Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit tartalmaz az Interwheel-es ajánlat?
Hogyne lennénk, tavaly is kint voltunk!
Idén 60%-kal lesz nagyobb a stand mint tavaly, 1 versnymotor, 2 showbike, projektor... már 1 hónapja ezen dolgozunk, és még 1 hónapig fogunk is!
ez itt a reklám helye.. ?
Dannyboy!
Kint lesztek a kiállításon??
Mifarkas, nálunk (DANGER BIKES, info@danger.hu), és a lenti áron.
Bocsi Tomato...
a DUNÁBA LÖVÖM MAGAM A SAJÁT 9 MILLIMÉTERESEMMEL
Én meg vettem aranyárba a BOS-t (mondjuk az karbon és szerintem szebben mutat a fekete motoron)
Köszi Dannyboy......most "szebbé" tetted az maúgyis "szép" pénteki napom

Ez így van.
LX, a szomorú az, hogy ezt a részét a motorozásnak akkor kéne megtanulni (legalább nagyjából), amikor a jogsit szerzed meg... más kérdés hogy az amúgy is piszok drága motorjogsi így minimum a duplájába kerülne.
Hol lehet ilyen dobot venni és mennyiért?
Tomato, ugye ezt most csak viccből kérdezted?!
Hogyne tudnám: 130.900 Ft.
Illetve van most egy speciális Interwheel-es ajánlatunk is (1 pár ilyen dobra vonatkozóan).
én se azt írtam hogy a közlekedéshez, hanem hogy érezze jobban a motort.
Közlekedéshez rutint , csak a közlekedésbe tudsz szerezni
Danny, a pályán motorozni tanul meg, kontrollált biztonságos körülmények között (bár manapság a sok idióta miatt a H Ringről ez egyre kevésbé mondható el...) és nyilván nem közlekedni. A két dolog összefügg természetesen, de előbb tanuljon meg motorozni, és érezze a motort, aztán közlekedjen! Sz"tem....

LX
Óké köszi a tanácsokat!!!!!!!
MISI
Ezt nézd meg (amit a DANNYBOY mutat)....szerintem gyönyörű
Az a baj néhány gyártóval hogy csúnya csőrt tesznek a végére
De ez gyönyörű
Nem tudod Dannyboy hogy mennyibe kerül??
Hát ezt szerintem nevezzük inkább megilletődöttségnek, ez minden embernél normális kellene hogy legyen első pár alkalommal egy új motornál.
nem a biztonságos motorozásról folytatunk észosztást??
Pályán a büdös életben nem szerzed meg a közlekedéshez szükséges rutint, ez egy tévedés.
Amiben pályán tudsz fejlődni, az a motorkezelés, és a valamilyen szinten a veszélyhelyzetek kezelése. De ez messze áll attól ami a közlekedésben várhat rád.
boborján-boborján a motorodat elnázve nemgondolom, hogy városban 50km/h-nál leszabályoz az elektonika
sajnos nem emlékszem szó szerint a KRESZ-könyv tartalmára, de úgyrémlik, mintha azt sugalná, arra ösztönözne, hogy mindig légy pesszimista a forgalom többi résztvevőivel szemben...
mindemellett tudom, értem, hogy mire gondolsz... és igazad van!
Szia!
Arra gondolsz hogy ennyiért nem szabad vagy arra hogy ennyiért csak ezt szabad?
De az a félelem természetes nem amikor először mentem a cb-vel vagyis nem félelem hanem a gyomor szűkülés meg kéz remegés az szabályos?
Mifarkas, a spanyol gyártónknak van egy elfogadható árú darabja:

Ha már van jogsid kocsira, akkor a forgalmi helyzeteket "naggyából" ismered.
Rutint meg ahogy LX írta a pályán a legjobb. Persze csak óvatosan
Szija Misi!!
Más dob is jó.........de ennyiért BOS-t venni.
Keresd a Danyboy-t . Ő tud segíteni.......azt hiszem
nem is megyek utcán!

LX