Annak idején az MZ ETZ-ben is volt néhány milliméter (bár sose mértem), és mégis élveztem a motorozást
Szerintem ez a lényeg.........................mondom SZERINTEM!!
tavaly nyáron én is vittem egy busát a red baronba beszámítatni, és mikor feltették a padra megmérték meg minden akkor mutatta a gép hogy asszem 1 mili van a vázban, de az megengedetten belül van.
az állam leesett hogy egy i175 lovas mocinál megengedett hogy kicsit ferde legyen a váz.
Máshol se. Ezen a pár milliméteren lóf@sz se múlik.
Van akinek azt is be lehet dumálni, hogy a bor illatában csokoládét, fahéját, dohányt meg mindeféle más szagokat lehet felfedezni.
Parasztvakítás...
Álmodni én is bele tudok mindenbe mindent.
Akkor valamit félreértettél: ez nem MÓDOSÍTÁS, hanem a GYÁRI ÉRTÉK beállítása! Ahogy ki kéne jönnie a gyárból...
Egyébként az említett úriember azt mondta, hogy a legdurvább eddig a 99-es motorja volt (15mm eltérés a két keréknek), szóval nem tavaly óta csinálja.
Hehehe, a millimitérekről meg a fél fokokról csak annyit, hogy amikor 2 hete megkérdeztem egy versenyzőt, hogy mivel kezdi a vadiúj, 2006-os versenymotorjának a felkészítését, a válasz ez volt: "Hát először is helyrehúzzuk a vázat... "
A vadiúj, nullkilométeres bringán!
Meglehet. Mindenesetre érdekes, h hagyományos pilóta észre se veszi az ilyesmit..a gyárak meg évről-évre kínlódnak: 1 mm ide, 0.5 fok oda.
Állítólag Kenny Roberts Jr. azt is megérzi, ha a szerelői hozzányúltak az ülésmagassághoz.
Torro, valószínűleg azért nem tűnt fel a srácnak hogy gaz lenne, mert ez a Swiftes baleset csökkentette a gyári 45 milliméteres eltérést 15 milliméterre...
Beméretted vhol megbízható helyen?
Volt egy cimbim, aki kikapott egy Swiftet gixer750K4-gyel és ó minden fasza semmit nem kell cserélni, majd fél évre rá észrevette, h a bringa eléggé észrevehetően 2 nyomon jár. Pedig fel sem tűnt, semmi stabilitásvesztése se semmi. Tudom, az csak egy Suzuki de a vázban(villanyakban) akkor is lehet egy kis kanyar ha nem látszik és ha egy Yamaha.
Ha túlestél a mérésen akkor elnézést az okostojáskodásomért!
Szerintem ez a lényeg.........................mondom SZERINTEM!!