Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is csak ritkán, de ilyenkor jutunk el csoda szép helyekre
Nem azért csináltam hogy űbereljelek
a következöt a kár Te is tervezheted
Általában nem szoktam eltévedni
Csak nap mint nap ezzel foglalkozom
te nem egy kartográfus vagy véletlen???????????
csak nyugodtan
Így jó lessz?
Ezt a túratervet többször befogom másolni a héten, hogy a többiek is lássák
különben is van esö ruhád, vagy nem???
megkülönben is az ezüst blokkon nem látszik annyira a kossz
Jól be kell öltözni
nagy meleg nem lesz, de esni nem fog
Tetszik
Esőnap???
turaterv

Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km

röviden ez a terv

indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
Izgi.....már alíg várom
nekem nem jo
bujom a térképet és szövöm közben a tervet
KOZMAX!!
Ha tudsz valamit a 23.-ával kapcsolatba , akkor írj!! Hogy hol, mikor hová stb.
HOLNAP????
ja

autoval Tatán a családdal
Ahoj mindenkinek!
Nekem csak kevés utassal volt dolgom, de azok nem gémberedtek el inkább kapaszkodtak!
Kicsit le vagyok maradva. Mikor lesz az a Horvátországi kirándulás? Esetleg jelentkezőket felvesztek?!???
Én is ezt mondogatom

Voltál ma vmerre ?
estét mindenkinek!!!

az utasnak mindig fárasztobb, mint a vezetönek. a hátul ülésre megedzeni kell, vagyis hozzá kell szokni
és itt is jo betartani a fokozatosság elvét, és mindig egy kicsit növelni a távot
lehet, hogy még horvátország is bele fog férni
Az elgémberedés ugyanaz a lábát sajnálta túl széles vagyok De azért tetszet neki.
Remélem eljön egy-két komolyabb túrára is Ma 100 km körül mentünk kettesben.
Jók a képek . Meséld el hogy , hogy tetszett neki a gurulás. Zsu (az enyim) teljesen elgémberedett a "hosszú" úton. Ma reggel meg közölte hogy "izom"láza van . Mondta hogy csak max. 100-150km van kalibrálva. Horvátországba már nem jönne le motorral. Azt is mondta hogy jobb "szobában utazni" (kocsi)