Hogyne lennénk, tavaly is kint voltunk!
Idén 60%-kal lesz nagyobb a stand mint tavaly, 1 versnymotor, 2 showbike, projektor... már 1 hónapja ezen dolgozunk, és még 1 hónapig fogunk is!
a DUNÁBA LÖVÖM MAGAM A SAJÁT 9 MILLIMÉTERESEMMEL
Én meg vettem aranyárba a BOS-t (mondjuk az karbon és szerintem szebben mutat a fekete motoron)
Köszi Dannyboy......most "szebbé" tetted az maúgyis "szép" pénteki napom
LX, a szomorú az, hogy ezt a részét a motorozásnak akkor kéne megtanulni (legalább nagyjából), amikor a jogsit szerzed meg... más kérdés hogy az amúgy is piszok drága motorjogsi így minimum a duplájába kerülne.
Tomato, ugye ezt most csak viccből kérdezted?!
Hogyne tudnám: 130.900 Ft.
Illetve van most egy speciális Interwheel-es ajánlatunk is (1 pár ilyen dobra vonatkozóan).
Danny, a pályán motorozni tanul meg, kontrollált biztonságos körülmények között (bár manapság a sok idióta miatt a H Ringről ez egyre kevésbé mondható el...) és nyilván nem közlekedni. A két dolog összefügg természetesen, de előbb tanuljon meg motorozni, és érezze a motort, aztán közlekedjen! Sz"tem....
MISI
Ezt nézd meg (amit a DANNYBOY mutat)....szerintem gyönyörű
Az a baj néhány gyártóval hogy csúnya csőrt tesznek a végére
De ez gyönyörű
Nem tudod Dannyboy hogy mennyibe kerül??
Pályán a büdös életben nem szerzed meg a közlekedéshez szükséges rutint, ez egy tévedés.
Amiben pályán tudsz fejlődni, az a motorkezelés, és a valamilyen szinten a veszélyhelyzetek kezelése. De ez messze áll attól ami a közlekedésben várhat rád.
boborján-boborján a motorodat elnázve nemgondolom, hogy városban 50km/h-nál leszabályoz az elektonika
sajnos nem emlékszem szó szerint a KRESZ-könyv tartalmára, de úgyrémlik, mintha azt sugalná, arra ösztönözne, hogy mindig légy pesszimista a forgalom többi résztvevőivel szemben...
mindemellett tudom, értem, hogy mire gondolsz... és igazad van!
Idén 60%-kal lesz nagyobb a stand mint tavaly, 1 versnymotor, 2 showbike, projektor... már 1 hónapja ezen dolgozunk, és még 1 hónapig fogunk is!
Kint lesztek a kiállításon??
Én meg vettem aranyárba a BOS-t (mondjuk az karbon és szerintem szebben mutat a fekete motoron)
Köszi Dannyboy......most "szebbé" tetted az maúgyis "szép" pénteki napom
Hogyne tudnám: 130.900 Ft.
Illetve van most egy speciális Interwheel-es ajánlatunk is (1 pár ilyen dobra vonatkozóan).
Közlekedéshez rutint , csak a közlekedésbe tudsz szerezni
LX
Ezt nézd meg (amit a DANNYBOY mutat)....szerintem gyönyörű
Az a baj néhány gyártóval hogy csúnya csőrt tesznek a végére
De ez gyönyörű
Nem tudod Dannyboy hogy mennyibe kerül??
Amiben pályán tudsz fejlődni, az a motorkezelés, és a valamilyen szinten a veszélyhelyzetek kezelése. De ez messze áll attól ami a közlekedésben várhat rád.
sajnos nem emlékszem szó szerint a KRESZ-könyv tartalmára, de úgyrémlik, mintha azt sugalná, arra ösztönözne, hogy mindig légy pesszimista a forgalom többi résztvevőivel szemben...
mindemellett tudom, értem, hogy mire gondolsz... és igazad van!
Arra gondolsz hogy ennyiért nem szabad vagy arra hogy ennyiért csak ezt szabad?
Rutint meg ahogy LX írta a pályán a legjobb. Persze csak óvatosan
Más dob is jó.........de ennyiért BOS-t venni.
Keresd a Danyboy-t . Ő tud segíteni.......azt hiszem
LX