csöcsös toppot hofilukizolikám?na ne fikázzuk itten az esernyőtartó fiúkat mert befoglak téged is és kapsz egy rózsaszínt kisfiam tényleg láki: ha már motorozni nem tudunk legalább áruljuk a testünket vateralicit lesz a bevételből meg pályanapozunk
csak ugy.ha már csinálunk valamit-pláne ekkora hülyeséget-akkor csináljuk már a megrendelő kénye kedve szerint.ird már át a nicked két l-re.na csak hogy én is kötekedjek
nem mondtam hogy csak a kawa a csajos motor,csak hogy végre egy csaj aki rendes motort vett.na ne kötekedjetek mert pofán vágom magam.most nézem csak mekkora fogalom lett ma itt ma délutánra.
kisdelfin4ha lehet kihagynám a rózsaszint,de ha pirosat szeretnél hát legyen.isten bizony megkapod4.ez a kurva négyes ,leverem ezt a mocsok kepszlokkot
Mint leendő esernyőtartó fiúmtól, hát hogy is mondjam, rosszul esett ez a kijelentés, hogy csak a kawa a motor, a többi meg csajos....
Fogok én neked a suzukimmal olyat mutatni jövő szezonban, hogy majd csak nézel, milyen a csajos motoooooorrr
Idái eljutok: "Fotók kiválasztása a számítógépről", de hiába klikkelgetek rá, semmi sem történik letöltöttem a flash új verzióját is, de az installnál nem talál vmilyen cuccokat és nem telepíti Megőrülök!
ne add fel na de most komolyan nálam is mikor a multkor beregeltem és raktam volna fel a képeket nem működött , másnap mondom megnézem megint gondoltam biztos elnyomtam valamit, és akkor meg simán felszórtam azt a pár képet, szóval próbáld meg késöbb hátha jó lesz neked is
Nahát! Egy városban lakik veled a koleganőm - Lívi Most vett 2 hete egy 250-es Kawat. Amúgy verseny szeűen snowboardozik, meg szörfözik... meg ilyenek. Nem ismered véletlenül
Jajaja 636 zöldség... vagy brokkoli... És Tappancs a neve, mert amikor kinéztem, mingig csak annyit mondtam, hogy Hmmm, milyen gyönyörő nagy tappancsa van... mert sajna még akkor a lábacskám nem gyógyult meg és csak álom volt a nagy gép
kisdelfin4ha lehet kihagynám a rózsaszint,de ha pirosat szeretnél hát legyen.isten bizony megkapod4.ez a kurva négyes ,leverem ezt a mocsok kepszlokkot
Stay tuned
Fogok én neked a suzukimmal olyat mutatni jövő szezonban, hogy majd csak nézel, milyen a csajos motoooooorrr