Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pályán!!!!

LX
Lacy, nagyon kell figyelni, MINDENKI helyett, ésszel kell menni (nem 200-zal a kátyús úton), és nem szabad félni a motoron. Ha ezeket sikerül mind, akkor nagyon magasra szökik a túlélési együtthatód.

Végül is ha sportnak veszed akkor csak pályázni lehet. Az utca nem sportpálya
szerintetek hol a leg ideálisabb a rutint megszerezni városban vagy közúton mármint hol érdemes kezdeni??
De igen. Mindenféleképpen gyári dobot szeretnék nem pedig kisiparit. Az ideális számomra az lenne ha lenne valakinek használtan eladó, de ilyet a világon nem találok. A BOS alu ráadásul nagyon tetszik.
Tartsd be,és a fejfádon rajta lesz:ELSŐBBSÉGE VOLT,CSAK NEM ADTÁK MEG...!
nem menj utcán például....

LX
Otthon,édes otthon...
légy nagyon körültekintő és tartsd be a KRESZ szabályait, előírásait!
Én megsem gondoltam volna hogy ennyire rossz a helyzet.
A napokban beszélgettem egy sráccal aki túlélt egy bukást 200-al 3 hónapig volt kórházban és a vállát a combját vasak tartják a csípóje pedig 3 cm-t nyílt szét szintén vasak tartják össze r6-volt neki 2005 áprilisban esett út hiba miatt.Ebből csak azt akarom kihozni hogy ez tényleg egy állati veszélyes spotr és számtalan apró pici hiba is végzetes lehet. hogyan lehet megelőzni a bajt?
Tavasszal kell még jobban figyelni, mert a tél folyamán elszoktak az autósok a cikázó motorosoktól... május vége felé pedig már szemük se rebben amikor 3 centire mész el mellettük +50km/h-val.
már tudom, hogy nem Liaz, hanem MAN
ha mindenki magába néz és önkritikát -vizsgálatot gyakorol, legyen az motoros vagy autós, akkor pontosan tudják, hogy lehetne ezen változtatni...
lassan már kár az elcsépelt szavakért e témával kapcsolatban
Sziasztok!Bocsánat,hogy én is belefolyok a párbeszédbe,véleményem szerint,kb ugyanannyi motoros tehet róla,mint autós,hogy balesetet okozzon!Hétfőn sikerült egy lightos karikát gurulnom,de örűltem,hogy a moci is,meg én is ép bőrrel túléltük a sétát,pedig itt a Királyok Városában nincs akkora nyüzsi az utcákon,mint mondjuk Bp.-en!
talán Ausztriában és Svájcban, ahol még nem fordult elő velem.(ahol én sem úgy közlekedtem, mint itthon)
Mifarkas, más dob szóba sem jöhet már nálad?
Ez egyértelműen hülyeség!
Aki ilyet mondd, az nem közlekedik évek óta nap mint nap motorral!
Jól vetted észre én még most kezdem ez lesz az első szezonom.De az most csak a fővérosra igaz vagy pedig az ország egész területére?
ha nincs saját tapasztalatod, akkor dióhéjban leírom a sajátom: szinte nincs alkalom, hogy ne kerüljek autós figyelmetlenségéből adódó kellemetlen szituációba, ha elhagyom az otthon pázsitját.
De ha érdekelnek "zaftos" részletek, szerintem kérdezd JaB-ot vagy a fórumról szinte BÁRKIT!
Sajnos!Már én is hallottam róla és még azt is hallottam hogy a motorosok szerint az autosok évről évre egyre kevésbé figyelnek a motorosokra!
Csak nem tudom hogy miért????,!!!
idén még én sem, de nem ereszkedem mély letargiába, megvárom az ideális körülményeket
ha olvasod a napi sajtót láthatod, már februárban!!! alakítja a motoros szubkultúra a baleseti statisztikát...
Jó neked hogy motorozhatsz.
Én még idén be se indíthattam.
dolgozok vagy motorozok
Te dolgozol vagy mit csinálsz?
szerintem is