Az eldölés meg nem gond.......bárkivel megesik. Én nekem is sikerült majdnem de szerencsémre ott volt Tgyene (utasként) és még időbe megfogott. Ugyanis úgy sikerült megálnom a járdán hogy amerre dőltem volna ott épp nem volt föld a lábam alatt
Gyakorolj sokat hogy tudjunk már együtt gurulni
nem anyira nem kicsi .
hanem mire olyan igazi olaszosan kipörögne ott ledadog, de vissza gázt ujratölt és mehet a nyélgáz, és már ki is pörög. .
majd holnap a gőzborotvával kezdek utánna karbi beálít, és tesztpályaként a frissen szántot határ.
hehe
én locsolás helyett gyorsan előkaptam bátyám rx-ét ami ( jelenleg épités alatt van), és irány a határ.
a végeredmény:
rájöttem hogy kicsi a benzinszint
Én felkeltem olyan délben , fürdés, borotválkozás aztán végigjártam a meglocsolandó hölgyek sorát......(ÚTÁLOM A SONKÁT ÉS A SÜTIT).
Délután 4 körül meg mentem egy Szécsény-Vác-Szécsény kanyart (kb.140 km) nagyon jó volt.... utast is vittem, de néhol már leért a csizmám orra is. Ez is jelzi, hogy lassan, de melegszik az aszfalt.....
Igeeeen, jó volt a "húsvét"! Ritkán mondok ilyet, de megérte hogy nélkülöztem kicsit a mocizást...
Majd ha lesz nagy, közös páros motorozás, vagy valami hasonló lájtos progi, akkor megpróbálom elhozni Őt is...
Az eldölés meg nem gond.......bárkivel megesik. Én nekem is sikerült majdnem de szerencsémre ott volt Tgyene (utasként) és még időbe megfogott. Ugyanis úgy sikerült megálnom a járdán hogy amerre dőltem volna ott épp nem volt föld a lábam alatt
Gyakorolj sokat hogy tudjunk már együtt gurulni