Szevazstok!!!
Pont 18.-án megyek KI (DE CSAK 1 NAPRA) A CSALÁDDAL dONOVALY-BA SÍELNI
Ha valakit érdekel jöhet.......... de emiatt késni fogok
jó lenne már motorozni NAGYON HIÁNYZIK!!!!!!!!!!
Ne bánkódj, hogy csak este kezdünk!
Szervezünk nyáron ökörsütős kertipartit, ott mindenki bemutathatja, hogy mit bír hosszútávon!!!
A sisakokkal, meg gyorsan kacérkodj, mert hétfőn vége az akciónak és gondolom nem akarsz +60%-al többet adni érte...
(mi is ezért vettük megy még most!)
Most megyek, mert nyaggat a "lesszasszony" megyünk családlátogatóskörútra...
Estig üdv mindenkinek.
-ja, mégvalami! nézzétek meg! érdemes regisztrálni, jók a videók! KÚÚÚL
akkor legyen 19:00, nem bánom bár reggeltől inni lenne az igazán gyönyörű
köszönöm, a bajor tudásom már alakul, majd 18-án beszámolok
csinosak a sisakok, egyre inkább kacérkodok a gondolattal, h benevezek arra a piros-feketére, ami ott volt fet, tudjátok... jujj, de mocskosul teccik..
Örülök, hogy tudtam segiteni, és okoztam néhány kellemes percet, ebbe a rettenetes hosszú télbe.
Még egyszer köszönöm, hogy szerény számito gépes tudásomat kisegitettétek.
Ez olyan fontos esemény, hogy muszály megosztanom veletek! (gondoljatok bele, mi lesz, ha tavasszal a mocit vesszük át...) -nyitunk új topikot "hurrá megvan a moci tgyenééknek címmel...
Igen, T., én is nagyon tomatot, de nem neki szólt . Ő még nagyban fogyóz, hogy még nagyobb előnye legyen majd velem szemben...
De akivek ma voltam ő tényleg ... na nem is magyarázom.
Persze, egyébként gondoltam, hogy nem csak döglik mindenki, hanem éli a maga életét, csak fórumozni is kellene! Jó a sisak, és már nincs messze a többi sem, ahogy látom! Hamarosan tavasz, és motor is lesz, ha jól tudom... Hajrá, számítunk rátok a ködös, azaz közös gurigákon!
JaB: Tudod mi az: fehérben fehér? Mész a gecibe"... És ezzel lezártnak tekintem az ügyet.
Na léptem, majd este még felnézek hátha megjöttek a többiek (lumesz, LX, túró, egyebek...) a nemtomhonnan, és már javában az animálszexről folyik a diskurzus...
Ha meghívtok, ott leszek
léptem melózni.. valamikor este leszek....
Kisegítettél...
Bár, ha belegondolok, hogy mennyibe kerül 1 kg kenyér, vagy mennyi a kifli, biztos igazad lehet...
Egyébként 44-es és a srác aki vette akkor jött rá, hogy nagy neki, amikor már a pályán volt.
Ebből kifolyólag nincs agyonhasználva...
Szerintetek ez a csuka mennyit érhet?
Sznóbordos csuka, de gondolom, aki tudja mennyiért osztogatják az látja rajta...
Vegyél 45-öst!
Majd húzol bele 2 zoknit...
Még ebben a hónapban vennem kell... valamilyet ...
Pont 18.-án megyek KI (DE CSAK 1 NAPRA) A CSALÁDDAL dONOVALY-BA SÍELNI
Ha valakit érdekel jöhet.......... de emiatt késni fogok
jó lenne már motorozni NAGYON HIÁNYZIK!!!!!!!!!!
Szervezünk nyáron ökörsütős kertipartit, ott mindenki bemutathatja, hogy mit bír hosszútávon!!!
A sisakokkal, meg gyorsan kacérkodj, mert hétfőn vége az akciónak és gondolom nem akarsz +60%-al többet adni érte...
(mi is ezért vettük megy még most!)
Most megyek, mert nyaggat a "lesszasszony" megyünk családlátogatóskörútra...
Estig üdv mindenkinek.
-ja, mégvalami! nézzétek meg! érdemes regisztrálni, jók a videók!
KÚÚÚL
akkor legyen 19:00, nem bánom bár reggeltől inni lenne az igazán gyönyörű
köszönöm, a bajor tudásom már alakul, majd 18-án beszámolok
csinosak a sisakok, egyre inkább kacérkodok a gondolattal, h benevezek arra a piros-feketére, ami ott volt fet, tudjátok... jujj, de mocskosul teccik..
Setopp + tgyene ok.
(de lehet, hogy csak 19-re érünk oda)
Egyébként, hogy sikerült a bajor nyelvleske???
El tudod már mondani, hogy Elyne róte helmet bite?
2006. jan. 18. 09:00 beszkárt étterem és söröző
MŰMÁJER klubtalálkozó! várunk minden alkeszt szeretettel
Még egyszer köszönöm, hogy szerény számito gépes tudásomat kisegitettétek.
Yoo sisakok!
Ez olyan fontos esemény, hogy muszály megosztanom veletek!
(gondoljatok bele, mi lesz, ha tavasszal a mocit vesszük át...) -nyitunk új topikot "hurrá megvan a moci tgyenééknek címmel...
Sok sikert a hölgyhöz!
Lum!
Akkor Jan 18-án Budapest Székesfővárosi Közlekedési Részvénytársaság
De akivek ma voltam ő tényleg ... na nem is magyarázom.
Persze, egyébként gondoltam, hogy nem csak döglik mindenki, hanem éli a maga életét, csak fórumozni is kellene! Jó a sisak, és már nincs messze a többi sem, ahogy látom! Hamarosan tavasz, és motor is lesz, ha jól tudom... Hajrá, számítunk rátok a ködös, azaz közös gurigákon!
JaB: Tudod mi az: fehérben fehér? Mész a gecibe"... És ezzel lezártnak tekintem az ügyet.
Na léptem, majd este még felnézek hátha megjöttek a többiek (lumesz, LX, túró, egyebek...) a nemtomhonnan, és már javában az animálszexről folyik a diskurzus...
Jó ebédhez szól a fóka.
Ott úgy is ot szokott lenni mindenki! nem???