Én mindenféleképp veszek mert nem tudom az 5 kilós láncomat hova tenni
Tehát félreraktam a pénzecském a bőrzére és ha ott nem találok nekem valót, akkor a Kozmaxéknál ,amit kinéztünk azt megveszem.
Esztercica
Nem hinném hogy zavarba lehetne hozni téged .......vagy mégis
Akkor olyan lennél mint a paradicsom, vagyis "tomato"
Szióka kozmax! Semmi kétségem sem volt szakmai jártasságodról, tapasztalataidról és az említett alkatrész épség vizsgálatán kívül kérdésedre nem tudok speciális válasszal szolgálni, mely érzés remélem, kárpótol a négy szavas leírásodra való reagálásom elégtételeként. De majd megkérdezem bátyámat
De nézd a jó oldalát: szűkszavúságodból kiinduló talányaimra válaszolva kiderült, hogy milyen precíz, lelkiismeretes ember is vagy, továbbá, hogy a cég hol dolgozol, milyen elvek alapján viseli gondját a leendő motorvásárlóknak. Ez jó
Szóval úgygondolom, jössz egy deres Amstellel
Tehát félreraktam a pénzecském a bőrzére és ha ott nem találok nekem valót, akkor a Kozmaxéknál ,amit kinéztünk azt megveszem.
Esztercica
Nem hinném hogy zavarba lehetne hozni téged .......vagy mégis
Akkor olyan lennél mint a paradicsom, vagyis "tomato"
Egy motoros van, melyen ketten vagyunk a drágámmal és még barna a hajam.
Különben is velem jön alkudni
De nézd a jó oldalát: szűkszavúságodból kiinduló talányaimra válaszolva kiderült, hogy milyen precíz, lelkiismeretes ember is vagy, továbbá, hogy a cég hol dolgozol, milyen elvek alapján viseli gondját a leendő motorvásárlóknak. Ez jó
Szóval úgygondolom, jössz egy deres Amstellel
Neked meg csak motorocskád ...kawa
Valamit félreérthettél! Én azt mondtam, hogy motort cserélj! fékcsövet??
Még a végén Te fizetsz
Én meg köszönöm Kozmaxnak és Lecsónak a fékcsőcserét
A lánc 1,5 méter és 2 sör az ára!
EZ NEM APRÓHIRDETÉS!
1000 km van benne. még szőrös mindenhol!
akit érdekel
20-921-0350
Kozmax
Megyek hozzád mai is