Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawabéébi: majd tudasd velem itt a fórumon, vagy a titkos magántelefonvonalunkon, hogy mész-e este mozizni, és hogy melyikre!
Egyébként biztos vannak félős múvik is!

Ha megyek, akkor motorral!
JaB!
tomato-nak még beleférne egy meghívó?
tomato.2@vipmail.hu
meg a gyerekkel is beszéld meg, h ne árulja el az igazságot, amikor anyu megkérdezni: - kislányom, te egyébként mire költöd a zsebpénzedet?
- (szomorú szemekkel) benzinre.. apu azt mondta, h sokkal hasznosabb, mintha babát vennék rajta..

Ez igaz!!!!
De nem volt feketébe
feketét kellett volna venned, akkor biztos nem tűnik fel neki.

édesanyámnak pl nem tűnt fel, amikor a fehér 5ajtós astra helyett egy fekete megan limousinnal érkeztem haza.. mondjuk ő elég erősen érdektelen ilyen szempontból, de ha uaz a színe, sok mindent el lehet hitetni a nőkkel. pl vettél hozzá egy orridomot
Szegény asszony. Csak ne a sarki fűszerestől tudja meg............mert Ő még nem tudja
Majd beöltözöm mint a pályára mielőtt megmondom neki
ah, értem, köszi... mivel titok ezért el sem olvastam...

LX
mint mindegyikkel
Jó, mondjuk hogy nem mondtam semmit...

Bár én nem mentem veszélyesen ott, ahol gázos volt, de ez most mindegy. Csak ésszel kell bánni azzal a monstrummal!
ááá, ez titok, nem tud róla senki

neked megsúgom zárójelben, h (fzs 1000 fazer), de senkinek egy szót sem
valahol lemaradtam... mit vett/vesz?

LX
de nem is megy latyakban meg hideg aszfalton úgy mint az állat, ha jól emlékszem..
Ugye te próbáltad lebeszélni őt, merthogy úgy akar egy 150 lovas gépet vezetni, hogy pár hónapot ment egy 100 lovas géppel, amit nem motorozott ki teljesen...
Tudod,az elvek!
Na kérem! Itt vagyok ám, csak a francia meg az olasz kapcsolatokkal értekeztem!

Nem szabad engem most hírbe hozni KawaJudittal... nem vetne rám jó fényt, miután nemrég írtam, hogy alakul valami máshol!
Meg egyébként is, K.béby szerint én túl fiatal vagyok hozzá. Nemtom ezalatt mit ért...
Megvan mindenem, ami kell...

Hú bazz".... Már megint hülye vagyok. Megyek is reggelizni.
ideologia gyártás, az megnyugtatja az embert

Azértjo, mert jo!!!!!!!!!!!!!!!
az ezüst jó, mert nem koszolódik annyira
kék, ezüst blokkal
komolyaaaaaaan??? a kék (vagy lila )lett ezek szerint??????
Most ment el tomato, alá irta a papirokat
nagyon kötöd az ebet a karóhoz
Ő egy áldott jó lélek
azért ment "haza" olyan korán az előző alkalommal k.béb. már értem, kezd összeállni a kép
sebaj! míg mi itt ezt megbeszéljük, motochris ezerrel mélezik(szerintem)
gondold el! ha még klubtalira is járnék
nekem már a mozis témánál is gyanúsak voltatok..
Ja, és ÉN kérek elnézést Judit!