Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, a rögtönzöt délutáni club tali után mindenki elment bulizni?
Egyébként 2005 12.havi Motorrevüben van egy nagyon jo cikk ami a használt motorok adás-vételével foglalkozik.
Ok igy teszek, beviszem itt valamelyik szalonba, hátha foglalkoznak velem.
Egyébként 98-as a modell, külsőleg tökéletes, a motorja csendes, mintha elektromos
lenne,38 ezret ir az órája.
ezeken tul lehet baja?
Ha idétlen a kérdés bocs, 10 éve egy cbx volt az utolsó mocim.
Az gáz.
Nincs valami olyan ismerösöd aki ért hozzá, és meg bizol benne.
Minden képpen nézze meg olyan aki már látot több motort.
KHV mindenkinek

tsákány, LX
tréler??? ennyi befektetést megér esetleg? (üzemanyagra gondoltam.... nem futó vásárlásra...)

LX

és majd én megmentem őket ha olyan problémákkal küzdenének mint Kawanyu
mellesleg én Arachnophobiás vagyok.....

LX
Az jó bő 240 km innen
+rossz idő
+10 éve nem motoroztam
csinosak, szépek, arachnophobiások
Soroksári ut 158
Ok!
Mi lassan indulunk is!
Nem akarunk elkésni!

Tényleg! láttátok a Padlógáz című filmet???
"Grillparty Kozmaxéknál 5-kor"
ebbe a részegedésbe én is benne lennék ecccer, csak haza is kell jutnom vhogy vagy egy környéken lakó elszállásol csak hölgyek jelentkezzenek fiatalok, csinosak, szépek

LX
Lum!

Ha minden igaz, átállok ismét a "rossz" oldalra.
Kedvesem reflexei meggyógyultak, a jogsiját sem vették el azóta, úgyhogy legközelebb olyan részeg leszek, mint ecccer...
hol lehet megtalálni?
Lent a mühelybe, azt majd fel megyünk a szalonba.
hi sniper, most látom,h te is írtál. nemtom még, h lesz-e, de illene összehozni egy talit. örömmel látom, h csatlakozol areshez, aki rekordokat döntöget a beszkártban üdítőital-fogyasztásból
Nincs rá lehetöség, hogy ide guruljál vele?
engem elhagyott a kedvesem mielőtt még találkozhazzunk volna... Mit nem adnék most egy bogly szénáért...

a wiw mwg egy nagy fos... annak ellenére, hogy vették a bátorságot és elkezdték nyomatni mindenféle médiában
Okés!
Hátul leszel?
Beugrunk mi is!
Sikerült elrángatnom a csajt a könyvek felől...
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kozmax!

Van MT03-kiállítva nálatok?
Szia Kozmax!
Azt ajánlották, téged kérdezzelek meg arról, hogy a zzr1100-nak vannak-e tipushibái, mit krell ellenőrizni vétel előtt?
Tudsz segiteni?
köszi
a wiw mindehol szarakodik, mert szarul rakták össze. vagy szar szerveren fut. ilyenek ezek a kurva informatikusok. csak szövögetik a hálóikat, és semmi hasznosat nem alkotnak..
legyél hát!!!! megyünk tutira!!
legalább valami maradandót alkottam.... az iwiw pedig állandóan szarkodik nálam, ezért van egy nagy rakás függő kapcsolatom! Nyugi, azért mert Yamahás vagy még visszaigazollak!

LX