Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuttok élni
Én gyökér nagyképű vagyok és ezért biztosan kátttút pattintottam volna el. Ha már buli van akkor legyen buli.
Akkor viszek magammal 1200 Ft-ot és agggyá mán 100 db-ot.
Tiltotta a faszom. Ha meg igen, akkor nem akarattal volt!
nin cs valami progrom rá?
Sehogy
m,iért vannak itt tiltások?
Rendeltem kínából világító patronokat,ma érkeztek meg,egyet el is pattintottam,űber faszák 12ft/db
visszatekertem 2012 szeptemberi eseményekhez a 9-es fórumon
Keresem az agressor polós képet amin akkora lyuk tátong a firka után, hogy a gólya átszállna rajta
De csak ilyen kicsi fekete négyzet jelenik meg, közepén egy fehér x-el. Kérdés. Hogy a gecibe kell azt megnyitni
Itt már lehet egymást tiltogatni???
Milyen elferdült világban élünk
te tiltottad
amúgy aki kemény az a golyóba adja a cuccot
Én a bogyesz írásait nem is látom. Lehet letiltott az a mocsok? ? ?
Oda sem nézek úgy beszúrom magamnak. Nem azt a vékony szart, hanem a vastagabbat is.
Ha haragszom magamra akkor köröm alá szúrom.
Obrigado,Madre Teresa
Te Pipi. Nyakon csapkodlak a félslampos pömpölőmmel! Azt nyomom baszod. De nekem csak 3 vonalat mutat előzménynek.
jó leszek hozzád téged sem engedlek majd szenvedni
Nem kell ezt ennyire túlcifrázni Receptorok,meg érzékelők be kell szúrni azt kész.Ha meg ügyes vagy,csinálsz egy lukat aztán azon az egyen beadod a többit
Amúgy bogyesz az nekem nincs meg
Én csak a videóból tudok tallózni jeleneteket
A 3-ik képnél mélyebbre nem megyek, mert azt a nézők fantáziájára bízom, bár az tisztán láccik, hogy már nem túl hosszú onnan a videó
Mert a halak tekintetében,úgy beszélsz mint egy irgalmas nővér ,közben meg egy vérszomjas gyilkos vagy
Az a két L alakú nyíl ami négyzetet képez azzal tudod visszanézni az előzményt okoska
Rákattolsz aszt látod, hogy ini bogyesznek írta amiben megbeszélte a két strandpapucs-poló combó fájgter, hogy egy balul sikerült vagizás után hogy szúrkálják magugat hason, hogy ne kapjanak trombózist a lenyúzott testükön
Kinek írod ezt?
rájöttem hogy ha hozzáérinted a tűt a bőrhöz lehet találni olyan területet ahol nincs fájdalomérző receptor és ha nem érzed hogy hozzáért a tű simán be lehet nyomni úgy hogy semmit sem érzel
3-4 tapintás a maximum amit kellett csinálni, annyira vékony az a tű hogy simán elsiklik az érzékelők között
Ne kérdezzél már vissza!!!!
egyet a nővér adott bemutatás képpen,a következőtt az asszony.....remegő kezekkel........mondom add csak ide! onnentől én bögtem magam
Semennyit nem szenvedett
De ez most, hogy jön ide?