Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a kuss???
jóó reggelt!!

két hét még sok idő... de ma már kezd elromlani az időjárás, uh már nem is reménykedem a hétvégi motorozásban
nyugi, kb. 2 hét és normális lesz az idö
hát ha pénteken is ez marad az álláspont időjárásiulag, akkor nem indulok neki. 120 km napsütés nélkül pár fokban nem túl komfortos. ráadásul némi havazás is benne van a pakliban, mint írják, az meg télleg sok lenne
OKOKOKOKOK
Na léptem mert megint hajnalba kelek 7-kor
Sziasztok!!!
Az összes yamaha cél szerszámunk meg van.
Persze Te könnyen beszélsz ma motoroztál.
Én is szeretnék már lassan, meg amugyis utálom a telet.
most nem villás kulcsra gondoltam, hanem Speciális dolgokra....................mindegy majd meglátod
Azért írtam hogy "Lumbergh".......csak őt akartam feldobni, hogy a hétvégén nem lesz csapadék és nappal 5 fok lesz
A szerszámokat ugy mondod, mint ha nem jártál volna még a mühelybe.
TEEEE, FIGYUUU!!!!!!!!

Ez most muszáj volt???????????
LUMBERGH!!
EZT nézd meg!!
kaptam a Lumberghtől egy LUIS katalógust. Vannak benne jó ötletek, meg szerszámok.......stb.
Majd átnézed........ja és vannak benne amikről beszéltünk (kis rádiók) is.
Meglepi??,
Kozmax!
Holnap viszek neked valamit!!!
Meg hozok is!!
csak viccezek! az nekem kicsit messze van de inkább elmegyek a minőség után, mint helyben csináltassam kontárockal. viszont nem is vagyok márkatárs de gondolom ez manapság már nem nagyon számít ugye?
Yamaha World
Bp. Soroksári ut 158.
Miért lenne titok????
Az eladók szeretik ugy előadni hogy csak NEKED, csak most adja a kedvezményt erre nem biztos hogy jó a nagy társaság
Kozmax szeva!
hol működsz helyileg? ha nem titok persze!
esztercica
Örülök, hogy rokoni körökben ilyen hozzá értö emberekkel, vagy körül véve.
15 éve ebböl élek, és lehet,hogy egy pár motorral többet láttam, mint Te. A 30 perc sem mindig elegendö az alapos átnézéshez. Kitöltök egy állapotlapot, amin négy fő részre van fel osztva a motorkerékpár: külalak, motor, futomű, elektromosrendszer. A hibákmellé a javitások várhato kölcségeinek a feltüntetése mellet, végén aláirva, tehát az ott leirtakért felelöséget kell vállalni. Ha valamire kijelentem, hogy jo és egy hétmulva beszarik, jpggal fogják a hozzáértését az embernek megkérdöjelezni.
Egy pár embernek itt a forumon is javitottam, és nem tartanak lehuzosnak engem, és a céget sem.
De ha ennyire jol értesz ezekhez a dolgokhoz egy aproságra igazán felelhetnél.
MIt nézel a kormányütközönél egy használt mmocin????
Válaszodat várom.
A kissrác egy pokolfajzat Egy igazi, vérbeli rosszcsont... hálistennek ezen a héten nem kell rá többet vigyáznom
?????????????
Szerinted ki akar sötétedéskor egy parkolóban netezni?!???
Én is ezt mondom
Gutten nájt evribodri!

Tom!
Azért nem volt sz@r látni, hogy végre motoros idő van (volt+lesz...)
Azért jobban tecccett volna a dolog, ha én ültem volna a vason!!

Kozmax!
Megnéztem a "fekete dobozt" amit ma adtál kölcsön!!!
COOL volt nagyon!
Azt hittem, hogy valami Hóm videó lesz, erre egy profi összevágott anyag...
Szerintem lefőzi még a Varner braderszt, meg a Tventiz szencsöri fokszot is!!!
Holnap reggel hálaajóégnek megyünk megint suliba, úgyhogy, ha hazajöttünk beadom vmelyik nap a dvd-t!

Kawagirl!
legalább jó pasi a kissrác aki csapkodja a hátsód?
Vagy még LEGO motorral nyomul?
Végül is az sem kizáró ok, csak zöld legyen, nem?

Lum!
Azt hallottam ma, hogy a jövő héten rá fox fagyni a mocira...

Chris!
Nincs valami új sztorid a meseíróba? Úgy elhalt a téma, mint egykor a műmájeres póló...

Ares!
Hol vagy már? Idén télleg nem írogatsz?
Így március környékén már lassan el lehet felejteni az újévi fogadalmakat!!!
na csőváz, mára leszakadok a netről. holnap ugyanitt!! (bárcsak már sötédesékor egy parkolóban pacsizhatnánk erre a szövegre.. )