csajok vagy kisméretű faszos kurvák!dájnéz tt-72 es kétrészes bőrruci piros-szürke fekete,hozzával benne lévő térd és könyökprotival eladó+prekszport 37 es csimma feket ezüst.ára egyben 91.548.-ft,se több se kevesebb.minnyá nyomatom a képeket
Karácsonyi ajándékötletek motorosoknak,lányoknak, fiúknak. www.motordiszkont.hu pólók,nadrágok,kulcstartók,törülközők,táskák,n
ap szemüvegek,minden ami Yamaha
Eddig mivel én nemrég óta vagyok "aktív" motoros, még nem sokszor voltam túrán, de már alakulunk.Nézd meg a webünket, ott van kép az első Száguldó Angyalok csajos túráról, amire aztán végül pasik is jöttek..de hát ez van..ilyen az élet..De párommal is sokat motoroztunk régebben közúton.. www.szaguldoangyalok.hu
Most má árulja el vki, mi a fene az az lfp? sokmindenre gondoltam, de tuti nem az, amin én agyaltam...
Ja srácok, Orosz nick nevű motoros srácnak mi a baja, hogy ilyen csúnyán beszél? És főleg itt a csajok között is..ejnye-bejnye
www.motordiszkont.hu pólók,nadrágok,kulcstartók,törülközők,táskák,n
ap szemüvegek,minden ami Yamaha
www.szaguldoangyalok.hu
Ja srácok, Orosz nick nevű motoros srácnak mi a baja, hogy ilyen csúnyán beszél? És főleg itt a csajok között is..ejnye-bejnye
Ez az ernyő fantörpikus.Én szeretném ezt kérni, ha lehetséges...márcsak a pillangó miatt is
Ne viccelj, kinnt az aszfalton oldjuk meg ezt