oké, úgy megörültem, h elírtam. láttam karácsonykor a boltod neonreklámát hartán!!
na ma este, aki fix: kozmax, én, a madesz nevű kocsmáros (ma nem dolgozik), és izéé.. több biztit nem tok, mer nem. síel, beteg, vidék, kituggyaodaére... ennyi. szűk körű lesz az évnyitó meeting
1., pofapofapofapofa, és mindig eggyel több, mint amit te mondasz
2., az adatlapomon láthatod a vörös villámot. nehéz szívvel, de megválok tőle jópézé, ha kell egy utcai közlekedési eszköz
3., akkor vegyen magának a büfében. összedobjuk neki!
4., szevasz PIMIII!!!
Itt vagyok én is! Remélem még megismertek, bár tény, h mostanában nem sokat hallani felőlem. A ma estét meg tudnám oldani, de most Tomato nem tud elszállásolni, ebből kifolyólag nem ihatok..
1. akárkinek írtad is, én itt otthon vagyok, és annyit jártatom a pofámat, amennyi jólesik
2. nem csak szlovákiában lehet ám a-ból b pntba több útvonalon menni.. túl sok időt töltöttél pályán
3. ha beszélsz lx-szel, mondd meg neki, h ma est piálunk. ha bp-en van kórházban, akkor már nem kifogás, h csak egy sör, mer még fehérvárra kell mennie
1., jártasd! de ne nekem jó!
2., hát itthon sport motorral nem nagyon megy másképp..
3., fehérváron van. de ha leviszed neki a sört megissza!
1. akárkinek írtad is, én itt otthon vagyok, és annyit jártatom a pofámat, amennyi jólesik
2. nem csak szlovákiában lehet ám a-ból b pntba több útvonalon menni.. túl sok időt töltöttél pályán
3. ha beszélsz lx-szel, mondd meg neki, h ma est piálunk. ha bp-en van kórházban, akkor már nem kifogás, h csak egy sör, mer még fehérvárra kell mennie!
részemről az ötlet megvéve akkor este viszek térképet, h kicsit nézelődjünk. meg megmutatom, h mit terveztem a nyárra a anglia-skócia desztinácóban.. már egész jól kitaláltam, csak a zseton, meg az asszon beleegyezése kell hozzá
egyébként MA ESTE kire lehet számítani? akit tok, h negatív: kawabéb --- andrew is nyilván, mert lázmérőzik , tomato is elég necces, most beszéltem vele, tgyenéék pécsen vannak, kitugyga mikor jönnek vissza, tehát ők is kérdésesek..
tehát JELEZZEN aki ma tud jönni. én megyek biztos, legfeljebb elsörözgetek a kocsmárossal viszont igen ultralight lesz részemről a buli, mivel ma nem aludtam, és nem szeretnék úgy kinézni, mint az első alkalommal
Látom, hogy eggyes embereknek már viszket a feneke.
Amit ide belinkeltél én azokon a helyeken már mind voltam, de bármelyikere visszatérek szivessen. Ezek általában, mind a föutakon mennek, és néha érdemes másodrendö utakra is letérni, mert gyönyörü helyekre lehet eljutni.
A másik amit érdemes figyelembe venni, az idöjárás. Volt olyan május végén, mikor itt még 25fok volt ott, még jégbordákon motoroztunk.
Na azért nem kell megijedni, én már április közepe környékén én már tervezem az elsöt a déli részen.
A terv a következö: Esztergomnál kilépés-Nové Zámky-Sala-Senec-Pezinok.
Itt van az ugy nevezet szlovák motoros paradicsom, Mátra szintü hely, csak a kanyarok bevannak számozva és igy könnyebb be memorizálni, az asztfalt minösége jobb, mint a H- ring. Fönt a pupon vendéglö, büfé.
A hegy másik oldalán leereszkedve, eljutunk a dévényi várhoz. Itt meg lehet nézni a várat ami Duna- Morva folyo ta fölé épült.
Vissza felé a Pozsony érintésével végig szorossan a Duna part mentén. Itt érdemes megnézni a bösi vizierömüvet. Nem szép de a méretei megdöbbentöek.
Komáromnál meg vissza 100-as uton.
Ez kb 550km. Én ezt már többször végig jártam. Igazi lájtos utvonal, tökéletes, hogy bemelegedjünk.
Addig is térképeket elö és nézelödés.
Így, hogy tudok aludni, azaz INNI, sokkal szimpatikusabb a helyzet!