Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek!

Mit szóltok ehez az időhöz?Szerintem elszomorító!
Sziasztok!

Tomato mesélt nekem erről a forumról! Elmesélem a kipufogó vásárlásom történetét remélem nem untatok vele senkit! Majdnem sikerült megvennem Tomato kipufogóját, de sajnos nem sikerült (egyikünk sem tehetett róla). Sajnos annyira rákattantam a kipufogó cserére, hogy már visszafordíthatatlan a dolog. Szerintem Fazer kipufogó dolgában nincs tájékozotabb ember! A BOS alu dobja tetszik a legjobban. Sajnos annyira nem vagyok elengedve pénzzel ezért megprobáltam megkeresni hol a legolcsobb! 181700Ft-ról indult a történet. Több cégnél folytatott alkudozás után most 140000Ft-nál járok amit a magyarországi inportör ajánlott. Családos ember vagyok és van egy gyönyörű kislányom. Nem könnyű otthon elmagyarázni hogy bizony ez nélkülönözhetetlen. 90000Ft renben lett volna, de ugye az messze van a 140000-től. Most itt jár a történet. Szeretném még egy kicsit lentebb faragni az árat mondjuk 135000Ft-ra. Remélem sikerül és hamarosan tudok képet is mutatni róla. Tavasszal szeretnék az Euroringen körözni, csak egyedül nincs kedvem hozzá! Ha mentek jó lenne csatlakozni hozzátok!
Misi
Puszó és jó reggelt mindenkinek

Köszönöm csaba, szeretnék még rá sokáig vigyázni és a Yamaha honlapján találsz sokkal szebb és újabb motorokat is
Jó reggelt Mindenkinek

Remélem ma még süt a drága kis napocska , délután egy kis moci még jó lenne
Szevasztok, jöttem!

Mi van, mindenki kidőlt? Csak én szedek Béres-cseppet?
Igazából nem is. A szervezetem vasbeton, amit az ilyen vitaminkoktélok csak gyengítenének!
Kawabéb: megmondom a tutit! Ne hallgass senkire! Csak összezavarnak!
húha, szép párosítás, mind a motor mind a gazdája, gyönyörű
Jo estét mindenkinek!Esztercica gratula a motorodhoz, nagyon szép,tegyél még fel képeket ha tudsz.Gondolom mindenki látta már az elöre jelzéseket,sajnos visszatér a tél,pedig már kezdtem megszokni ezt a tavaszias idöt.De bizom benne hogy már az utolsokat rugja a tél.
Hello Kawagirl!

Olvasd el a következő cikket!
A különböző méretű emberek motorja: Honda cbf 600-as.

Honda CBF 600s

A kedvencem.
én 5:30 már a buszon ülök
Elkezdesz okitásra járni ráfogsz jönni,hogy elégséges ha a lábujhegyed ér le. Csak arra kell figyelni, hogy az egyensulyábol ne billenjen ki. Ezt egy egyenes test tartásu motoron könnyebben kivitelezhetö, ezért se vegyél sport motort. És sookal könnyebben irányithato egy kezdö vezetönek.
Erre csak annyit mondok, hoyg nem szeretem a hideget, meg a havat! Elég az ha karácsonykor esik, aztán szilveszterre már el is olvadhat...

Na, léptem szundizni 5.30kor kelek reggel Ezen a héten utoljára
Vágülis sportmotor, meg idomos tetszik mármint csak amotor!
Kawasaki ER N
Kawasaki ER-6 nem Yamaha R6-os!!!!!!
Suzuki a Ti motorotok
Eddig ez a legjobb ötlet Kishapsi
vagy supermotot az alacsonyabb.
vegyél endurót béb
nem ér le a lábad de legalább azzal lehet össze vissza menni.
Istenem...mert az R6 tenyleg egy pille gep az SV-hez kepest.
Talán ha mellékelnél róla egy képet, annak örülnék
MOTOR Neked való...kicsi,leér a lábad és ha mégis eldölnél vele,könnyen fel lehet állitani.
Kozmax: Szerinted egy sv 650est meg tudok tartani??? Már utasként csücsültem ilyenen, de...... jól gurl meg minden, de...... inkább egy er6-os kellene...