Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyál helyettem is
vasárnap jössz???
OK
Kösz az infót. Az sajna most vasárnap. Akkor még valszeg nem lesz mocim (még szervízben lesz ), ha lesz akkor műszaki egész biztos nem lesz rajta. Úgy meg nem indulok el.

Majd legközelebb csatlakozok!!
Jó gurulást!
Nekem meg marad a hétvégi pálinkafesztivál
Pénteken lesz dobom, hétfőn rugóm!
lehet hogy elhalasztom az anyagi helyzetemre hivatkozva
Viszont vasárnap gurulunk 1 nagyot
Nem kell izgalmasan menni...
23.-a
És
FONTOS hogy a 8 óra az INDULÁS és nem a találkozás időpontja......tehát mi 8-kor indulunk, a leírtak szerint. Aki jön az előbb jőjjön.
Nem kell Motochris-féle motoros technikát alkalmazni (bocs Chris)
Szia Lum

Vác Yamaha szalon kb 3000 ft nem emlékszem pontosan
megoldjuk!!!
Viszont ha mögém ülsz akkor csalódni fogsz ...na nem azért mert nem érsz át .... henem azért mert én "lassan megyek" főleg utassal ....szóval semmi "kunszt"-ot nem tudok
Hali csütörtököt megbeszéljük
Hali!
Figyu, mikor lenne ez a túra (úgy értem dátum szerint), mert lehet hogy érdekelne. A para csak az, hogy a héten viszem a vasat gumicserére, szelephézagállításra stb majd a végén műszakiztatni.
Szal, ha nem a mostani hétvége, akkor benevezek (már ha lehet )

Csá, Dani
Nem csak Pohinak.....hanem mindenkinek szól!!!
Tomato: elférek valaki mögött?
szeva POHI!!!
vasárnap ráérsz?
Pill.......bemásolom Kozmax tervét
Itt van

turaterv

Esztergomnál kilépés, elötte korona váltás
76-os uton Levice-Timace-Hronsky Benadik-nél a 65-ös utra ráfordulás és haladásZlate Marevce-ig. Onnan az 511-es uton Partizánske-ig. Ott Skacany falun keresztül elérjük az 50-es utat és azon érjük el Trencsényt. Idáig kb:250km.
itt várnézés, büfézés, stb.......
Innen a 61-es uton észak felé haladva Ilava-ig. Rátérünk az 574 utra egészen Nitrianske Rudno-ig. Onnan Bojnice-n keresztül Previdza-nál az 50 föuton Zlovenig. Ott egy nagy kajálás a megszokott és bevált étterembe. Sztrapacska és káposzta leves. Ez kb 110km
Zlovenböl a már ismert uton Sahyn keresztül haza ez kb 160km

röviden ez a terv

indulás
a bécsi uti Shell kutrol 8 orakkor
fontos, hogy ez nem a találkozo idöpontja hanem az indulásé. megtankolva, kipisilve, megdohányozva, megreggelizve, stb...........
akinek tetszik, jöjjön el
Na látjátok ezért nem vagyunk egyformák........ebbe nem értünk eggyett. De ez nem baj
Mindenkinek más okoz örömet. Nekem az, ha egy jó kis kanyart, szépen íven stabíl gázzal, a végén kigyórsítva, ledöntve tudom bevenni ........és így tovább.........stb. De majd egyszer kipróbálom
A gumifüstöléssel óvatosan nehogy eldurranjon a gumi és a fémszálak levigyék a moci hátulját mint az én vasamnak annó az előző egyben első tulajnál. A MEZ4-es nem annyira rosz gumi, havernak is ilyen volt a Suzuki GSX-1400-ason és simán karcolgatta a lábtartót lefelé meg nem volt majrácsíkja egy szál se az a lényeg, hogy be kell melegíteni és utánna már jó. Az egykerékhez nem tudok mit mondani, nézzetek meg 1-2 elrettentő videót........
Hát ja. Csak piros pari bátsi válaszából úgy tűnik (merthogy érted: nem tud gumit füstölni, "még kerekezni se!" ) hogy a kerék az nem nagy cucc, na de a burnout, az már aztán hajjaj! Szerintem nem nagy ész húzni a gázt meg a féket (lehetőleg az elsőt! ) egyszerre.
Csak kopik tőle a gumi sajna. Mondjuk ha Simó lenne alattam, csinálnám.
a gumifüstölést azt minden motorosnak tudni a kell.
a 1 kerekezés az a városi villogos speedesek műfaja( na meg az krosszosoknak).
Nem hiszem, hogy ez a sorrend: a kerekezés se kutya, na de a gumifüstölés, hűű!!
Érrrdekesss...

Én is igyekezetem darálni még egy kicsit a lábtartóbütyökből, de elég szutyok idő volt, így nem látogattam meg Dobogókőt, meg Vörösvárat sem . Persze azért voltam odakint! Elkeveredtem egy tájvédelmi körzetbe is, ahol szinte már tereppálya volt. Nagyon illett a Hondához!
én olyat nem tudok .....sőt még egykerekezni se.
minek eladni, jól menő üzletember
tessék lefüstölni a tesco parkoloban

Majd meglátom hogy viselkedik a pályán
ezzel a szutyok metzelerrel is sikerül dönteni? nem gondoltam volna.. jobban jártál volna, ha eladod occsóér kozmaxnak