Sok még a "ha" tényleg nem tudom,lehet még a hétfő is játszik.Remélem holnap estére okosabb leszek.
Nem jött semmi Holnap nem leszek gépközelbe,ha gondolod este fele
Na mit szólnál ha egyszer egy előre megbeszélt időpontban lógatnánk egyet a stégről? A sört én hozom, és intézem a hidegen tartást is. De ha van kedvetek, akkor a Dunára is mehetünk édes hármasban is Jimivel. Mondjuk egyet márnázni? Ott aztán szívhatod a véremet.
Ilyen keszegeket anno dugó+szívószál úszóval fogtam
A damil a szúnyogháló szövete volt lebontva horog meg gombostű bambusz a szomszéd kertjéből volt mentve
Ólmot meg a mhsz lőtéren keresgéltünk....
Aztán 6.-os koromban kaptam egy uttörő botot neptun orsóval, igazi damil úszó stb....
Mondjuk keszegezni még mindig náddal szeretek, ami eltöri az már ütős példánynak számít
Gondoltam egyet és pecáztam egyet a stégről. Jött pár bodorka, egy szebb jász és pár dévér. Kb 25-20 db. Nem volt rossz kezdés.
Jimi. Küldd már el ide a tel számodat: autoglobe@freemail.hu.
THX.
Jut eszembe! ! Megvettem az engedélyt. Balcsi RSD közöst és az Ercsi Duna szakasz évest.
Mától szabad a peca. Lehet holnap ki is szaladok a nagy Dunára megnézem mit ad.
Szólj ha látod a hétvégéd. Pipinek ne áruljál el semmit, mert irigy geci.
Nem jött semmi Holnap nem leszek gépközelbe,ha gondolod este fele
olyan jól esik
A damil a szúnyogháló szövete volt lebontva horog meg gombostű bambusz a szomszéd kertjéből volt mentve
Ólmot meg a mhsz lőtéren keresgéltünk....
Aztán 6.-os koromban kaptam egy uttörő botot neptun orsóval, igazi damil úszó stb....
Mondjuk keszegezni még mindig náddal szeretek, ami eltöri az már ütős példánynak számít
Jimi. Küldd már el ide a tel számodat: autoglobe@freemail.hu.
THX.
Úgyhogy minek mossak nekem mossa más
Mától szabad a peca. Lehet holnap ki is szaladok a nagy Dunára megnézem mit ad.
Szólj ha látod a hétvégéd. Pipinek ne áruljál el semmit, mert irigy geci.
Egyébként ti mán tanákoztatok, vagy ez lesz az első randi
Így kell ezt kérem szépen csinyányijjje!!!