Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajnalban melózni?
Eddig a munkádról annyit írtál, hogy neked nem ugat a puli, meg fekve dolgozol
aszt nem mondtad, hogy mindezt 3 műszakban
Voltam vasárnap,délig fogtam 22db dévért,meg 2db méretes pontyot,de azokat nem tartottam meg mert ugye keszegezni mentem .Kicsit macerásabb volt,mert megjelentek az apróbb keszegek,és még küszöket is láttam.10 körül jött egy ismerős,matchezni,hát biztos készülődött vagy 3/4 órát mig nekiállt pecázni Mondtam is neki,ha csak ezzel a módszerrel lehetne halat fogni,én inkább elmennék a Halkerbe halért ,vagy összekoldulnám őket a parton A derekam úgy odaszart hogy este alig tudtam lehúzni a zoknimat a lábamról,úgyhogy még nem tudom mi lesz hétvégén Vasárnap kilőve,szombat derékfüggő.Egyébként már Tihany is jó,de gyűjtök infót a hazai pályáról is,mert az lenne a legkényelmesebb
Kicsit szopattalak csak. Nem horgászni megyek hajnalban hanem melózni. ;-)
De azééé köszi a tippet. ;-)
Amúrt még nem biztos
Pontyot ilyenkor a laposról tuttok fogni(15-ös állás) vagy mellette amit a komádék a forgatáshoz kikaszáltak
Az a rész a legsekélyebb. A két átjáró, a szemközti ága-boga valamelyike,(bár dobálós pecánál az kellemetlen) illetve az öbölrész jó Egy bottal mindíg érdemes próbálni a két vízalatti sziget közötti részt. Nyáron az a legfrankóbb, az vezeti be a halat a nagyvízről, ott minden féle képp el kell haladniuk. Jó napsütéses időbe (csak szélcsendbe) érdemes feltenni egyet a nagyobb sziget (bentebbi) tetejére is. (ne foglalkozattok zsolti mit mond ) Ha ezekről a helyekről nincs kapásotok akkor nem a jurassikba vagytok
A kapás nem egyenlő a hallal Túloldara való horgászatnál Zárt fék, kéz boton Ha véletlenül sikerül eltántorítani attól a szándékától, hogy beleugorjon a bokorba még akkor sem értetek révbe A saját oldalatokon lévő ága bogába sebészi pontosságal fogja magát bevetni. Célszerű egy csónak Ha nincs akkor isten kezében vagytok
Jimikém! Hétvégén szombat vagy vasárnap egy laza keszegezés? ? ?
Kurva anyját a sok koca gecinek. Asszem holnap hajnalban kiülök a Jurasszikra. Kibaszkodok egy két 20+amurt meg pontyot.
Most vannak az első napsütéses idők
Rajzanak kifelé a kocahorgászok Tele lesz hidd el
Jó lesz ez.Csak nem lesz mind a 100 horgászállás tele mert az ilyet én sem szeretem.
Mondhattad volna neki , hogy gyere babám velem a bokorba, ha szeretnél valami nagyot látni
7 hektáron 100 horgászállás Na nem kell messzire sétálni a szomszédhoz a pálinkáért
szeretem azokat a helyeket ahol egymás seggébe ér a faszunk Ezeken a vizeken az a legjobb amikor balról a 4-ik szomszéd még a tőllem kettővel jobbra ülőnek is keresztbe dob
Emléxem amikor 98 ban tősön szabadításkor így méterenként horgásztunk egymás mellett. Vittem egy cimbit aki akkor horgászott előszőr. tanítgattam dobálni, mikor már meguntam, hogy állandóan nekem kell bedobni a botját Persze mondanom se kell, hogy minden dobás után sűrű elnézéseket kért a tőlle jobbra vagy balra ülőktől az állandó kereszt miatt. Egyszer aszt a 3-ik szomszéd már megunta mikor már kb. 4-5 szőr az Ő szerelését is átdobta
Aszondja:
- Öcsi megyé a focipályára gyakorolni jó.
Pedig kigondoltam hogy tudom kideríteni mi a helyzet
Csak rá kellett volna kérdezni hogy az ember nem csak a főzést hanem a vadászatot is rádbízta?
Mondjuk egy jó ideje fájdalmasan hűséges vagyok.....
beszart a helyzettől....
akkor kedved lett volna, csak szarnod kellett
Így már érthetőbb
Most akkor írjam le hogy majd be sz@rtam?
Mivel úriember vagyok inkább nem írom
Görbüjjön
Most akkor kedved nem volt vagy siettél?
Az a 2perc belefért volna...
Tegnap voltam a dvcs parton láttam egy egész csinos pecás anyukát
Apuka nem volt, csak nem volt kedvem ismerkedni mert bizonyos okok miatt eléggé siettem haza
Megnéztem oda-vissza patent kis menyecske volt
Hétvégén ide megyek meglátogatni a pontyokat.A csali csemege kukorica lesz,de lehet életemben először kipróbálom a bojlit.Majd jelzem mi volt a zsákmány.
http://www.tizto.hu/index.php/...
Mi van veletek?semmi?
Van 2db 180ah-s akksim (másfél évesek) amik még működnek, ha kell valakinek csónakhoz vagy bármire az keressen meg.
Pár éve elugrottunk a hit kiállításra , csak már vége volt , szóval bementünk , aztán futottunk kifele , mert éppen " oktatás" volt
Kiállításokra mindig elmentem ,szerettem , de mire elmúltam 20 már nem tudott felizgatni . Egyedül a testfestés
Khón pipi..