Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legyen az! :o)
egy nyomot is megnézném....
De lehet, mert ha úgy fékezett, hogy már elsőkeréken gurult, szinte átesett és akkor csattantak, vagyis a kormány koccolt elöbb, mint a kerék. Tudományos voltam ugye?
beleállt az autóba az nem nagyon lehet
Vagy chopperes.
Ha azt írják, hogy "mit Brief", vagyis hogy papiros szerintem minden bizonnyal lekéne tudni papiroztatni. EU országból jött legálisan, akkor csak működnie kell.
korrekté csinálták maximum.
abban a vázban ha ninc 5 centi így kivülről, akkor semmi.
összerakopd, oszt a kerék beleér a könyökbe... ?
Kösz! A váz korrekt maradt, "csupán" egy komplett első futómű kell majdan... Aszt mehetek májjerkodni
ez máraz! höj!
És ezt ha megvásárolja valaki ezt itthon le lehet legalizálni?
Hööjjj, az enyém sokkal szebben jobban és gyorsabban tud fűbe harapni!
ez műmájer téma? :o)))
... nem legelészik az, fűbe harapott szegény!
tök szépen legelészik a füvön...
Itt van egyből egy váz.link
Bóklássz az Ebay-en. Sok a jó cucc, csak néha várni kell a megfelelőre, hogy az ára is megfelelő legyen.
Nézd JaB, messziről jött embernek kurva sok ideje van összeszedni a megfelelő alkatrészeket úton-útfélen.
Ahogy néztem a képeket, nekem úgy tűnik a blokk még ép szal sztem kezdd a vázzal!
Nem, nem adom el! Remélem, hogy a messziről jött magát motorosnak mondó május elejére össze tudja hozni a vasat...
Lum,

elriasztod az embereket, azért nem írnak... Olyan vagy már mint Túró...

LX
Hali Lum!

A Tomato irodátköltöztet, azért nincs fent. Még nem állt össze bent a szisztem az új helyen.
Én most tartok kv szünetet.
Mellesleg itthonról pötyögök, mert határidős melóm van és kell hozzá a gép.
A többiekről sehallottam egy szót.
Biztos nem mernek irogatni a tegnapi Motochris miatt...
9 óra van, gyerekek, hhogy sehol senki??? mi ez a munkamorál? így nem nyomjuk le a szlovák gazdaság növekedését 2006-ban...
a nap mondása:

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 20.000 Ft-ot havonta, és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom.
Mára mindez teljesült.

szép reggelt!
A kilokkal nem vagy egyedül
Majd jól bebancsúlsz tőle
Szerintem ez már nagyon durva.