ODa nem lehet csak úgy beköszönni...és az ilyen zsenge kis úrilányt simán szétszeditek ott...
Ismerem az egyik LFP főmachert....szintén Hondás...kicsit nem figyelek és leolt, mint az állólámpát
Mindennek eljön majd a maga ideje... Ha úgy érzem, felmegyek majd...
Ha másért nem, megnézni benneteket rózsaszín kis formaruhában esernyőkkel a kezetekben
Én sem vagyok márkaleszbikus De nagyon imádom az én kis macskatestű szépségem Kedves, kezelhető, jóindulatú, de ha felhúzod ugrik és kegyetlen
Amúgy mentem már 250-es Kawáwal, csak ha már Kawáról beszélünk és tudom, h nem lehet a sportgépekhez hasonlítani, de az akkor bejött...
Zsámbék-Tarján- Tatabánya egyik kedvenc...de egyre jobban kedvelem mostanában a Székesfehérvárra menő utakat is Bejön Majk és Oroszlány környéke. Titkos favorit Etyek, majd onnan Alcsút - Lovasberény, Velencei tó. De persze a nagy klasszikusokat sem vetem meg, mint pl. Egom, Visegrád majd onnan be Budapest . Nyár esti motorozásokkor M1 - majd Sasadi - Erzsébet híd, rakpart, vissza Lánchíd, alagút és innen a város föl le - ide-oda stb.
nem vagyok márkabuzi.tisztelem a többit is .nagyjából egyformák ,csak mindegyik más karakterisztika.kawa kezelhetetlensége fogott meg.a honda lágysága annyira nem
És tényleg...
Amúgy Fülöp Gabesz a főmacher...ő azt állítja magáról, h Hondás
Ismerem az egyik LFP főmachert....szintén Hondás...kicsit nem figyelek és leolt, mint az állólámpát
Ha másért nem, megnézni benneteket rózsaszín kis formaruhában esernyőkkel a kezetekben
Amúgy mentem már 250-es Kawáwal, csak ha már Kawáról beszélünk és tudom, h nem lehet a sportgépekhez hasonlítani, de az akkor bejött...
Bocsi
2/A xarrá van már tréningezve a 636osod által?