Lacy, nagyon kell figyelni, MINDENKI helyett, ésszel kell menni (nem 200-zal a kátyús úton), és nem szabad félni a motoron. Ha ezeket sikerül mind, akkor nagyon magasra szökik a túlélési együtthatód.
De igen. Mindenféleképpen gyári dobot szeretnék nem pedig kisiparit. Az ideális számomra az lenne ha lenne valakinek használtan eladó, de ilyet a világon nem találok. A BOS alu ráadásul nagyon tetszik.
Én megsem gondoltam volna hogy ennyire rossz a helyzet.
A napokban beszélgettem egy sráccal aki túlélt egy bukást 200-al 3 hónapig volt kórházban és a vállát a combját vasak tartják a csípóje pedig 3 cm-t nyílt szét szintén vasak tartják össze r6-volt neki 2005 áprilisban esett út hiba miatt.Ebből csak azt akarom kihozni hogy ez tényleg egy állati veszélyes spotr és számtalan apró pici hiba is végzetes lehet. hogyan lehet megelőzni a bajt?
Tavasszal kell még jobban figyelni, mert a tél folyamán elszoktak az autósok a cikázó motorosoktól... május vége felé pedig már szemük se rebben amikor 3 centire mész el mellettük +50km/h-val.
ha mindenki magába néz és önkritikát -vizsgálatot gyakorol, legyen az motoros vagy autós, akkor pontosan tudják, hogy lehetne ezen változtatni...
lassan már kár az elcsépelt szavakért e témával kapcsolatban
Sziasztok!Bocsánat,hogy én is belefolyok a párbeszédbe,véleményem szerint,kb ugyanannyi motoros tehet róla,mint autós,hogy balesetet okozzon!Hétfőn sikerült egy lightos karikát gurulnom,de örűltem,hogy a moci is,meg én is ép bőrrel túléltük a sétát,pedig itt a Királyok Városában nincs akkora nyüzsi az utcákon,mint mondjuk Bp.-en!
ha nincs saját tapasztalatod, akkor dióhéjban leírom a sajátom: szinte nincs alkalom, hogy ne kerüljek autós figyelmetlenségéből adódó kellemetlen szituációba, ha elhagyom az otthon pázsitját.
De ha érdekelnek "zaftos" részletek, szerintem kérdezd JaB-ot vagy a fórumról szinte BÁRKIT!
Sajnos!Már én is hallottam róla és még azt is hallottam hogy a motorosok szerint az autosok évről évre egyre kevésbé figyelnek a motorosokra!
Csak nem tudom hogy miért????,!!!
idén még én sem, de nem ereszkedem mély letargiába, megvárom az ideális körülményeket
ha olvasod a napi sajtót láthatod, már februárban!!! alakítja a motoros szubkultúra a baleseti statisztikát...
LX