télleg!! hol van ARES?!?!?!!?!!? nem sikerült a haj-hidrogéneztetése, és nem mer megjelenni, vagy egyszerűen csak az ájtatos nővérekkel síel?
tom, beteg vagy? gyúgyujj!!
ma már előbányásztam a kesztyűtartó mélyéről a napszemcsimet, egész nyárias feeling volt vezetni. aztán amikor kipattantam egy szál ingben, akkor reaizáltam, h biony-biony itt még kemény minuszok vannak.. mikor lesz ebből használható aszfalthőmérséklet?????
fogkefe-kérdéskör: most, h így mondod, engem is meglepett. de megtaláltam a magyarázatot: van egy fogkefém nekem, egy a cimborának, aki nálam szokott csövezni sokszor, illetve a kedvesemtől kaptam egyenfogkefét (neki1+nekem1), meg biztos van egy tartalék is, vagy mi.. mittudomén, vaze!!!
Kicsit le vagyok maradva, de ezt a 2 oldalnyi lemaradást asszem sikerült pótolnom a "kinkongképek" óta...
Lum!
Ne törődj a törpiekkel! Klafa a kabát! Setopp is pont ilyet nézett magának... egyébként télleg klafa!!!
Áj em irigyellek is...
Tom!
Sirályok a képek!!!
Gyógyulgass, meg minden, én holnap nem leszek, mert vizsgázni megyünk!
Chris!
Köszi, mondtuk, hogy KÚÚL a vas, de ki kell ábrádítsalak... (feketét veszünk)
Azért remélem nem fogtok kiközösíteni!!!
Ja... és Lum #2!!!
Most, hogy szinte senki nem olvassa...
Őszintén valld be, neked hány kedvesed van???
Csak az első képeden lévő fogkefe mennyiségéből kalkulálva nem lehet ecccerű életed...
Ares! HÓÓÓÓL VAAAGY???????
Evribodri!!!
Szerény véleményem szerint töltögethetnétek fel több képet is, mert az klafa lenne!
Ha már ilyen ritkán jön össze a banda, legalább az illúzió meglegyen... ha nem így gondoljátok szóljatok le bátran!!!! csak érdekel, ki, hogy tengeti életét így a hidegben...
Még jó, hogy ismered a Valódi énemet. Ne is vegyél komolyan.
Hú, most leinnám magam, csak hányingerem van, ha piára gondolok. Ja, mondtam, hogy szilveszterkor sikerült összehozni életem második agyi áramszünetét? Reggel, mikor ébredek az ágyamban (hogy a f*szba kerültem oda?!?!) a házibulim után, váltottam pár szót a többiekkel, ők mondták, hogy igen, miután éjfélkor koccintottunk? Mondom: IGEN? Én is?
Szóval legalább másfél óra megint kimaradt életemből. Azóta nem bírok semmilyen piára ránézni... pedig ismersz! Múltkor fent a hegyen alig bírtam lenyomni egy forraltbort...
Na a lényeg hogy most ezért sem iszom le magam. Meg azért sem mert 12 óra műlva szóbeli vizsgám lesz...
Nah, most látom beszólt az apafej... én meg csak itt tanulgatok, szép csendben.
Ne legyél olyan yamahás, teee!
Mi ez a kirekesztés?! majd a pályán legyél Arc!
Egyébként ma néztem, nekem már egy kicsit a fékpedál is lekopott az eRing miatt... komoly.
Ja, és nekem úgy is megy, ha csúszik! Sőt! heeeehehehehee
Na mentem vissza tanni.
tom, beteg vagy? gyúgyujj!!
ma már előbányásztam a kesztyűtartó mélyéről a napszemcsimet, egész nyárias feeling volt vezetni. aztán amikor kipattantam egy szál ingben, akkor reaizáltam, h biony-biony itt még kemény minuszok vannak.. mikor lesz ebből használható aszfalthőmérséklet?????
Kicsit le vagyok maradva, de ezt a 2 oldalnyi lemaradást asszem sikerült pótolnom a "kinkongképek" óta...
Lum!
Ne törődj a törpiekkel! Klafa a kabát! Setopp is pont ilyet nézett magának...
egyébként télleg klafa!!!
Áj em irigyellek is...
Tom!
Sirályok a képek!!!
Gyógyulgass, meg minden, én holnap nem leszek, mert vizsgázni megyünk!
Chris!
Köszi, mondtuk, hogy KÚÚL a vas, de ki kell ábrádítsalak... (feketét veszünk)
Azért remélem nem fogtok kiközösíteni!!!
Ja... és Lum #2!!!
Most, hogy szinte senki nem olvassa...
Őszintén valld be, neked hány kedvesed van???
Csak az első képeden lévő fogkefe mennyiségéből kalkulálva nem lehet ecccerű életed...
Ares!
HÓÓÓÓL VAAAGY???????
Evribodri!!!
Szerény véleményem szerint töltögethetnétek fel több képet is, mert az klafa lenne!
Ha már ilyen ritkán jön össze a banda, legalább az illúzió meglegyen...
ha nem így gondoljátok szóljatok le bátran!!!!
csak érdekel, ki, hogy tengeti életét így a hidegben...
Hú, most leinnám magam, csak hányingerem van, ha piára gondolok. Ja, mondtam, hogy szilveszterkor sikerült összehozni életem második agyi áramszünetét? Reggel, mikor ébredek az ágyamban (hogy a f*szba kerültem oda?!?!) a házibulim után, váltottam pár szót a többiekkel, ők mondták, hogy igen, miután éjfélkor koccintottunk? Mondom: IGEN? Én is?
Szóval legalább másfél óra megint kimaradt életemből. Azóta nem bírok semmilyen piára ránézni... pedig ismersz! Múltkor fent a hegyen alig bírtam lenyomni egy forraltbort...
Na a lényeg hogy most ezért sem iszom le magam. Meg azért sem mert 12 óra műlva szóbeli vizsgám lesz...
Majd szólok a "megmondom a tutit srác"-nak, és elmegy a kedved a pocsolyába ugrálástól!
Na mentem lassan, mert nem volt még elég abból az ist*nverte kib*szott tanulásból.
De pont jól jön, mert egyébként is annyira "jó" kedvem van .
Sziasztok, aludjatok jól!
Én nem fogok sehogy.
Itt van 1-2 telefonos kép
Legalább fénynél fotózta volna le magát... Akkor nem ugratnám ezzel...
Persze hogy csúszik neked.........mert olyan kicsi
Nekem sikosítót kell használnom.......hogy ne fájjon...................................................... ........az asztfaltnak
Ne legyél olyan yamahás, teee!
Mi ez a kirekesztés?! majd a pályán legyél Arc!
Egyébként ma néztem, nekem már egy kicsit a fékpedál is lekopott az eRing miatt... komoly.
Ja, és nekem úgy is megy, ha csúszik! Sőt! heeeehehehehee
Na mentem vissza tanni.