Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úszóstég
Akkor elmondanám neked horgászni ez a leg faszább
teljes kényelemben horgászhacc rajta a víz kib@szott kellős közepén
A képen látható darab igen pompás állapotban van láccik rajta, hogy igényes és karbantartott Ráadásul nem is az ócsó kategóriából származik Gondolkoztam ilyenen is csak ez nem jól húzza a vizisít
Mérköll össze meg szét,szerelni ? Mondjuk ott amilyen vizi járgányokat használnak,el tudom képzelni,hogy egy hetes kiképzés kell hozzá,mire ki tucc vele menni a nyílt vízre Remélem Te valami kúltúrált forma világút szerzel be
Rétimajor volt régen fasza amikor még nem volt horgász centrum.
Amikor még igazi "vad" víz volt teli bokrokkal akadókkal és vad pontyokkal
Egyszer még csukáztunk is s jégről, mondjuk akkor a pezsgős üvegen kívül nem fogtam mást
Az aranypikkelyen már egyszer én is voltam. Olyan igazi kicsempézett tó. De nem volt rossz peca.
Pipikém! Ha már ennyi helyen horgásztál, akkor itt lenne az ideje megtanulni.
tegnap hívtam a faszit húsvét után menek tanúlni a csónakot össze szerelni szétszedni, húzni, sólyázni, karbantartani, használni.
Asztán ráalkudok Ha minden igaz május körül vízen lesz
Hogy állsz a tiszatavi tervekkel?
Én itt a környékbe qrva sok helyen horgásztam (60-70 km-es körzetbe) régebben. De ezek ilyen 1 napos pecák voltak. Most sokkal kevesebszer megyek horgászni de akkor több napra szeretek elmenni
Te hol nem horgásztál még mestör?
Emlékeim szerint igen, de minden bizonnyal 2006 előtt, mert akkor már volt digi gépem és nem találtam móbi dikkes fényképeket.
Tudom, hogy kétszer voltam. Egyszer egy komámmal, egész nap fogtunk néhány 30 cm-is pontyot, majd a komám fogott egy 45 cm-est. Szákoláskor előszőr felkiáltottam, hogy - Csuka Nagy meglepetés volt, hogy 60 dkg-ás nyurgaponty volt olyan vékony mint a vonatfütty Nem láttam előtte olyat. Majd sok évvel későb merenyénakadtam össze egy hasonlóval annyi különbséggel, hogy az 6 kilósan volt közel méteres
Asztán egyszer egyedül is vótam ezen a móbi dikken, de én úgy emléxem több tóbol is állt. Leültem egy ficakba elkezdtem a a nádszélt dobálgatni aszt elég folyamatosan fogtam a kilós másfeles potykákat volt egy kis szembeszél ami rám is segített, a mellettem lévők meg csúnya pillantásokat intéztek felém amíg ott voltam addig Ők nulláztak
Még az rémlik mintha fizetős víz lett volna(márhogy a fogott halat fizetni kellett) mongyuk engem ez nem érint én vágom vissza a picsába ha vihetném akkor is
Az, hogy a tógazda mennyire volt fasz nem tudom annyit nem jártam oda, hogy ez ki is derüljön

Valamikor régen még a rukkelstrandal szemben az aranypikkely horgásztavon is horgásztam bár az igen a 2000 évek eleje lehetett
Te Pipikém. Hallottad, hogy a Moby Dick tónak új tulaja van? A régi állítólag igen idióta egy fasz volt. Horgásztál már ott?
Párszor én is megnéztem hol is van az oszlop, nehogy telicsapjam. De hát én ügyi vagyok.
2800ért egy úszó még akkor is sok ha van mellé egy svédasztalos ebéd
Nekem még olyan úszóm is van amit 6.-os koromban kaptam
Nincs az az úszó ami azt kibírta volna,azokból a kiálló szögvasakból kúrta telibe vele az egyiket
Úszó 2800-ért és törik? ? ?
Nekem meg megjött a rareniumom órsóm. Igen fain. Tecccik.
addig még jelentkezek itt,csak figyelj
ja és már amikor,mindennel kész volt,a második dobásnál megkütte a mögötte levő vasoszlopot úgy hogy a 2800ftos milo uszója kettéreccsent mint a szar
Engem csak egyszer hívtak, hogy próbáljam ki. Nagyon határozottan, az udvariasságot mellőzve mondtam rá határozott nemet!
A srác is nagy rakozó,csak pihenés képpen meccsezik Kettöt fordultak a feleségével,mire becűgölték a cuccot a kocsiból
Amikor tolta be azt a nagy batár alukeretes ládát,azt hittem hogy lovaskocsival jön valaki
Fél nyóckor indulnom kell. Viszem a gyereket a buszra.
Az nem is olyan rossz eredmény. Akkor majd pénteken csöröglek.
hát ezek a meccselők, de főleg a rakozók komolyan mondom nem is tudom mit mondjak kuporoknak azon a horgászládás sámlijukon, szitálják a gyári etetőanyagot földel kevergetik csontit ragasztanak viráglocsolóval permetezgetnek, macerásabb nekik egy délelőtt mint nekem egy hét sátrastól, csónakostól, bólyástól
egyszer horgásztam egy ilyen mellett, hát egész nap azt a surcogást hallgattam amikor ki be tologatta a 16 méteres szarját, meg csészézett, meg rövidített azért a 3 dekás cacáért
Vártam már azt a pilanatot amikor kifárad aszt elmén a faszba