Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

márnát má rég fogtam bennevagyok
Sok még a "ha" tényleg nem tudom,lehet még a hétfő is játszik.Remélem holnap estére okosabb leszek.
Nem jött semmi Holnap nem leszek gépközelbe,ha gondolod este fele
Vagy a lesütött szem és a kussolás! ! !
Pipi és a folyóvíz? Muhaha Ha nem csempés tó telepített bojlihoz szoktatott halakkal, akkor megáll a tudomány és tényleg csak a vérszívás marad
Pár kép a máról.
Na hogyan látod a vasárnapot? Vagy a kedd? Ment a számom.
Na mit szólnál ha egyszer egy előre megbeszélt időpontban lógatnánk egyet a stégről? A sört én hozom, és intézem a hidegen tartást is. De ha van kedvetek, akkor a Dunára is mehetünk édes hármasban is Jimivel. Mondjuk egyet márnázni? Ott aztán szívhatod a véremet.
Te mit fogtá Pipi?
téged meg had maceráljalak má
olyan jól esik
hát ennél is le lehet ragadni
Ilyen keszegeket anno dugó+szívószál úszóval fogtam
A damil a szúnyogháló szövete volt lebontva horog meg gombostű bambusz a szomszéd kertjéből volt mentve
Ólmot meg a mhsz lőtéren keresgéltünk....
Aztán 6.-os koromban kaptam egy uttörő botot neptun orsóval, igazi damil úszó stb....
Mondjuk keszegezni még mindig náddal szeretek, ami eltöri az már ütős példánynak számít
1 bottal 2-5-ig nem olyan rossz. ;-)
nem tetted magasra a lécet
Gondoltam egyet és pecáztam egyet a stégről. Jött pár bodorka, egy szebb jász és pár dévér. Kb 25-20 db. Nem volt rossz kezdés.
Jimi. Küldd már el ide a tel számodat: autoglobe@freemail.hu.
THX.
Mi lehetett a szádba baszod? A sokévnyi szír-szar rákeményedett már a fogaidra mi? ? ?
Kedden vótam fogkőtleníteni, meg megyek holnap reggel, mert első ütembe nem lett kész 15 évnyi kihagyás
Úgyhogy minek mossak nekem mossa más
Ne irigykedj vazze. Mossá fogat.
Én látom Szombat 12-ő
Jut eszembe! ! Megvettem az engedélyt. Balcsi RSD közöst és az Ercsi Duna szakasz évest.
Mától szabad a peca. Lehet holnap ki is szaladok a nagy Dunára megnézem mit ad.
Szólj ha látod a hétvégéd. Pipinek ne áruljál el semmit, mert irigy geci.
Má ecsattant egy két csók is
beköll szedni a napijegy árát
Egyébként ti mán tanákoztatok, vagy ez lesz az első randi
Nagyon okoooooos!!!!
Így kell ezt kérem szépen csinyányijjje!!!
hatvané árulom darabját,úgyhogy 6ezret hozzá
Igen fiatalon megtanított az élet, hogy úgy jó ha éled.