Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább csak lusta!
de te egy álomférfi vagy, én meg csak egy lum..

na csőváz télleg!
Szerintem is, úgyhogy én inkább elmosogatok, minthogy bepakoljak a mosogatógépbe...
na vár rám a gyár, tornyosulnak a melók, uh ki kell szakadnom a kulináris vitából! ha nem jönék vissza, mindenkinek jó hétvégét, és óvatosan az utakon!!!
Megkönnyítem, még jobban, itt az alkatrész kód: 4XV-Y283V-30-P1
nem nagyobb, közben lehet borozgatni még, meg elszívni 1-2 cigit. ha macera lenne, nem csinálnám így, hidd el! hatékonyság mindenek felett!!
Jaaaaa, ééééétem.
modelkodot nem tudsz esetleg, meg könnyitenéd a dolgom
Nem bele kell, hanem abban kell tálalni...
Átvinni nem nagyobb macera, mint elmosogatni?
Sőt, szerintem bepakolni abba a szarba meg elindítani, az is...
Az is kell a tartárba?
az is ki van adva. ha nagyobb vacsi van nálam, akkor meghívom a szomszédban lakó hevert, akinek van mosogatógépe. mikor elszontyolodott arccal pakolok össze, akkor mindig felajánlja, h ne bajlódjak, vigyük át hozzá ezeket
Kozmax, mennyibe kerül újonnan egy 99-es R1 jobb oldali idom, (DPBMC szín)?
Ja.... utána meg mosogathatsz
télleg kötözködő hangulatban vagy

manjek délután, vagy az én fejemet is le akarod harapni?

viszek majonézt, ha kell. boltit.
kialakítom a szerepeket, a feladatokat lebontom részfeladatokra, optimalizálom ezeket, majd kiosztom őket a résztvevők között; és felállítom a szükséges felelősségi és beszámolási rendet. pikkpakk megvan
De ezt nem kell fözni, csak keverni
az outsourcing mágusa
Ezekszerint te csak a parancsokat osztogatod főzáés közben a fehérnépnek...

Lum, a szellemi vezető
hülye vagy? kinyomtatom, és kitűzöm a konyhaszekrényre a vicc az, h ha már belekezdek, télleg jól sikerülnek
És a monitor előtt főzöd meg?
mér, kavabéb, csak nem gondolod, h fejből nyomom??
az a hitvallásom, h nem kell az embernek mindenhez értenie, csak tudnia kell, h minek hol nézzen utána, és kitől mit lehet kérdezni. ennek megfelelően én gyakorlatilag semmihez sem értek
mielőtt rákérdeznél:

olivaolaj tudnivalók.. a citromlé remélem megy fejből is
Ja, meg mustár.
Milyen jó hogy van Google kereső