Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de addig 1kerón
Hát amit értem kapnánk abból csak a büféig jutnánk! Talán?!
csöcsös toppot hofilukizolikám?na ne fikázzuk itten az esernyőtartó fiúkat mert befoglak téged is és kapsz egy rózsaszínt kisfiam tényleg láki: ha már motorozni nem tudunk legalább áruljuk a testünket vateralicit lesz a bevételből meg pályanapozunk
Varrok neked kockás mini szoknyát meg egy jó kis toppot.
küzdjél csak drága mert nagyon kiváncsiak vagyunk... már aludni sem fogok birni..na hama-hama.
csak ugy.ha már csinálunk valamit-pláne ekkora hülyeséget-akkor csináljuk már a megrendelő kénye kedve szerint.ird már át a nicked két l-re.na csak hogy én is kötekedjek
nem mondtam hogy csak a kawa a csajos motor,csak hogy végre egy csaj aki rendes motort vett.na ne kötekedjetek mert pofán vágom magam.most nézem csak mekkora fogalom lett ma itt ma délutánra.
kisdelfin4ha lehet kihagynám a rózsaszint,de ha pirosat szeretnél hát legyen.isten bizony megkapod4.ez a kurva négyes ,leverem ezt a mocsok kepszlokkot
Azt én se, mert miután meghal a főhősnő, még baromi sokáig énekel, és közben a stábbüfében elfogy a szendvics...
Gondoltam vegyük akkor már komolyan az esernyőtartást
Ez már surolja a fétis kategoriát

Stay tuned
Jut eszembe Crazy, milyen esernyőt szeretnél tartani nekem?Rózsaszínt, vagy pirosat?
Mint leendő esernyőtartó fiúmtól, hát hogy is mondjam, rosszul esett ez a kijelentés, hogy csak a kawa a motor, a többi meg csajos....
Fogok én neked a suzukimmal olyat mutatni jövő szezonban, hogy majd csak nézel, milyen a csajos motoooooorrr
ez naggggyyyyon jó kép!
az operát énsem szeretem
Idái eljutok: "Fotók kiválasztása a számítógépről", de hiába klikkelgetek rá, semmi sem történik letöltöttem a flash új verzióját is, de az installnál nem talál vmilyen cuccokat és nem telepíti Megőrülök!
Köfke! Még erőlködöm, bár nem sok remény, mert Operával nem mindent tok megcsinálni. Sajna jártam már így mással is
ne add fel na de most komolyan nálam is mikor a multkor beregeltem és raktam volna fel a képeket nem működött , másnap mondom megnézem megint gondoltam biztos elnyomtam valamit, és akkor meg simán felszórtam azt a pár képet, szóval próbáld meg késöbb hátha jó lesz neked is
Nahát! Egy városban lakik veled a koleganőm - Lívi Most vett 2 hete egy 250-es Kawat. Amúgy verseny szeűen snowboardozik, meg szörfözik... meg ilyenek. Nem ismered véletlenül
Asszem örök homály marad Nem meg nálam (az adatlapnál) a feltöltés opció
az se lenne hátrány....
vagy inkább rolad képet,,
és látunk e róla képet vagy örök homályba burkolódzol?enyém is 2004es.már a boncteremben is kiveséztem
Jajaja 636 zöldség... vagy brokkoli... És Tappancs a neve, mert amikor kinéztem, mingig csak annyit mondtam, hogy Hmmm, milyen gyönyörő nagy tappancsa van... mert sajna még akkor a lábacskám nem gyógyult meg és csak álom volt a nagy gép
Helló Föld! Itt Repsi...