Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretném, ha egyszer Te is jelen lennél
nem tagadom, szerettem ott a padot koptatni, igazi élmény volt

eszti, ugye nincs harag? csak vicceztem!!
Eszti!
Mikor jössz a motor kiállításra??
Csak megfigyelném hátulról hogy , hogy tárgyalnak veled, mint mondjuk egy leendő vásárlóval.
Szaisztok!
Persze már megint a közgázos csajok mi????
Aztán mennek ők is motort venni, és jól lehuzzák őket..........
tankolni én sem péntek óta
fóka!

hazafelé megnéztem a zippzárost. nem volt már nyitva, de még működik. ha már ez a foglalkozása, akkor gondolom tud valamit kezdeni a tatyóddal is. ha arra jársz, érdemes benézni. az üzlet a fővám téren van. ha a csarnoktól mész a duna (közgáz ) felé, és lemész a lépcsőkön, akkor ott van az aluljáró tövében, nem lehet eltéveszteni!!
na ezért viszem Én a nejem kocsiját a szervízbe, nem pedig Ő.
Még tankolni se szeret.
ez baj!
inkább nő-szőke-meghúzzuk???
szerinted ez kérdés daddy?
Szóval inkább a csajt látják ...Modjuk benned, vagy egy női vevőben.. mint inkább a ridert aki lehet hogy konyít is vmit a paripákhoz? ha már egyszer mocit szeretne az ember?
Szia daddy

Kereskedői szemmel semmi, de mint motort eladni szándékozó magánszemélynek van... Hasznot szeretnének a motoron, ami evidens, de a körítés és ámítás az számomra nem fairplay Azt gondolni, hogy nő, szőke=lehúzzuk..
hy! mi a baj velük Eszti? csak kiváncsiskodok ám!
ez így van!
Ők a loserek

Ha használtmotor vásárlás, és minden ill. nagyjából minden kétséget el szertne oszlatni a leendő tulajdonos, irány a fékpad...
Lásd: RedBaronnál! (RedB-ról megvan a véleményem, de az egy másik téma...)
Igen ám, de van olyan ember, akit meg kell nyugtatni, vagy felhívni a figyelmét ezekre a dolgokra. Ja és a tapasztalat. Akinek még friss a jogsija, inkább vigye szakemberhez, mert ő még nem tudja, pl. hogy kell fogni a féknek.....stb.
meghát több szem többet lát. Én a haverjaimat vinném el megnézni a motort. És ha valami furcsa hangja lenne, akkor vinném szakemberhez. Bár használt motort venni (akárcsak használt kocsit) mindig lutri, hacsak nem ismered az illetőt.
Ezért én nem szivesen vennék (sőt talán eggyáltalán nem) használt motort.
Tudom hogy nem mindenki engedheti meg magának az új vasat. Azoknak lutri a vásárlás.
Ezek megállapitása még a jogsivizsga feltételei is
Én nem vagyok nagy műszaki szakember , de a "Gumi, lánc, fékbetét, tárcsák" állapotát én is átlátom, de szerintem bárki aki motorozik az is. Ezért 2500 Ft-ot fizetni . Na mindegy biztos van aki erre szorul...
Aki e külső jegyeket nem tudja megállapítani, az e tekintetben loser, aki loser az pedig nem fogja 2.500HuF-ért megúszni...
ez nem poén!
Ez nagyon jó esztercica....
Bocsika kozmax, de ezt a bátyám egy üveg sörért 2mp alatt szemrevételezi
Bp Soroksári ut 158.
Az állapot felmérés dija 2500Ft. Ez egy külsö átnézést tartalmaz. Gumi, lánc, kékbetét, tárcsák.
Ha esetleg kompresszio értékekre is kiváncsi vagy akkor hosszabb idöt vesz igénybe.
Ora dijunk 4990Ft.
Tel. 061-3581480 101mellék