Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másodikra nem is tudsz
én csak az első mondatra reagálok:

én is ingyen!
ha már itt tartunk - hatástalan marketing:

- Ingyen hívok mindenkit csúcsidőben és csúcsidőn kívül, minden hálózatba, éjjel nappal. Tud ennél jobbat?

- Igen. Punci.
meg a:
- mi van a lányok hajában???
-HAJCSATOK!
igen, azzal repültem.. D vizsga előtt hagytam abba sajnos... A mondás pedig teljesen igaz!!!

LX
mi lett itt? műmájer flájer kláb?
Csak nem teis a jó öreg GÓBÉ-val repültél???Én a POSTÁS REPÜLŐ KLUBba próbálgattam a "szárnyaim" és utánna jött a katonaság és az ugrások. Egyedül jó volt viszont Tandemba még nem próbáltam .
Pedig akkor te is ismered a mondást hogy
ÉP ember ÉP ésszel ÉP gépből NEM ugrik ki
van 214 ugrásom, abban van egy tandem is.
nem vonz így a tandem!
ezt egyedül jó csinálni!
nekem már van egy ugrásom... egyedül, az érdekesebb volt repülni jobb volt mint ugrani.. (nekem!!) hál" Istennek volt szerencsém 4 - 5 évig vitorlázó repülni

LX
Sziasztok!

Háááát... Nagyobb sikerre számítottam ezzel a zuhanós bulival!
Megismétlem a dolgot!

Gyertek tandemugrani!
Lapozzatok vissza egy kicsit és nézzétek meg, mik a feltételek!!!!

HOLNAPIG LE KELL ADNI A NÉVSORT!!!!!

Chris,
Te mint a "halál lovagja" vagy mi a szösz nem jössz egyet ugrani???
Ares?
Megalakíthatnánk a gyömbér ugrócsoportot! (Hepp...)
Kozmax?
valszínű dolgozol, de azért jó lenne, ha tudnál jönni!
Lecso?
Kawabéb?
...
...
...
az, h nem teszek keresztbe, nem azt jelentni, h nem is tehetném...
Megkönnyebbültem!

Már azt hittem, hogy ilyen nagyhatalmú emberrel álltam neki packázni
neeeeeem! én szorítok nektek, mert különben nem kapok zlatyit
Időjárás:
A 15 napos előrejelzés tegnap még "nagy" valószínűséggel száraz meleg időt jósolt vasárnapra, mmára a vasárnapi előrejelzés meleg, de esős időt prognosztizál vasárnapra.
Itt se tul jó előrejelzést találtam: 5 napos előrejelzés
Lehet, hogy neki se állok az asszony meggyőzésének?

Ezt a változást, nem Lumbergh intézte? Komoly kapcsolatai lehetnek!
Okés majd figyelek!
Ha mentek a hídra akkor pont az erkélyem alatt mentek majd el, de az is lehet hogy kihozom a mocit és az Egomi szakaszra "beállok"
Lum, Tom!

Köszi a választ.
Múlt vasárnap egy barátom hívására egy choppres társasággal tekeregtünk egy kicsit (a Tisza környékén). Mivel még bejáratós volt a motor (velem eggyütt) a a banda 100-130-as tempója éppen megfelelt a gépne, s nekem is. Azóta túlvagyok az ezres szervizen, úgyhogy lehet egy kicsit jobban tempózni, de a vadulástól még óvakodok (na jó, egy kicsit ).

Akkor már csak a neheze van hátra: meggyőzni az asszonyt, a túra elengedhetetlen fontosságáról, pótolhatatlan hasznáról .
szép jó regelt mindenkinek
nálunk jelenleg esik az eső
kb. 3/4 9-re
20 motor? uff...

kezdem magam nagyon kirekesztődöttnek érezni..
Mikor értek Esztergomba? Majd integetek!
B@sszus
Ez az időjárás nem nagyon tetszik nekem
Szevasztok még egyszer!!
Jól mondja a Lumbergh........csak komótosan (100-110-120).....és most beszéltem Kozmaxxal és várhatóan kb.20 motor lessz szóval izgimár alíg várom
Tehát mégegyszer

turaterv

Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km

röviden ez a terv

indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
Jó reggelt
"napot!

karmi, ismerve a résztvevőket, biztos lehetsz benne, h kényelmes túratempó. ilyen létszámmal nem is nagyon lehetne csapatni..