Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkkó kiabálok amikor AKAROK!
Jóvan na te vagy a legnagyobb mester
Csak ne kajabáj itt a fülembe
Hogy tuggyak hol inni?
Utálja a halat,a vizet,még a vízpartot is most már csak azt kéne tudni miért pecázik
Hát nem is neki írtam
Hogy érezné jól magát a vízparton,mikor utálja a vizet....
Pipinek meg ne próbáljad elmagyarázni.
Mindenképpen kibaszott nagy mester vagyok baszki! ! MONDOM MINDENHOGY!!!!
Nejlon zsákot feketét
Sima nájlont? Vagy nájlon szatyrot? (nem mindegy )
Ja ja (mondják azok akik nem fognak )
bár igaz ami igaz inkább egy botom maradjon otthon mint a sör
Úgy láccik itt már az is nagy horgászmester aki lófaszt se fog
Ebből kiindulva nem túl erős a mezőny
Ahogy mondod,a hal csak egy plussz élmény,és nem feltétele annak,hogy az ember jól érezze magát a víz parton
A kikötőben fürödtem mert ott nem hullámzott Egyébként nem volt nálam plussz ruha,levetköztem,kicentrifugáztam a göncömet,aztán visszaöltöztem mert pucéran azért nem akartam autókázni az októberi éjszakában az autó ülésre,terítettem egy nagy NÁJLONT aztán irány haza.Csutkára feltekertem a fűtést,mire haza értem volt vagy 35 fok a kocsiban
Kinéztem a Dunára egyet délután. Nem sok elvárásom volt a hideg vízzel szemben. Számítottam rá, hogy pöccintésem sem lesz. És az is mutatja, hogy nagyon-nagy horgász mester vagyok, hogy igazam lett! ! !
Nem bánom azt a 3 órát, mert a kapástalanság ellenére nagyon jól éreztem magam. Imádom a Dunát. Fog Ő még halat adni nekem bőven az idén.
Gondolom nálad csereruha nem volt a tó közepin
Akkor én mit szóljak?Nekem félig meddig le kellett vetkőznöm,hogy vissza tudjak mászni a csónakba
Biztos nem volt rajta fogó fül Azért ezen a környéken sem agyhalottak élnek ám
Annyi esze egyiknek se volt, hogy a kötelet az akksira kössék
Amíg nem volt kismajom ott nyomtuk
Csak semmi izgalom nem volt mert egy fürdőgatyában könnyen kipattant az ember a vízből a medence lépcsőjén, de a vízparton teljes menetfelszerelésben, vízzel megtelt hosszúszárú gumicsizmában átázott 50 kg-ra megnehezedett kabátban 2-en alig bírtak felrángatni a víz alól
Elég jó méretes törpék voltak
Tanulság:Úgy kell csinálni,mint a szerelők az adótorony tetején Mindent madzagra kötni,ami leeshet
Pár évvel ezelőtt a tanyán nálunk is volt fürdőzős story.Idősebb spori a három nappal azelőtt vett aksiját,süllőzés befejeztével éjjel 12 környékén,a kipakolásnál beleejtette az egyhatvanas vízbe Október vége november eleje lehetett,fogta magát gatyára vetkőzött és bement a kb 10 fokos vízbe igen ám csak amikor alámerült,és kezdte emelni szépen belesüllyedt az iszapba a lába,aztán amikor felállt a feje még ki sem látszott a vízből Voltak még páran akik biztatták,aztán kitalálták hogy kössenek egy kötelet a hóna alá amivel majd felhúzzák aksistól az embert.Első nekifutásra jól is indult a dolog,de amikor megjelent a felszinen egy nagy csomó hínárral a fején,annyira elkapta a húzókat a röhögés,hogy vissza is engedték a picsába Aztán másodszorra már sikeres volt a mentőexpedició
Ha ennyire szerecc fürödni mért nem jársz inkább Hajdúszoboszlóra?
Mondjuk a vadászat az durvább... A horgászok részegen beesnek a vízbe vagy beléjük akad a horog,de legalább nem lövik agyon1mást...