Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először is a borász nem az ilyen műmájerkedéssel van elfoglalva, hanem hogy JÓ bort csináljon!
Másodszor pedig, én egy 7-8 komponensű ételről/mártásról meg tudom mondani, hogy milyen alapanyagok és fűszerek vannak benne, úgyhogy nem hiszem hogy baj lenne az ízlelőszerveimmel...
tartármártást!
A VFR- re vigyázz mit mondasz!!
Hmm... gasztronómia rovat ???
Rántott gombához és rizshez mit ajánlotok?
nem véletlenül nem vagyy borász.... annyi közöd van hozzá, mint nekem. pepsi coca ugyanaz...

bár a coca fahéjasabb
Mér", nem hallottál még olyanról?
Használt japán belpiacos gépeket darálnak bele, attól lesz olyan finom!
Az alapíze egyébként 400-as Banditra emlékeztet... bár van benne némi VFR 750-es is... mindent bele lehet magyarázni...
red baron dzsem???
Andrewboy, tudom. Ha akarom, én tudok rebarbaradzsem ízt is érezni csirkepaprikásban!
szebb napot!!
dannyboy: lehet most egy világ dől össze benned de a borban tényleg lehet érezni ezeket az ízeket.
Sziasztok!
Tudtok segiteni abban, hogy a zzr1100 98-ból általánosságban milyen gép? Vannak-e tipushibák stb.Mire érdemes figyelni vásárlás előtt? kösz.
Péntek 13-án?
Mikor lesz a köv. klubtali????
Nem akartok bowlingozni valamikor ????
Meg viszik, mert gyalog már nem megy haza...
Pedig pocsolyaálló a bakancsa.
Nem is bántom én... tudom, hogy megbánta. Ő egy igazi apafej
Hadjátok már békén Tomatot!!!!
Megbánta már rég!!! Azota csak gyalog jön piázni, vagy hozzák.
Sziasztok!!
Lépek mert hulla fáradt vagyok
Holnap du. jövök
CSÁÁÁÓÓÓ
Szerintem ott az a nemtomhány sör nem volt gyári tűrésen belül...
Ki is mutatta volna a fékpad, hűű
az 3 dimenziós eltérés volt
És a Golfban merre volt az eltérés, amikor a híd lehajtón döngettünk?
Nekem attól függ merre van a kocsma...........ha jobbra akkor arra fordul jobban, ha balra akkor arra
Csak hogy tudjátok, ha jok az infoim gyáritürés 3mm.
Igen kifinomult érzékkel kell rendelkeznie annak aki észre veszi, ha rá ül és megy vele egy kört, hogy melyik irányba fordul jobban.
az én babettámat bemérettük, és aszonták, mikronra rendben van, igazi megbízható konstrukció!!!
igazad van. de szerintem nincs olyan mz aminek ne lenne a vázában jó pár miliméter.