Újra itt, csak szundikáltam egy kicsit
Esik az eső
Lesz majd 2 napos gurulás de nem most. Most "csak" 23.-án megyük . Bővebbet majd Kozmax, a "túravezető" ír a jövőhéten. Hogy mikor lesz a tali, stb.
Na ennyit a "meteurológusok"-ról
Ahoz képest hogy tegnap mára még azt mondták hogy "országos eső várható", most épp 7 ágra sütt a nap és sehol egy felhő.
Látom jól sikerült a tegnap...
Így érzem magam, hogy nem tudtunk menni:
Tom!
Ki kell mennünk családlátogatni délelőtt.
Ha hazajöttünk és működik a NET, átnyomhatnád a képeket!
Egyébként hogy tecccett a Zsuzsának a buli?
Sikerült neki nevet találni?
A sok nick között már neki lehetett kellemetlen, hogy a "nevén" szólítják...
Elég sok mindent találtam egy oldalon!! Friss dolgok mint pl GSX1400R-1500R!!! Nemtudni!
Akkor 2007 R1!!! Válogassatok!!! Van még FMX100!! Aprilia rs 550,1000,Yamaha MT-02,Ducati 1199!!!!!!!
Hayabusa v2-es vadásza!!
Érdekes lesz ha ez mind bekövetkezik!!
Bendőtömésen (sonka, tojás, kolbász, torma...) túl vagyok, az irigykedés (mármint a ringi napotokra) még tart.
Tomato: tegnap voltam 1000-es szervizen a géppel, és a szalonban láttam egy kék FZ1S-t élőben. Gyönyörű darab. Gondoltam rád, hogy egy ilyennek a bajszát ráncigálod. Nem semmi.
Egyébként ma én is tettem egy könnyű kis túrát a fiammal. Nagyon jól esett, bár erősen visszafogtam magam. más mint egyedül.
Jelentem egy kis kerülővel én is itthon vagyok . A vas megtankolva, készen egy újabb csodálatos túrára
Nagyon jó volt . Bár az asszony egy kicsit elgémberedett.
Esik az eső
Lesz majd 2 napos gurulás de nem most. Most "csak" 23.-án megyük . Bővebbet majd Kozmax, a "túravezető" ír a jövőhéten. Hogy mikor lesz a tali, stb.