A kikötőben fürödtem mert ott nem hullámzott Egyébként nem volt nálam plussz ruha,levetköztem,kicentrifugáztam a göncömet,aztán visszaöltöztem mert pucéran azért nem akartam autókázni az októberi éjszakában az autó ülésre,terítettem egy nagy NÁJLONT aztán irány haza.Csutkára feltekertem a fűtést,mire haza értem volt vagy 35 fok a kocsiban
Kinéztem a Dunára egyet délután. Nem sok elvárásom volt a hideg vízzel szemben. Számítottam rá, hogy pöccintésem sem lesz. És az is mutatja, hogy nagyon-nagy horgász mester vagyok, hogy igazam lett! ! !
Nem bánom azt a 3 órát, mert a kapástalanság ellenére nagyon jól éreztem magam. Imádom a Dunát. Fog Ő még halat adni nekem bőven az idén.
Amíg nem volt kismajom ott nyomtuk
Csak semmi izgalom nem volt mert egy fürdőgatyában könnyen kipattant az ember a vízből a medence lépcsőjén, de a vízparton teljes menetfelszerelésben, vízzel megtelt hosszúszárú gumicsizmában átázott 50 kg-ra megnehezedett kabátban 2-en alig bírtak felrángatni a víz alól
Pár évvel ezelőtt a tanyán nálunk is volt fürdőzős story.Idősebb spori a három nappal azelőtt vett aksiját,süllőzés befejeztével éjjel 12 környékén,a kipakolásnál beleejtette az egyhatvanas vízbe Október vége november eleje lehetett,fogta magát gatyára vetkőzött és bement a kb 10 fokos vízbe igen ám csak amikor alámerült,és kezdte emelni szépen belesüllyedt az iszapba a lába,aztán amikor felállt a feje még ki sem látszott a vízből Voltak még páran akik biztatták,aztán kitalálták hogy kössenek egy kötelet a hóna alá amivel majd felhúzzák aksistól az embert.Első nekifutásra jól is indult a dolog,de amikor megjelent a felszinen egy nagy csomó hínárral a fején,annyira elkapta a húzókat a röhögés,hogy vissza is engedték a picsába Aztán másodszorra már sikeres volt a mentőexpedició
Csak ne kajabáj itt a fülembe
bár igaz ami igaz inkább egy botom maradjon otthon mint a sör
Ebből kiindulva nem túl erős a mezőny
Nem bánom azt a 3 órát, mert a kapástalanság ellenére nagyon jól éreztem magam. Imádom a Dunát. Fog Ő még halat adni nekem bőven az idén.
Csak semmi izgalom nem volt mert egy fürdőgatyában könnyen kipattant az ember a vízből a medence lépcsőjén, de a vízparton teljes menetfelszerelésben, vízzel megtelt hosszúszárú gumicsizmában átázott 50 kg-ra megnehezedett kabátban 2-en alig bírtak felrángatni a víz alól