Mi is csípjük tomatot, de ez ( ) mégis csak túlzás egy kicsit nem????
Egyébként mi sem ültünk itthon tétlenűl!
Ma ismét meglátogattuk Kozmaxot. Gazdagabbak lettünk egy sisakkal setoppnak(mellékelt kép), egy stuff katalógussal, meg egy élménnyel, amit Kozmax idézett elő a régi motoros túrák fényképeivel!!!
Ezúton is köszönjük, hogy kicsit visszarepített a jóidőbe!!!
Miből gondoltam, hogy egyenrangúak vagyunk? Hm... elárulom Neked! Azt gondolom, ha a klaviatura előtt íly nagy a szád és tudod verni a nyálad, akkor face to face sem okoz mindez problémát A tojáshéj pedig nem probléma! Ha úgykívánod, egyik kezemet a zsebembe rakom, így ha fenntatásaid vannak, kompenzálhatom a helyzetet.... ja, és ígérem, minden személyes sértésed ellenére sem fogom a hátadon megb@szni anyádat te kis buzeráns lúzer!
Baaazz, micsoda pangás! Az utolsó bejegyzés óta én már voltam fallabdázni (nem is akárkivel ), motoroztam, meg minden.
Na megyek, írok a digóknak, melyiket ajánlják ők a Giannelli és a Leo közül. Mindkettő olasz márka, úgyhogy nem fogják leszólni, mondván "fúj, olasz szarság, ne vegyél egyiket sem".
Frankó az az ezüst moci ott a második képen... jobbról a második! Na az!
Most majd a sok Yamahás mindjárt azzal jön, hogy azért van szervízben mert Honda... holott biztos csak a Nitrot szerelik be.
Mi is csípjük tomatot, de ez ( ) mégis csak túlzás egy kicsit nem????
Egyébként mi sem ültünk itthon tétlenűl!
Ma ismét meglátogattuk Kozmaxot. Gazdagabbak lettünk egy sisakkal setoppnak(mellékelt kép), egy stuff katalógussal, meg egy élménnyel, amit Kozmax idézett elő a régi motoros túrák fényképeivel!!!
Ezúton is köszönjük, hogy kicsit visszarepített a jóidőbe!!!