na igen, itt már egész jó kis galeri jött össze... tehát a barátszerzés megy. a barátnő elvesztésének meg vvannak könnyebb módjai is, nem kell ahhoz motorozás
Kozmax, nem erre értettem, hogy az illető fiú vagy lány.
Hanem arra ha a másik egyzerűen GYÜLÖLI a hobbidat... És ezt lépten nyomon hangoztatja... olyannyira, hogy elveszi a kedvedet,stb...
A volt pasim nem szerette a motorokat.. Ha felhoztam ezt, egyből idegrohamot kapott a szó hallatán is...
Majdnem sikerült elvennie a kedvemet az egésztől......
Hát nem könnyü a motorosok élete. Én összetehetem a két kezemet a párom türelméért.
Igaz Ő is imád motorozni velem és sokat is szoktunk.
Ha valakinek a párja nem ilyen toleráns vagy nagyon idegenkedik minden nemü motorral kapcsolatos szó hallatán akkor az elöbb-utobb szakitás lesz a vége.
ez az informatikusoknak szokott lenni, és nem motorral, hanem egy mittoménmilyen alaplappal hasonlítják össze a nőket. hát az elég lúzeres. viszont van sörös verzióban is, ami azért elgondolkodtató..
Aztán majd csináltatok olyan hülye lúzeres "miért jobb egy motor, mint egy nő?" feliratú pólót, amin fel van sorolva egy csomó vicces dolog... pfffhh húbazze
Mondjuk én pont most gondolkoztam azon, hogy mivel nincs barátnőm, és valszeg ebben a dimenzióban már nem is lesz, ezért marad pénzem a motorozásra, és ha majd lesz munkám, akkor valszeg tök korán tudok venni egy nagyobb dögöt (motort), valami ezrest...Erre mondta egy haverom, hogy szép életkilátások. Hát ja...
már vagy egy órája ovlasgatom a fórumot, meg a többi motoros oldalt. közben az konyhában a barátnőm serénykedik, gyártja a tápot. kiugrok egy szendvicsért, visszajövök, szótlanul olvasok tovább. asszonka jobbról be, beül az ölembe, rámnéz, én elnézek mellette kicsit arrébb hajolva, mert érdekességet találtam. visszafordítja a fejemet, mélyen a szemembe néz, és megkérdi:
- minek neked barátnő, hiszen van motorod..
erre én gondolkodás nélkül, tudat alatt visszatekintve a cikkre válaszlok:
- kicsim, tél van..
erre barátnő jobbra el, kiviharzik. 5 perc múlva leány vissza, könnybelábadt szemmel reám tekint. provokáló módon kijelenti:
- azt hiszem elhagylak..
én még mindig a cikkbe merülve:
- baba, márciusig még kibírhatnád..
na ekkor jó reflexeimnek köszönhetően sikerült megakadályoznom a felém induló pofont
Az én véleményem ,hogy a motorozással egyaránt lehet szerezni és elveszteni egy barátnőt vagy egy barátot.
Tom, már nem vagyok szingéli csajszi
De ha az leszek, gondolok rád
Majd megtalálod az igazit.......addig is ÉLJ!!!!!, és használj ki minden pasit...megérdemlik
Kezdhetnéd velem
Valamikor az ősidőkben
Mondta hogy tavasszal majd kipróbálja.....persze utasként
Hanem arra ha a másik egyzerűen GYÜLÖLI a hobbidat... És ezt lépten nyomon hangoztatja... olyannyira, hogy elveszi a kedvedet,stb...
Majdnem sikerült elvennie a kedvemet az egésztől......
Igaz Ő is imád motorozni velem és sokat is szoktunk.
Ha valakinek a párja nem ilyen toleráns vagy nagyon idegenkedik minden nemü motorral kapcsolatos szó hallatán akkor az elöbb-utobb szakitás lesz a vége.
Vegyél egy gixxert, azzal simán be lehet csajozni
Mondjuk én pont most gondolkoztam azon, hogy mivel nincs barátnőm, és valszeg ebben a dimenzióban már nem is lesz, ezért marad pénzem a motorozásra, és ha majd lesz munkám, akkor valszeg tök korán tudok venni egy nagyobb dögöt (motort), valami ezrest...Erre mondta egy haverom, hogy szép életkilátások. Hát ja...
már vagy egy órája ovlasgatom a fórumot, meg a többi motoros oldalt. közben az konyhában a barátnőm serénykedik, gyártja a tápot. kiugrok egy szendvicsért, visszajövök, szótlanul olvasok tovább. asszonka jobbról be, beül az ölembe, rámnéz, én elnézek mellette kicsit arrébb hajolva, mert érdekességet találtam. visszafordítja a fejemet, mélyen a szemembe néz, és megkérdi:
- minek neked barátnő, hiszen van motorod..
erre én gondolkodás nélkül, tudat alatt visszatekintve a cikkre válaszlok:
- kicsim, tél van..
erre barátnő jobbra el, kiviharzik. 5 perc múlva leány vissza, könnybelábadt szemmel reám tekint. provokáló módon kijelenti:
- azt hiszem elhagylak..
én még mindig a cikkbe merülve:
- baba, márciusig még kibírhatnád..
na ekkor jó reflexeimnek köszönhetően sikerült megakadályoznom a felém induló pofont