Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ujjujj, én beszéltem vele, csak mondta, h lemerül a telója, úton van a srác, uh jön mindenképpen. megpróbálok rácsörrenni, h mikorra ér ide, nekem félórája mondta, h 5-n6között várható, akkor már fehérváron volt asszem, tehát tartható

tgyene - én is akkor megyek - 5-n6 körül!
Legyek 6-ig???????????????
Igen az a másik telephelyünk, de ott csak szalon van.
Én a soroksári uton vaagyok a szervizben.
Lum
mikor mész?
Lehet, hogy beugranánk meglepinek. (persze, csa, ha nem zavarunk!

Kozmax!
Meddig vagytok?
Siess, mert negyed6-kor lépek, bár nem hivott még a kipufogos ismerösöd.
Ők vannak az újpesti stadion felé?
Jó a kérdés, mostanában nagy a pangás.

Amúgy lesz jövőhéten tali? Lehet, hogy lenézek egy gyömbér erejéig.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elvonási tüneteim vannak.
Remélem nem esik többet már a hó. Holnapra meg lesz a csizmám, utána lezártnak nyilvánítom a telet , átminősítem előtavasszá és gurulok egyet.
igen, a pókkal "legendát szőttél", lx! egyébként visszaigazolhatnál ismerősként a wiwen, vagy ennyire derogáló a személyem, he??

kishapsi - yamaha world, soroksári út. lecsoval nyomják ott

jab - nyertél, neked szarabb. én motornézegetés után még megyek vacsizni, majd találkozom bajor nyelvlecke céljából a kedvesemmel
khmmm..
ez az eddzés téma télleg 2 értelműre sikeredett...

Lum!
Ezentúl 2-vel többet kell kanyarodnod, ha beugranál 1 kv-ra hozzánk!
Hétfőn ugyan nem leszek bent, de kedden már az új irodában kezdek...
Szóval, ha jössz csörgess meg és benavigállak.
(és mellesleg olyan májer hely ez az új, hogy kártyás beléptetőrendszer lesz... )
ha nyugtat, én 20-ig rakom ma... és nem megyek utánna motorokat nézegetni...
mellik yamahában dolgozik a kozmax?
nyárra+jövőre kéne néznem vmi gyakorlati helyet.
jelenleg a suzuki hollos és a ktm között gondokszok

úgy látom a pók szállóige lett....

LX
micsoda kiemrítő válasz

andrew mit szóól hozzá, h tom űzi a pókokat edzés gyanánt??
na jólvan, nem kell túlzásba vinni az érzelgősködést... nem vagyunk mi picsák, vagy mik! elég a hisztiből minden részről!

de kurvára mennék már haza. utálok péntek este dolgozni. de legalább beugrok este kozmaxhoz, és megnézem a yamaha kínálatot
Blippp....
Én tudom (Lum)Bágó Úr!
Kawabéb eddzést tart tomaonak azért, hogy visszanyerje ünnepek előtti formáját, hogy tollaslabdázhassanak Motochrissel, aki épp megfelelő felszerelést válogat a Teszkóban a meccsre.
Kozmax fusiban Ares körbekerítésezett motorját bütyköli, hogy lépést tudjon tartani a májerekkel a következő idényben.
Pimpi hosszú ideje nyomja az ipart. (drága az alkatrész a zöld csodához...) Ezért nem jelentkezett hetek óta.
Setopp vállalkozási ismereteket tanúlgat, hogy a következő vizsgán lenyűgözhesse osztálytársait.
A többiek csapatmunkában madáretetőt faragnak, nehogy csicsergés nélkül maradjunk tavaszra.
A múltkor "májeres témákról" felvilágosítottakat a "CSET" topikban megtalálod ...szerintem
Ja én meg még mindíg itthon pötyögöm ezt a roh@dt költségvetést, amit ma le kell adnom...
Hai Nagy Lum!

Azt mondta valaki, elüldöztem őket és mióta itt májerkodok! Tudod félénkek és azóta nem mernek írni

de motochris jólmegmondta összeszedve minden taknyos kis dumáját és úgy kiosztott, hogy ha meglátom valahol, eltöröm kezét-lábát mineden habozás nélkül
Aminek örülök, hogy biztosan tudom, nem fél tőlem, így méltó ellenfél lesz
felvetek egy műmájeres témát:

HOL A PICSÁBAN VAGYTOK, MŰMÁJEREK????
Hülye Yamaha!
Köszi!
Ezt minden évben frissitik, és a nem gyorsan forgo alkatrészekhez, egyszerüen elhadják.
Sajnos a miértjére, nem tudok felelni.
Ööö.... asszem tavaly tavasszal a Harmatiéknál!
Elárulnád mikor?
De, legalábbis amikor utoljára kérdeztem.
Azért köszi hogy utánanéztél!
Ezt már én is kideritettem, de az árát nem tudom megmondani, ugyanis az ympuls-ban nem hozzák a cikkszám mellé az árat.
Sajnos ez elö fordul, fiatalabb modelleknél is
Gondolom máshol sem tudták megmondani.
lum..bágóm van, nem tok mosogatni na megyek mááááááá!!! de hogy mennyire nincs kedvem...