Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 kutya................mind a 2 gagyi

Azért vigyázz magadra Chris.....ilyenkor nagyon csúszik

NEM MINTHA TUDNÉK.......de nézek neked a neten meleg klub telcsiszámokat............OK???
na mivan, most, h ezt megtudtátok, már nem is haverkodtok? he?
a másik motoromat még nem láttátok. annak az ülése rózsaszín plüss dalmatamintás huzattal van bevonva, és a nyeregtáskában különböző szexuálgimnasztikai segédeszközöket helyeztem el, úgy mint análintrúder, mellbimbórezegtető, piercing-kitépő, és társai.. egyébként nem g. michaelt, hanem prince-t hallgatok, bocs..

Olyan mint amilyen neki van???
Jó gép!

Nekem kell rózsazín motor
Lehet hogy a másik motorjához vette!!!
Annak hasonló a színe!!!!!

na, mivel elég vizuális alkat vagyok. elképzelem Lumot azon a fekete mocin, csupa rózsaszín bőőőrben miközben valamilyen George Michael szám szól a háttérben
Szerintem is érdekes a színe. Nem baj, feldobja azt az uncsi fekete motort ez a szín. tavaly úgyis a rózaszín volt a divat...
Tegnap én is láttam motorosokat :)))
Ott brümmögtek majdnem az irodánk ablaka alatt.... oké, pontosabban a sarkon álltak.. és majdnem megfagytak

Egy zööööd Kawa és egy piros Honda volt .... GYÖNYÖRŰEK

Lum: ez biztos nem rózsaszín kabát????
Húúúúúúúúúúúú ez nagyon jóóóó volt!!!!!
Elmentem haverhoz a Hondabébivel.
Öccsém... már el is felejtettem, hogy ilyen fasza dolog motorozni

Tgyene, setopp:Bementem egy Kawáshoz is, mert ők forgalmazzák az Öhlins cumókat, meg akartam kérdezni a telórugót, és láttam ER-6-ost! Szép moci! Jól fog mutatni a csapat többi tagja mellett azokban a rikító színekben!

Ja, és tavasztól két darab kék, szinte ugyanolyan CBF 600 S-re számítsatok a ködös gurulásokon, mert jön JimGardener is! Meg remélem a többi CBF-es srác közül is minél többen! Hú, micsoda Honda uralom lesz!

Itt van két kép, hadd örüljetek (az egyik Jim-é,másik pedig a motochris-speciál )
kitöröltem a p*csába
Lum! Mit tettél a körlevéllel, melyet tegnap küldtem??
lassan gurulok óbuda felé, de egy renaulttal, nem yamahával
Szegasztok!

Közös gurulás ma?
Na jó, igazából csak egy rövid városi kört teszek ma valszeg, csak annyi hogy egy haverhoz el kéne vinnem egy cuccot. Ő azonban kellemesen messze lakik tőlem (Aquincumról megyek a Pólus mellé), így pillanatnyilag a motor a legjobb "choosing". Na? Valaki csatlakozna?
Jó ilyenkor motorozni, könnyebben megy az erőcsúsztatás...
rossz ratyi??? micsoda köpönyegforgató brigád... 2005-ben még örültetek volna, ha valaki csatlakozik a kis elszigetelt duótokhoz
ennyi ész, csak ekkora fejben fér el!
csináld mán az anyagot!
Kisebb fejet kellett volna növeszteni...
Bár azon meg nem férne el egy ekkora száj!
ááááááááááááááááááááááá, tényleg mint egy rossssszzz RAAATTTYYYIIII.... úgy nézel ki benne Lum!

LX
ha ez EC szabványos akkor átvenném. a speednél a nagy bili nagyon zavar.
miért, megüresedett egy hely? persze, túró becsajozott

a valóságban rendes piros, csak szutyok a kamera
bukóra nem maradt pénzem, uh elővettem nagyapámét