a másik motoromat még nem láttátok. annak az ülése rózsaszín plüss dalmatamintás huzattal van bevonva, és a nyeregtáskában különböző szexuálgimnasztikai segédeszközöket helyeztem el, úgy mint análintrúder, mellbimbórezegtető, piercing-kitépő, és társai.. egyébként nem g. michaelt, hanem prince-t hallgatok, bocs..
na, mivel elég vizuális alkat vagyok. elképzelem Lumot azon a fekete mocin, csupa rózsaszín bőőőrben miközben valamilyen George Michael szám szól a háttérben
Húúúúúúúúúúúú ez nagyon jóóóó volt!!!!!
Elmentem haverhoz a Hondabébivel.
Öccsém... már el is felejtettem, hogy ilyen fasza dolog motorozni
Tgyene, setopp:Bementem egy Kawáshoz is, mert ők forgalmazzák az Öhlins cumókat, meg akartam kérdezni a telórugót, és láttam ER-6-ost! Szép moci! Jól fog mutatni a csapat többi tagja mellett azokban a rikító színekben!
Ja, és tavasztól két darab kék, szinte ugyanolyan CBF 600 S-re számítsatok a ködös gurulásokon, mert jön JimGardener is! Meg remélem a többi CBF-es srác közül is minél többen! Hú, micsoda Honda uralom lesz!
Itt van két kép, hadd örüljetek (az egyik Jim-é,másik pedig a motochris-speciál )
Közös gurulás ma?
Na jó, igazából csak egy rövid városi kört teszek ma valszeg, csak annyi hogy egy haverhoz el kéne vinnem egy cuccot. Ő azonban kellemesen messze lakik tőlem (Aquincumról megyek a Pólus mellé), így pillanatnyilag a motor a legjobb "choosing". Na? Valaki csatlakozna?
Jó ilyenkor motorozni, könnyebben megy az erőcsúsztatás...
Azért vigyázz magadra Chris.....ilyenkor nagyon csúszik