Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aggye minden kacatot,aztán vegyé egy szeszgyárat
mer nekem mindenem van ami egy vízparti alapos berúgáshoz szükséges ágyam, székem asztalom, gázsütőm, sátram, csónakom, csónakmotorom, akkumlátorjaim, tv/dvd-m most ennyi jutott eszembe
Az a halradar szerintem kb.olyan befektetés,mint családi házat utólag szigetelni... 180év alatt behozza az árát...
Tényleg jó motor,vontattak már ilyennel amikor bajba kerültem,van benne erő rendesen.
Miért nem vettél egy pár ágyat?nem volt nálad pénz?
A csónakmotor ilyen toorqedó egyébként fasza csak nem nóóórmális az ár http://youtu.be/8w2_xIa0us8
Az ágy az nash termék volt a szonár az szerintem lórensz vagy égl volt, mindenestre a lényegből nem tudott többbet mint az 550 ezer forintos. Beszélgettem a faszival, meg el is mutogatta, miket tud mondtam kezdetnek, hogy nem vagyok potenciális vásárló, csak nem látok minden nap autó áráért halradart
gondolom nem is ad el belőle napi 4-et
Én egyszer voltam,de asszem többször nem megyek A radarnak,meg az ágynak érdekelne a tipusa,motorom már van
A képet meg köszönöm
Ne sajnáld, állítólag az AMTS is sz*r volt idén...
Én vezettem, azért amikor odaértünk megittam egy sört
nem ez volt a JELLEMZŐ
nehogy aszidd...még egy testfestett picsa se volt.legalábbis pénteken..
Az olyan mint a teletobi? csak nyugaton?...
De úgy látom piálás nem volt,szóval dettó szar nap volt oszt kész....
Na most értem haza a horgászkiállításról
Megint csak ugyanaz a szarság mint minden évben, de a sógorom kedvéért elmentem idén is.
Tipikus felülárazott dolgok, amit átzunak egy filctollal alá írnak egy akciós árat ami pont az az ár mint amennyiért bármelyik horgászboltban is meg tudnám venni az adott terméket Mondjuk azért láttam kempingágyat 215 ezerért meg halradart egymillió-négyzázhatvankettőezerért akcióban , mint ahogy elektromos csónakmotrot 700 ezerért
Idén is volt egy medence vagy 30 méter hosszú aszt tele volt baszva csukával meg volt benne néhány ponty A pódium tetejéről pörgettek rá mindenféle műcsalival aszt a fülesen keresztül kommentálták az eseményeket Idén tavaly sem tudtak egy óra alatt fogni semmit meg az idén sem Ja bocs illetve egy takonyzöld színű twistert az egyik másfeles ponty felvette, a csukák viszont rohadtúl szartak rá Szégyen az egész úgy ahogy volt
azt az egyet sajnálom, hogy elbasztuk az időt aszt nem jutott rá elmenni a motor-veteránótó-tuningsóra a hungexpóra
Ha másért nem is az ott fel szokott érni egy erotika kiállítással is
Ezen a horgászoson tán az ebéd volt amit egyáltalán élveztem
Balatonon ma én is jártam
Igaz a képet inkább dzsiminek lőttem
Balatobi aldis.
Ez olyan mint a spárba a vödrös narancs mi?csak ez aldi vedres hal
Na a mai termés 7.30-11-ig. Meg még 3 szebb garda és 2-3 nagy bodorka ami ment vissza a gardával együtt.
ökör
azé a két kavájé ne menj el
Én menek, hónap a sógorral
Asszem egy segg alatt beszaladunk a motorkiállításra is
Na ez azér nem ennyire fekete vagy fehér elmagyarázom
Nos elmegyek a vízpartra, hogy nyugodtan ihassak, persze otthon azt mondom horgászom.
A csavar ott jön a dologba, ha nem fognék halat akkor az asszony megkérdezné, hogy mi a fasznak járok, ha sose fogok semmit
Hát erre azt nem válaszolhatom neki, hogy inni
Ezért kényszerből megtanultam horgászni az ivás mellé.
kb. 20 év távlatából már merem állítani profin csinálom mind a kettőt
Persze nekem a horgászat csak a szükséges rossz
Ez lett volna nekem is a tippem
Grat! Ezért jó ha az embernek,nincs pénze,mert akkor el se tuggya költeni
Horgász showra hányan mentek? Én ma voltam, dolgom volt délután, így "csak" bő 4 órát tudtam bámészkodni. Viszont nyertem két ilyet: https://www.google.hu/url?sa=i...
a célbadobó verenyen.
Ez a horgászat se egy occsó hobbi, a világ összes pénzét el lehetne erre is költeni, ahogy a motorozásra is.