visszatekertem 2012 szeptemberi eseményekhez a 9-es fórumon
Keresem az agressor polós képet amin akkora lyuk tátong a firka után, hogy a gólya átszállna rajta
De csak ilyen kicsi fekete négyzet jelenik meg, közepén egy fehér x-el. Kérdés. Hogy a gecibe kell azt megnyitni
Nem kell ezt ennyire túlcifrázni Receptorok,meg érzékelők be kell szúrni azt kész.Ha meg ügyes vagy,csinálsz egy lukat aztán azon az egyen beadod a többit
Amúgy bogyesz az nekem nincs meg
Én csak a videóból tudok tallózni jeleneteket
A 3-ik képnél mélyebbre nem megyek, mert azt a nézők fantáziájára bízom, bár az tisztán láccik, hogy már nem túl hosszú onnan a videó
Az a két L alakú nyíl ami négyzetet képez azzal tudod visszanézni az előzményt okoska
Rákattolsz aszt látod, hogy ini bogyesznek írta amiben megbeszélte a két strandpapucs-poló combó fájgter, hogy egy balul sikerült vagizás után hogy szúrkálják magugat hason, hogy ne kapjanak trombózist a lenyúzott testükön
rájöttem hogy ha hozzáérinted a tűt a bőrhöz lehet találni olyan területet ahol nincs fájdalomérző receptor és ha nem érzed hogy hozzáért a tű simán be lehet nyomni úgy hogy semmit sem érzel
3-4 tapintás a maximum amit kellett csinálni, annyira vékony az a tű hogy simán elsiklik az érzékelők között
Keresem az agressor polós képet amin akkora lyuk tátong a firka után, hogy a gólya átszállna rajta
De csak ilyen kicsi fekete négyzet jelenik meg, közepén egy fehér x-el. Kérdés. Hogy a gecibe kell azt megnyitni
Milyen elferdült világban élünk
amúgy aki kemény az a golyóba adja a cuccot
Ha haragszom magamra akkor köröm alá szúrom.
Én csak a videóból tudok tallózni jeleneteket
A 3-ik képnél mélyebbre nem megyek, mert azt a nézők fantáziájára bízom, bár az tisztán láccik, hogy már nem túl hosszú onnan a videó
Rákattolsz aszt látod, hogy ini bogyesznek írta amiben megbeszélte a két strandpapucs-poló combó fájgter, hogy egy balul sikerült vagizás után hogy szúrkálják magugat hason, hogy ne kapjanak trombózist a lenyúzott testükön
3-4 tapintás a maximum amit kellett csinálni, annyira vékony az a tű hogy simán elsiklik az érzékelők között
De ez most, hogy jön ide?