Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km
röviden ez a terv
indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
Ahoj mindenkinek!
Nekem csak kevés utassal volt dolgom, de azok nem gémberedtek el inkább kapaszkodtak!
Kicsit le vagyok maradva. Mikor lesz az a Horvátországi kirándulás? Esetleg jelentkezőket felvesztek?!???
az utasnak mindig fárasztobb, mint a vezetönek. a hátul ülésre megedzeni kell, vagyis hozzá kell szokni
és itt is jo betartani a fokozatosság elvét, és mindig egy kicsit növelni a távot
lehet, hogy még horvátország is bele fog férni
Az elgémberedés ugyanaz a lábát sajnálta túl széles vagyok De azért tetszet neki.
Remélem eljön egy-két komolyabb túrára is Ma 100 km körül mentünk kettesben.
Jók a képek . Meséld el hogy , hogy tetszett neki a gurulás. Zsu (az enyim) teljesen elgémberedett a "hosszú" úton. Ma reggel meg közölte hogy "izom"láza van . Mondta hogy csak max. 100-150km van kalibrálva. Horvátországba már nem jönne le motorral. Azt is mondta hogy jobb "szobában utazni" (kocsi)
megkülönben is az ezüst blokkon nem látszik annyira a kossz
Esőnap???
Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km
röviden ez a terv
indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
bujom a térképet és szövöm közben a tervet
Ha tudsz valamit a 23.-ával kapcsolatba , akkor írj!! Hogy hol, mikor hová stb.
autoval Tatán a családdal
Nekem csak kevés utassal volt dolgom, de azok nem gémberedtek el inkább kapaszkodtak!
Kicsit le vagyok maradva. Mikor lesz az a Horvátországi kirándulás? Esetleg jelentkezőket felvesztek?!???
Voltál ma vmerre ?
az utasnak mindig fárasztobb, mint a vezetönek. a hátul ülésre megedzeni kell, vagyis hozzá kell szokni
és itt is jo betartani a fokozatosság elvét, és mindig egy kicsit növelni a távot
lehet, hogy még horvátország is bele fog férni
Remélem eljön egy-két komolyabb túrára is Ma 100 km körül mentünk kettesben.