Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íme az irodád
Majd a jövőhéten benézek hozzád és megcsinálom.................csak addig vigyél be képet amit felakarsz tenni
Na ez azt hiszem nem fog menni.
Hogy próbálkozol?
Elég macerás a dolog, mert úgy emléxem, hogy minden beírt hülyeség után mentened kell.
Még jó, hogy jövőhéttől új irodába költözünk.
Mivel én a végén leszek a folyosónak, kétszer is meggondolod, hogy átgyere bosszút állni...
Már kétszer megirtam de nem marad meg, mit cseszek el

Jössz te még az én utcámba
Most már valami "jó" gépet kell venned mert ha utolérlek................................................... .......neked annyi
Profi a gép!!!
A mostani vasad sem sokban különbözik...
Mindenki figyelmébe ajánlom a videók topikban a saját feltőltések és VERHOVINA5 címen.....nagyon sirály....nekem is volt ilyenem
Addig meg majd küldök haza fényképeket, hogy milyen a túra...
Azért azzal az utas szállításasl csak óvatzosan ....csak ha már majdnem biztos vagy magadban (ami sose lessz ..nekem se) akkor vidd és akkor is csak ÓVATOSAN!!!!!!!!
K...r@ várom már a tavaszi túrákat és a pályázásokat
én mindig attól féltem hogy ha kocsival megyk nem birok majd kis gázt nyomni csak padlót mindig, azt láss csodát, én megyek a legfinomabban a kocsival.
Kozmax!

Töltsd fel az adatlapod!!!
Most talán még nem mernék ráülni.
Egyelőre még attól is tartok egy kicsit, hogy utas lesz mögöttem.
Lehet, hogy nem nagy cucc, de még nem vittem senkit. (csak Simsonon... )

Bár attól is féltem, amikor még nem vezettem autót, hogy hogy bírom eltekerni majd a kormányt, azt nézzétek meg mekkora májer lettem...
igaz az autós sztorihoz az is hozzátartozik, hogy régen az unokatesómék kertjében volt egy lepukkant ZUK és annak nem bírtam megmozdítani a volánját...
Tom!

A jólfésült kollégának hogy fülig ér a szája a V1-en mi?!??
A sulyát csak addig érzed aig nem gurul, méreteihez és a sulyához képest meglepöen jol irányithato, és nagyon nagy filingje van.
Az elsöt aki megvette nálunk, tán még nálad is kissebb emberke volt.
Azért nem egy kezdö masina.
az euromotornál.........és kint a csiki begénél a szentendrei úton
Jók lettek a képek!
Méghogy úgy nézek ki az MT01-en, mint egy tanktáska?!!
Azt hittem kissebbnek tűnök ennél...
De azért tényleg batárnagy motor. Győzze felvenni sztenderről az ember.
Ja, és megpróbáljuk összehozni az "M" -est a setoppnak...
Jo, én nem kételkedtem benne, hogy van olyan.
Hol kaphato?
nézd meg a 4. képet azon szimetrikus a légterelő
25 guriga az ára
Ha tavaszra a pályán is ilyen gyors leszel, mint ahogy ide felraktad a képeket, akkor felköthetjük a gatyánkat.
Ezek a képek
ok.
én még itt vagyok!!!