Tomato mesélt nekem erről a forumról! Elmesélem a kipufogó vásárlásom történetét remélem nem untatok vele senkit! Majdnem sikerült megvennem Tomato kipufogóját, de sajnos nem sikerült (egyikünk sem tehetett róla). Sajnos annyira rákattantam a kipufogó cserére, hogy már visszafordíthatatlan a dolog. Szerintem Fazer kipufogó dolgában nincs tájékozotabb ember! A BOS alu dobja tetszik a legjobban. Sajnos annyira nem vagyok elengedve pénzzel ezért megprobáltam megkeresni hol a legolcsobb! 181700Ft-ról indult a történet. Több cégnél folytatott alkudozás után most 140000Ft-nál járok amit a magyarországi inportör ajánlott. Családos ember vagyok és van egy gyönyörű kislányom. Nem könnyű otthon elmagyarázni hogy bizony ez nélkülönözhetetlen. 90000Ft renben lett volna, de ugye az messze van a 140000-től. Most itt jár a történet. Szeretném még egy kicsit lentebb faragni az árat mondjuk 135000Ft-ra. Remélem sikerül és hamarosan tudok képet is mutatni róla. Tavasszal szeretnék az Euroringen körözni, csak egyedül nincs kedvem hozzá! Ha mentek jó lenne csatlakozni hozzátok!
Misi
Mi van, mindenki kidőlt? Csak én szedek Béres-cseppet?
Igazából nem is. A szervezetem vasbeton, amit az ilyen vitaminkoktélok csak gyengítenének!
Kawabéb: megmondom a tutit! Ne hallgass senkire! Csak összezavarnak!
Jo estét mindenkinek!Esztercica gratula a motorodhoz, nagyon szép,tegyél még fel képeket ha tudsz.Gondolom mindenki látta már az elöre jelzéseket,sajnos visszatér a tél,pedig már kezdtem megszokni ezt a tavaszias idöt.De bizom benne hogy már az utolsokat rugja a tél.
Elkezdesz okitásra járni ráfogsz jönni,hogy elégséges ha a lábujhegyed ér le. Csak arra kell figyelni, hogy az egyensulyábol ne billenjen ki. Ezt egy egyenes test tartásu motoron könnyebben kivitelezhetö, ezért se vegyél sport motort. És sookal könnyebben irányithato egy kezdö vezetönek.
Kozmax: Szerinted egy sv 650est meg tudok tartani??? Már utasként csücsültem ilyenen, de...... jól gurl meg minden, de...... inkább egy er6-os kellene...
Mit szóltok ehez az időhöz?Szerintem elszomorító!