Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem a Te napod édes!
elhajt a csaj, aki meg se volt :o))
kiutálnak a topicból!

akkor mától én sem köszönöm Neked!
de de. Zsu meg Danny tudja! :o))
Egy nap alatt nem is...
Esküszöm, nemhiszek a szememnek!!! Ez most komoly???
Sosem gondoltam volna, hogy közellenséggé válok egy nap leforgása alatt
Majd én is beírogatok a te topikodba naponta százat. Ja, bocs nincs olyan, hogy "Összetörtem a zsírúj motoromat" topik... ------- na ettől most tök cuki lettem, ugye?
Nyugi, veled nem szoktak mostanában bajok lenni, ha jól emlékszem. Vagy nemtom...
csendben maradok most, mert morcoak a háziak!
Egyetértek Kawabébbel!

Megérthetné már végre az a néhány korlátolt gyökér, mit jelent az hogy idevaló, vagy nem idevaló hozzászólás. Az a néhány retardált, aki, megjegyzem, úgy bassza szét a topikot, hogy ahhoz valójában semmi köze, nem viselkedik úgy, mintha a csapat tagja lenne, nem volt egyetlen közös guruláson annak idején, vagy most a kocsmázásokon, nem a csapat tagjaival kommunikál, hanem egyéni faszságait írogatja be ezerrel, feleslegesen, ráadásul EGYESEK még kifejezetten uszító szándékkal, nem akarok neveket mondani JaB. És, igen, attól mert hozzáraksz ezer szmájlit, nem leszel jófej, meg vicces sem leszel kedves JaB, csak egy fejlődésben visszamaradt majom leszel, aki remekül együtt tud működni másokkal egy topik tönkretételében. Nem az a lényeg, mit írtok, hanem kinek, és milyen hosszan, mennyire hosszú/fontos értékkel bír, van-e értelme még öt perc múltán is, mert egy kibaszott szmájli vagy egy idegesítő hozzászólás, melyben azt taglalod, mennyire nincs már sok a 10.000-ik hozzászóláshoz áldásos tevékenységednek köszönhetően, egy másodperc múltán is feleslegesen foglalja a helyet, te seggfej! Tulajdonképpen már akkor felesleges, amikor beírod.
mert akkor nem jövök
Szóljatok ha valami értelmesről is akartok beszélgetni ...
kimaradt egy "s" betű. (más kérdés...)
mer viccelőzöm!

korrigálom
odaj járt eg yZsunevű gúnárbogár, aki mindenkinek beszólt, de ezért rajongták körbe apasibogarak.
De, hogy ne menjünk át csetbe mi sem:

Most jöttem csak rá, hogy túró kolléga 2 élettel ezelőtt is ismerős volt!
Akkoriban karalábéként tengettem az életem és abban a veteményeskertben voltunk szomszédok.
Csak jött a gazda, lepermetezte, hogy szépen fejlődhessek, így csúnya vége lett a srácnak...
Az má kérdés, hogy utána jött az a hüJe kecske és erejem teljében lelegelt...
Mé vagyok gonosz????
én is - én is!
Vazz" túró! Ezen hozzászólásodat ide kell írni de ne félj, majd én moderállak és ismét helyreáll a béke a májertopikba
Ezt nem igazán értem mire raktad: ( )
Csak jelezni akartam, hogy a béb 6660 as irományával 1et értek...
aha
Te végigolvastad az előző oldalt?
kezd te az analízist!
mert amikor én szarvasborgár voltam, előző 2 életemmel korábban, akkor felorszarvúztam egy fél éves tölgyfát is.
nagyapám, az meg egy egy éveset is.
neki volt egy Danny nevű komája, az meg eladta a nagyapa által kidöntött fákat.
amikor a családfát csináltuk, az orszarvubogár egyetemen, akkor ott mindig bejött a képbe egy Zsu nevű orszarvúlány, aki mindig mint egy gonosz bogár, mindenkit piszkált.
a padtársam lx agyrágóbogár volt. pénzes iskolás ezért járhatott az orszarvúegyetemre.
a tanító néni egy kawaorszarvas alacsocs pedellus volt. olyan igazi belevaló tanító.
mindenki rá hajtott az orszarvúegyetemen.... de jó volt az.
Te és baromságokat??? SOSE
Asszem valamit félreértettetek

ÉN sem tudom mi a műmájeres téma......
Én is mindenféle baromságról szoktam itt beszélni.... elvileg nem vagyok motoros, érteni sem értek a motorokhoz...
A nem műmájeres témát a csetelésre értettem... a pár szavas kérdezz-felelek, igen-nem játékra...

Tőlem a szarvasbogarak lelki világáról is felállíthatunk egy teljes pszichoanalízist, csak ne legyen csetes jellege.....