Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó, nem is szó szerint értettem. megpróbálkozni csak érdemes vele, azért "kár lenne" nem rendeltetéssszerűen használni
Ki nem dobom az biztos max 1 szintes tanktatyó lessz a fiam meg kap egy zsír hátizsákot + övtáskát
AZért ne értsetek félre!
ismerős fajta?
Egyetlen egy pasit sem ismerek, aki a fenekemet csapkodná
hogy ilyenkor miért nem vagyok "kissrác"
csapkodja a fenekedet? ismerős "fajta"
Ne aggódj, még életben vagyok Egész nap az irodában csüsültem, most du. meg a gyerekre vigyáztam A kölök készített ki teljesen....

Fociztunk ma is, és erúgtam egy gólt Erre jön a kissrác (7,5 éves!!4), és egy akkorát csapott a fenekemre, hoyg csak csattant!!!!
Elég nagyot néztem
kavabéb - de ugye nem teljesen?? mármint, ahogy a cikkben volt!!

fóka - remélem, h összejön, nem kéne kidobni a tatyót, most nézegettem én is ezt a márkát, olyan 38 körül állna meg..

eszti - jó éjt és fürcsizést. erről jut eszembe, tehetnél fel képet

tom - majd mi összeveszünk a helyszínen, abban nem lesz hiba! a végén rimánkodni fognak, h menjünk, akármennyi kedvezménnyel!
olvastam
én meg dolgoztam és most értem haza bi-bi-biiiii
Bi-bi-bíííí
Én motoroztam ma
Ha verekedésről van szó akkor igen....
De egy hölgyel vitába szállni.........hát azt már nem vállalom be.......főleg ha motoros
Na, megjöttem ... hulla vagyok
basszus, nem akar változni a szombati előrejelzés.. HA-VA-ZÁÁÁÁÁS. megőrülök!!
lum! köszi a címet megyek megpróbálom
Ja és Mindenkinek szép jó estét

Ez nagyon tetszik!!!!
Erre még nem gondoltam........................
Na majd ha megrendelem az FZ 1-t akkor szólok neked
Most megyek vacsi, fürcsi...
JóÉjt Nektek!
ááá, szőke...

illetve - dehogyis, segítsek megérteni??

a veszekedős megoldás jónak tűnik

tom - te azt hittem, az én oldalamon állsz..
nem értelek
szerintem több esélyünk lenne, ha összefogva és együtt mennénk be motort venni! A szereposztás majdnem mindegy, a lényeg, hogy egyikünk első látásra beleszeressen és ezt ki is mutassa, míg a másikunk erős nemtetszését fejezze ki, mindezt kombinálva egy rögtönzött családi veszekedéssel is a helyszínen...
megérdemled!!
a fajtááááámat??? eszti, hát ez ugyanolyan skatulyázás, mint az, ahogyan a ffiak gondolkodnak a nőkről általánosságban... micsoda sztereotípiák!!! most szomorú vagyok.. ez fájt
nagyon szivesen!!
Mondjuk veszünk neked egy új FZ 1 -t......meg nézzük hogy hogy álnak hozzád.
Azután én is bemegyek ugyan oda.......és összehasonlítjuk az élményeinket.
Biztos hogy Te kapod a nagyobb kedvezményt
hello zzrnorbi!
zzr1100 ,99-ből
idomok sérültek, egyébként jónak tűnik.
Ezt választanám, mert méretben passzol nekem, kényelmesebb, mint a gsxr-ek, vagy a zx9 amit kipróbáltam.
Semmi gond lumbergh! Ismerem a "fajtádat"!