Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi még, hogy az eredeti tartásmártásba még egy kis apróra vágott ecetes uborka is dukál.
A majonéz tojássárgája, olaj és só.
Tubusból.
péntek van, megértem..

lássuk akkor:

MAJONÉZ Végy 2 tojássárgáját, 1,5 dl olívaolajat (esetleg napraforgóolajat), teáskanálnyi mustár, csipetnyi cayenne borsot (vagy fehér borsot), sót és 2 evőkanálnyi citromlét. A tojás hideg sárgájához folyamatos keverés közben csepegtesd hozzá az olajat. (Az is jó, ha géppel dolgozod össze.) Ha a tojás elnyelte az olajat, add hozzá a mustárt, cayenne borsot, sót, citromlevet és az egészet keverd simára.

Kötekedös hangulatban vagyok: a majonéz miböl van.
ezt beszéld meg túróékkal
Szeretném, ha MÁSOKRÓL is lennének
parancsoljatok (ez az újhullámos, XIII.sz. utáni verzió )

TARTÁRMÁRTÁS (háziasan sűrűen) Végy két tojássárgáját, 1 nagy tubus majonézt (18 dkg), 2 dl tejfölt, 1 púpozott teáskanálnyi porcukrot, 2 teáskanálnyi mustárt, néhány csepp citromlevet, őrölt fehérborsot, sót. A tojásságáját keverd simára a porcukorral, egy kis sóval és borssal. Lassan add hozzá a majonézt, a mustárt és a citromlét is. A tejfölt előbb keverd simára, majd öntsd a mártáshoz. Ha az egészet jól összekeverted, kóstold meg - ha kell még sózd, borsozd -, s 1 órát pihentesd hűvös helyen.
Ha meg tennéd a teljes hivatalos érdekelne, elöre is köszönöm!
örülnél, h nem csak rólad keringenének lenge öltözetes képek a fórumról, mi?
Hehhe
Ez igazán érdekes lesz.... majd csinálok képeket
tavasszal elmegyünk csak kötényben motorozni. póló és egyebek nélkül. az lesz ám a mulaccság
De látod, erre mekkora lenne a kereslet! Tele vagyunk gasztronómiai virtuózokkal...
Még a pólónk sincsen meg... nemhogy még a kötény
Akkor kéne fórumos-emblémás konyhakötényt is csinálni...
Ahogy látom ez a téma majdnem olyan forró, mint az análszexes diskurzusaitok!
Kedves nézőink!
A "5 perc főzőcske Lumberghel" című műsorunkat látták. Köszönjük figyelmüket! Holnap párolt zoknit dinsztelünk. Most pedig: Reklám.
Kozmax, a hivatalos verzió érdekel, vagy amit a nagy többség tartármártásként fogyaszt kishazánkban?
tartár és a tatár nálam nem ugyan az.
Lum, te megint tökhülye vagy...
Na azzééé!!!!!!!!!!
a tartármártás viszonylag egyszerű étek - tartárból és mártásból csinálják. 1242 előtt még tatárból csinálták, de miután eme népcsoport eltávozzott kishazánk földjéről, már csak a tartár maradt
De csak a legmélyebb tisztelet hangján, na!
A hűtőből
A ledarálást emlegetted.
A tartármártás miböl van?
Na végre egy igazi műmájeres téma

Ízháború

A VFR-re meg nem mondtam semmit.