Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy igaza van az esetek 98%ában igaza van az idősebbnek mert ő a tapasztaltabb.
Kozmax egy ilyen srác.

de csináltam, de abban az idöben nem volt csak MZ, ez igy azért egy kicsit más, és mindig az járjon a fejetekben, hogy haza várnak
olvassatok bele egy pár motoros forumba, miota megjött a jo idö napi egy ember hal meg
Védi a fütyim.
Csak igaza van.
lehet ki tudja, a sorsunkat nem tudjuk megirni, inkább éljek rövid de izgalams életet mint hosszu
unalmasat.
tavaly a rádióba már sikerült belekerülnöm.
kozmaxot nem kell védeni sztem..
OKSA ......de család nélkül
Aztán egyszer majd "nem adja ki"...
Benne leszel a TV-ben.
Ja és Ő is csinált már "hülyeséget"....láttam videón. Tehát Ő se "tökéletes" ember és ezt Ő is tudja.
na jovan te is olyan öreg vagy akik ezt mondták, hoyg "ne csináld"
igazuk lett. ez van, most szopok 1 évig, utánna ujra motor, ujra vmi hülyeség, és ez igy fog szerintem menni.
már kisgyerekként is ilyen voltam.egyedül még szánkozni se mehettem el, mert mindig az ügyeleten kötötem ki.
Hagyd Kozmax...
Ők még azt hiszik örökké élnek
Én benne vagyok, max. kocsival ..... A tavalyi horvátországi nyaralásom úgyis meghiusult
Az volt az a pillanat mikor megismert engem
Csak hogy védjem Kozmaxot: tapasztaltabb, mint mi. Gondolom nem egypár balesetet látott életében.
Csak óva int minket, titeket a gyors száguldozástól.. főleg a közutakon...
De sztem ez érthető is..
igaz, és sajnos oktoberben tapasztaltam is.
de ez van.
ugy vok vele hogy minden olyan dolgot ki kell probálni ami gurul és veszélyes.
én már csak ilyen vok.
nekem nem baj, de a jogsi nélküli vezetésböl sem nekem lett bajom, pedig gondolom, azt is mondta egy pár "hülye", hogy ne csináld
Lehet hogy egyszer tankolt racing benzint... Az utolsó hülyeség életében!
jó estét, májerek!!

látom, körvonalazódik a túra.. mivel részt venni nem tudok, kérek sok-sok képet, és egy 12%os zlatyit fájdalomdíjként

ki lenne benne egy májusi (akárhogy is, de addigra lesz motor) zadari (hr) túrában?? hosszú 7vége, kis tengerpart, ilyenek.. he? szállás - ha nem vagyunk sokan - adott, kiköltözött egy barátom oda dolgozni.
mé baj az hogy minden hülyeségben benn vok kozmax?
én nem sizok cigizek drogozok, bulizok, hanem motor auto, de az mindenféle képpen főleg hogy legyen adrenalin.
Ne szivassátok kozmaxot!
Én még anno Tomiboyjal mentem 240 fölött...asszem...ha jól emléxek...
Azóta sem vittek ennyivel...
mentem és vittek is.
a kapaszkodás ugy értetem hogy ha normálisan bebujsz a vezető emberke mőgé, és természetesen az nem egy csontkollekció.
akivel én motoroztam sokat az szerencsére kicsit magasabb is tőlem és szélesebb is, így szélárnyékban voltam.
ugy látom itt egy páran szándékossan probálják meg maguk ellen a sorsot
Amikor életemben először ültem motoron, akkor a kanyarodásnál voltak is gondok
Na, meg a félelemmel is.... Döbbenetes volt, rémisztő, életveszélyes de piszkosul tetszett
mentél Te már egyáltalán ennyivel