Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chris!

Mi is csípjük tomatot, de ez ( ) mégis csak túlzás egy kicsit nem????

Egyébként mi sem ültünk itthon tétlenűl!
Ma ismét meglátogattuk Kozmaxot. Gazdagabbak lettünk egy sisakkal setoppnak(mellékelt kép), egy stuff katalógussal, meg egy élménnyel, amit Kozmax idézett elő a régi motoros túrák fényképeivel!!!
Ezúton is köszönjük, hogy kicsit visszarepített a jóidőbe!!!
Tényleg nagy a pangás. De hát uborkaszezon van.

Most látom, 6 fok van és száraz az út... Na, beöltözök, oszt megyek megejtem a 2006-os év első motorozását....
Miből gondoltam, hogy egyenrangúak vagyunk? Hm... elárulom Neked! Azt gondolom, ha a klaviatura előtt íly nagy a szád és tudod verni a nyálad, akkor face to face sem okoz mindez problémát A tojáshéj pedig nem probléma! Ha úgykívánod, egyik kezemet a zsebembe rakom, így ha fenntatásaid vannak, kompenzálhatom a helyzetet.... ja, és ígérem, minden személyes sértésed ellenére sem fogom a hátadon megb@szni anyádat te kis buzeráns lúzer!
Baaazz, micsoda pangás! Az utolsó bejegyzés óta én már voltam fallabdázni (nem is akárkivel ), motoroztam, meg minden.
Na megyek, írok a digóknak, melyiket ajánlják ők a Giannelli és a Leo közül. Mindkettő olasz márka, úgyhogy nem fogják leszólni, mondván "fúj, olasz szarság, ne vegyél egyiket sem".

Na csőttök, jó hétvégét!
Jó éjt neked, és mindenki másnak is!

Ezek szerint én nyertem a fennmaradási versenyt (valami ilyesmit játszhattak a dinoszauruszok is... hát ők nem nyertek).
Na akkor megyek.
nyugodj le, inkább alugyá, megyek én is , cső
Most látom, bameg... Izomszag van!
Most jön mindjárt a "gyere ki a hóra pöcsös" meg a "játsszuk le" duma?

Húúúúúúú!
Miből gondolod, hogy nem félek tőled Jab? Hisz nagy vagy és erős... Nekem meg még seggemen a tojáshéj, tudod...

Bázzeg... komoly.
meg összeis rakjuk, azért mégis csak egy honda
Ja, ott már van egy kis hangja is... kéne azért az a LeoVinci nekem...
Szétszeditek szegényt? Aztán csak óvatosan!
nem azért van hogy darbokra szedjük
a HONDA tól kaptuk gyakorloni rajta.
tök szépen dadog tiltáson
Én itt vagyok, ne aggódj!

Frankó az az ezüst moci ott a második képen... jobbról a második! Na az!
Most majd a sok Yamahás mindjárt azzal jön, hogy azért van szervízben mert Honda... holott biztos csak a Nitrot szerelik be.
bassza meg mindig csak beleugatok vmibe oszt eltünök
faszom kezdeni kéne magammal vmit.
heti 3 szor erre látok rá
A mi irodánkból rálátok egy családi házra, ahol "lakik" egy 1000es citromsárga gixxer

Széép kilátás.. A gazdija már nem annyira
Látásból ismeri a hölgyet!
Amolyan "terhes volt a hintalova" tipus apuka "kiharapom a pókot a sarokból" tipusu anyukával gyermeke lehet...

Tényleg!!!
Most jövök csak rá!
Ebből fogok mellékkeresetet csinálni!
Átengedem az irodát fél órára 10%ért. Az akció után kv-t is főzök 500ért...
Ez nem igaz.......a szőke nők nem dolgoznak ....legalábbis nem maradandót
Köszi a benti gépen is vannak képek böven.
Az irodád nem lesz rossz, de a kilátás akár husz évvel ezelöt is lehetne, lehangolo.
Kozmax!

Először töltsd ki a duma részt, aztán, ha megvagy és rámentettél, vissza tudsz menni képet felrakni!!!
Hmmm Szőke dolgozó nő???

Ezt tudja meg Setopp
necsinááááld

én meg a butuska adósaimat hívogattam ahelyett hoyg az összes motorra felültem volna
A kilátás a tomatoé. Én az utcára nézek!
(ŐEMMVÉ kút, 48-as buszmegálló, Autóalkatész bolt + estefelé egy szőke dolgozó nő miniben bugyi nélkül...)
tudod milyen jó volt bezin gőzt szívni, meg szagolni a bőrruhák illatát
Köszi!
Már épp kezdett hiányozni...
Leközelebb én is jövök Kozmaxhoz.....

Ekkora buliból nem maradhatok megint ki
Milyen szép kilátás