szerintem több esélyünk lenne, ha összefogva és együtt mennénk be motort venni! A szereposztás majdnem mindegy, a lényeg, hogy egyikünk első látásra beleszeressen és ezt ki is mutassa, míg a másikunk erős nemtetszését fejezze ki, mindezt kombinálva egy rögtönzött családi veszekedéssel is a helyszínen...
a fajtááááámat??? eszti, hát ez ugyanolyan skatulyázás, mint az, ahogyan a ffiak gondolkodnak a nőkről általánosságban... micsoda sztereotípiák!!! most szomorú vagyok.. ez fájt
nagyon szivesen!!
Mondjuk veszünk neked egy új FZ 1 -t......meg nézzük hogy hogy álnak hozzád.
Azután én is bemegyek ugyan oda.......és összehasonlítjuk az élményeinket.
Biztos hogy Te kapod a nagyobb kedvezményt
hello zzrnorbi!
zzr1100 ,99-ből
idomok sérültek, egyébként jónak tűnik.
Ezt választanám, mert méretben passzol nekem, kényelmesebb, mint a gsxr-ek, vagy a zx9 amit kipróbáltam.
Egyetlen egy pasit sem ismerek, aki a fenekemet csapkodná
Fociztunk ma is, és erúgtam egy gólt Erre jön a kissrác (7,5 éves!!4), és egy akkorát csapott a fenekemre, hoyg csak csattant!!!!
Elég nagyot néztem
fóka - remélem, h összejön, nem kéne kidobni a tatyót, most nézegettem én is ezt a márkát, olyan 38 körül állna meg..
eszti - jó éjt és fürcsizést. erről jut eszembe, tehetnél fel képet
tom - majd mi összeveszünk a helyszínen, abban nem lesz hiba! a végén rimánkodni fognak, h menjünk, akármennyi kedvezménnyel!
én meg dolgoztam és most értem haza bi-bi-biiiii
Én motoroztam ma
De egy hölgyel vitába szállni.........hát azt már nem vállalom be.......főleg ha motoros
Ja és Mindenkinek szép jó estét
Ez nagyon tetszik!!!!
Erre még nem gondoltam........................
Na majd ha megrendelem az FZ 1-t akkor szólok neked
JóÉjt Nektek!
illetve - dehogyis, segítsek megérteni??
a veszekedős megoldás jónak tűnik
tom - te azt hittem, az én oldalamon állsz..
Mondjuk veszünk neked egy új FZ 1 -t......meg nézzük hogy hogy álnak hozzád.
Azután én is bemegyek ugyan oda.......és összehasonlítjuk az élményeinket.
Biztos hogy Te kapod a nagyobb kedvezményt
zzr1100 ,99-ből
idomok sérültek, egyébként jónak tűnik.
Ezt választanám, mert méretben passzol nekem, kényelmesebb, mint a gsxr-ek, vagy a zx9 amit kipróbáltam.