspecifikus ruhát
gartula akkor már te is koptatod a majrécsíkod
Kozmax! Te is előkerültél. Én híztam vagy 3 kilót szerintem . A héten méregtelenítek.
Én felkeltem olyan délben , fürdés, borotválkozás aztán végigjártam a meglocsolandó hölgyek sorát......(ÚTÁLOM A SONKÁT ÉS A SÜTIT).

Délután 4 körül meg mentem egy Szécsény-Vác-Szécsény kanyart (kb.140 km) nagyon jó volt.... utast is vittem, de néhol már leért a csizmám orra is. Ez is jelzi, hogy lassan, de melegszik az aszfalt.....
szerénységed legföbb erényed
OK OK OK OK OK
Jó pihit neked!!! és Vigyázz magadra!! vagyis MAGATOKRA!!
Szia Pari!

Igeeeen, jó volt a "húsvét"! Ritkán mondok ilyet, de megérte hogy nélkülöztem kicsit a mocizást...
Majd ha lesz nagy, közös páros motorozás, vagy valami hasonló lájtos progi, akkor megpróbálom elhozni Őt is...
Ma este 6 körül még mentem egy pár kör Dobogókőt (-követ? ), és mindenkit aláztam!

Na jó, nem fényezem magam, mert csillogni fogok.
Lehet hogy holnap meglesz a Leo kémény!!!

Jó eight mindenkinek!
Szeva Chris....
Mikor láthatjuk a jövendőbelid???.....Remélem jól sikerült a Húsvét. Megérte nem motorozni miatta.