Ok igy teszek, beviszem itt valamelyik szalonba, hátha foglalkoznak velem.
Egyébként 98-as a modell, külsőleg tökéletes, a motorja csendes, mintha elektromos
lenne,38 ezret ir az órája.
ezeken tul lehet baja?
Ha idétlen a kérdés bocs, 10 éve egy cbx volt az utolsó mocim.
ebbe a részegedésbe én is benne lennék ecccer, csak haza is kell jutnom vhogy vagy egy környéken lakó elszállásol csak hölgyek jelentkezzenek fiatalok, csinosak, szépek
Ha minden igaz, átállok ismét a "rossz" oldalra.
Kedvesem reflexei meggyógyultak, a jogsiját sem vették el azóta, úgyhogy legközelebb olyan részeg leszek, mint ecccer...
hi sniper, most látom,h te is írtál. nemtom még, h lesz-e, de illene összehozni egy talit. örömmel látom, h csatlakozol areshez, aki rekordokat döntöget a beszkártban üdítőital-fogyasztásból
Szia Kozmax!
Azt ajánlották, téged kérdezzelek meg arról, hogy a zzr1100-nak vannak-e tipushibái, mit krell ellenőrizni vétel előtt?
Tudsz segiteni?
köszi
a wiw mindehol szarakodik, mert szarul rakták össze. vagy szar szerveren fut. ilyenek ezek a kurva informatikusok. csak szövögetik a hálóikat, és semmi hasznosat nem alkotnak..
legalább valami maradandót alkottam.... az iwiw pedig állandóan szarkodik nálam, ezért van egy nagy rakás függő kapcsolatom! Nyugi, azért mert Yamahás vagy még visszaigazollak!
Egyébként 98-as a modell, külsőleg tökéletes, a motorja csendes, mintha elektromos
lenne,38 ezret ir az órája.
ezeken tul lehet baja?
Ha idétlen a kérdés bocs, 10 éve egy cbx volt az utolsó mocim.
Nincs valami olyan ismerösöd aki ért hozzá, és meg bizol benne.
Minden képpen nézze meg olyan aki már látot több motort.
tsákány, LX
LX
és majd én megmentem őket ha olyan problémákkal küzdenének mint Kawanyu
mellesleg én Arachnophobiás vagyok.....
LX
+rossz idő
+10 éve nem motoroztam
Mi lassan indulunk is!
Nem akarunk elkésni!
Tényleg! láttátok a Padlógáz című filmet???
"Grillparty Kozmaxéknál 5-kor"
LX
Ha minden igaz, átállok ismét a "rossz" oldalra.
Kedvesem reflexei meggyógyultak, a jogsiját sem vették el azóta, úgyhogy legközelebb olyan részeg leszek, mint ecccer...
a wiw mwg egy nagy fos... annak ellenére, hogy vették a bátorságot és elkezdték nyomatni mindenféle médiában
Hátul leszel?
Beugrunk mi is!
Sikerült elrángatnom a csajt a könyvek felől...
Van MT03-kiállítva nálatok?
Azt ajánlották, téged kérdezzelek meg arról, hogy a zzr1100-nak vannak-e tipushibái, mit krell ellenőrizni vétel előtt?
Tudsz segiteni?
köszi
LX