Úgy szerretlek ahogy és amilyen vagy (persze nem ÚGY )
Elfogadom amit mondasz mert már gurultam veled. Én nem átnevelni szeretnélek (az előbb leírtak alapján)
Én azt szeretném hogy minnél tovább és többet tudjunk eggyütt motorozni. Nem csak veled hanem mindenkivel (Ez egy kicsit GEJ lett ).....de a lényeg a lényeg ÉS PONTTTTTTTTT!!!
Csak azt figyeljétek, hogy ha rajtam múlik, nem megyek kórházba (sem pedig temetőbe!) a motor miatt. Ez tuti. És más sem fog, aki felül mögém. A másik (valódi) veszélyforrást, a többi közlkedőt meg igyekszem kontroll alatt tartani, és figyelni, néha helyettük is. Pl. kereszteződéseknél mindig lassítok, akkor is ha stop táblája van a keresztforgalomnak, mert az még nem jelent semmit sajnos. Figyelem a megelőzendő autók mozgását, a vezető tekintetét, viselkedését.
Na, ennyi. Még lehet hogy leszek, mert most itthon aszalódok a gép előtt meg a jegyzetek fölött.
De ha Győzike ugrana ki elém, lehet hogy visszaváltanék egyet, és rárántanám a gázt, hogy még időben elkapjam...
Mondjuk az rögtön totálkár lenne szegény Hondának... 200 kiló tömény "dikmánhe" lebontaná a mocit.
Őztémában nagy vagyok, kérdezd lumberghéket. Meg macska-kutya és egyéb 4lábú ügyben. Ezen az úton viszont garantáltan nem volt semmi állat ("csak én ugye"... ). A két oldalt pusztaság volt, az út szélén nem volt fa, meg semmi, tehát belátható. Hacsak nem közlekedik az Őz sugárhajtással, és pillanatok alatt megtesz 5 km-t, és ott terem. Akkor tényleg gázos.
De akkor meg leütöm menet közben mert én vagyok Chris Norris!
Nincs nagy arcunk..TE!! Csak tudod, mi "fazeresek" ilyenek vagyunk..egyszerűen jobbak.
MÁS!! Tudod (most tanulhatsz, te buta ) Ha száguldozol nem fog ott álni az út közepén, hogy messziről lásd egy őz..nemmm, Ő az Őz hirtelen kiugrik eléd..érted?? És ha egy kiugrott akkor valószínű, hogy követik a többiek, mert 3-4-5 ugrál egymás után, libasorban közlekednek. Azt hitted, hogy megúsztad és ottetem egy másik...érted??? Velem volt olyan eset, hogy 2(kettő) személlyel mentem és kiugrott egy őz, fékezni sem tudtam, de szerencsére pont elmentünk mögötte, utána jött a cimbije annak meg pont előtte... Vagy! Megint két személlyel mentem, szürkült, 90km/h-val, jött szemben egy kocsi, az őz a jobb oldalon kiugrott, szinte fékezni sem volt időm, kb 30 méterre előttem, benne volt a tompított fénybe, és a szemben jövő kocsi elejét kapta el.........Na, mára ennyi a fejtágításodból, olvasd át a a leckét, vond le belőlle a konczektenciánt.
Helló mindenkinek!!!
Nem tudja valaki mikor lehet már rámenni a superbike.hu-ra???
Mert már vagy 1,5 hónapja nem jó!!
Meg nem tudja valaki hol lehet nézni vagy letölteni motorshow1-es adásokat?????
Előre is kössz!!
Hm... most kaptam egy hívást! Egy koma becserélné a vasamat egy 600-as K4-es gixxerre. Ha sikerülne mindkét fél számára előnyös üzletet kötni, duzzogva kibírnám vele a szezont.
Elég kényelmetlen lehet mindig utazgatni a vasért
Bocsi mindekitől hogy csak most vagyok de itt a cégnél ISO-unk(9001,14001...stb.) . Aki ismeri az tudja hogy ez mivel jár.
Elfogadom amit mondasz mert már gurultam veled. Én nem átnevelni szeretnélek (az előbb leírtak alapján)
Én azt szeretném hogy minnél tovább és többet tudjunk eggyütt motorozni. Nem csak veled hanem mindenkivel (Ez egy kicsit GEJ lett ).....de a lényeg a lényeg
ÉS PONTTTTTTTTT!!!
Csak azt figyeljétek, hogy ha rajtam múlik, nem megyek kórházba (sem pedig temetőbe!) a motor miatt. Ez tuti. És más sem fog, aki felül mögém. A másik (valódi) veszélyforrást, a többi közlkedőt meg igyekszem kontroll alatt tartani, és figyelni, néha helyettük is. Pl. kereszteződéseknél mindig lassítok, akkor is ha stop táblája van a keresztforgalomnak, mert az még nem jelent semmit sajnos. Figyelem a megelőzendő autók mozgását, a vezető tekintetét, viselkedését.
Na, ennyi. Még lehet hogy leszek, mert most itthon aszalódok a gép előtt meg a jegyzetek fölött.
Olyan kemény vagyok, hogy karcolom a gyémántot!
Mondjuk az rögtön totálkár lenne szegény Hondának... 200 kiló tömény "dikmánhe" lebontaná a mocit.
Hogy a raak egye ki a szivét.
Dzsanázzad.
De akkor meg leütöm menet közben mert én vagyok Chris Norris!
MÁS!! Tudod (most tanulhatsz, te buta ) Ha száguldozol nem fog ott álni az út közepén, hogy messziről lásd egy őz..nemmm, Ő az Őz hirtelen kiugrik eléd..érted?? És ha egy kiugrott akkor valószínű, hogy követik a többiek, mert 3-4-5 ugrál egymás után, libasorban közlekednek. Azt hitted, hogy megúsztad és ottetem egy másik...érted??? Velem volt olyan eset, hogy 2(kettő) személlyel mentem és kiugrott egy őz, fékezni sem tudtam, de szerencsére pont elmentünk mögötte, utána jött a cimbije annak meg pont előtte... Vagy! Megint két személlyel mentem, szürkült, 90km/h-val, jött szemben egy kocsi, az őz a jobb oldalon kiugrott, szinte fékezni sem volt időm, kb 30 méterre előttem, benne volt a tompított fénybe, és a szemben jövő kocsi elejét kapta el.........Na, mára ennyi a fejtágításodból, olvasd át a a leckét, vond le belőlle a konczektenciánt.
viva la chuckrisz!!
Nem tudja valaki mikor lehet már rámenni a superbike.hu-ra???
Mert már vagy 1,5 hónapja nem jó!!
Meg nem tudja valaki hol lehet nézni vagy letölteni motorshow1-es adásokat?????
Előre is kössz!!
az menyire lehet széttröve akkor
Igen, én vagyok az.