Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap kiderül. Megpróbálom úgy intézni.
Szerdán megyek akaliba,nem gyüszzzzz?
Nem tudom Mér az?
Az nem csuka rajta? ? ?
Az egy dolog,hogy süllőző,viszont csak 10db halat lehet vele kifogni....
Na,úgy tervezem szerdán meglátogatom a keszegeket hideg ide vagy oda,nem bírom tovább az online horgászatot
Pipi Te annyira jól kvalifikált vagy mindenben,mond már meg ez mitől süllőző zsinór?
én egy jóra emlékszem,mikor a haverom halastóján áztattad a pöcsödet és a karod már ki volt tekerve a lábad érte a fejedet és a machétával le akarták vágni a fejed..........mna,az nekem nagyon tetszett
Élőben nem bánom a szöveget. Írkálni nem annyira szeretek. De én még 2 napot sosem pecáztam egyben. Azt max egy Ebron vagy Po-n tudom elképzelni. Vayg egy tengeren.
Azér megnézem majd a fejed amikor egy 2 napos közös pecán hallgatod a mattos hülyeségeim
Sok erős idegzetűnek szakadt már el a cérna
Kérdezd csak meg motorbogyót tudna mesélni mióta ismer (2009) idegosztályra jár meg tablettákat (bogyókat szedeget) innen is a nikneve

télleg ráértem tegnap egész nap esett az a genya eső
Nem volt fonal. Unatkozott két pelenkázás között.
Ahhoz te kevés vagy. Asszed nem, de igen!
ne is törődj vele már én is
A cél láki idgeinek apránkénti felőrölése
Én már elvesztettem a Te fonaladat ,de lehet hogy meg se vót
Persze az is lehet,hogy csapda
faszán megsajnálom lépre csal aszt beleesek a csapdába
Vagy már összeesküvés elméleteket szövök
Nem tudom
Olyan bizonytalan vagyok
vagy mégse?
bár összintén szólva, hogy igazat adtál nekem( ami természetesen jogos ) most olyan ürességet érzek Nem érzem a gyözelem mámorát
aszittem keményebb ellenfél vagy túl könnyen rámhagyod ezt az egészet, vagy lehet, hogy csak beteg vagy én hülye meg lerészegezlek
Még szerencse hogy nem ezzel kezdted
Akkor mi a faszról zagyváltam volna itt össze annyit nagy ráértembe
Olyan hülye vagy usse értnéd. Nem fogok neked szerelmes levelet írni. Inkább hagylak Pipi. Igazad van.
Milyen faszom puli nem ugat
ZOLTÁN??? HÁNYADIK PÁLINKA EZ MÁR???
te tényleg be vagy baszva miért vagyok sarkos? Nem én írtam közvetlen egymás után két doszta ellentétes hozzászólást
Legalább vártál volna egy hetet amíg elfelejtjük az egyiket így már rohadt nehéz kihámozni kinek szurkolsz
Azt írod, hogy van létjogosultsága a halászat betiltásának mert több halat fogtok a balcsin, de dzsimitől meg elkérted a rabsic cimbije telefonszámát süllő után sóvárgásodba, hogy pénzel tömhesed legyen minél több húzóhálóra pénze Ez nem sarkosság
Legfeljebb ismétlés elismételtem amiket az imént írtál Azt, hogy miért szeretnél agyonverni szintén nem értem (bár ahhoz emer is kéne nem csak gatya ) Nincs kéccségem, hogy a tököli cimboráid kemény legények Ezért is jó helyen vannak ott tökölön az intézményen belül ott jácchassák egymással a seggbekukit
Csak fosok, hogy most megint megsértőcc, befordulsz
Bár mintha mondtad volna én nem tudok ilyet tenni Nem is szándékozom csakhát a tények makacs dolgok
Mer a szembeszomszéd egy igazi fasz vót
Én minden vita nélkül megvártam volna amíg szépen elűltetik aszt mikor kifordulnak az uccából jó nyakon öntöttem volna gázolajjal
ez így csak heppiend mindenkinek nem?
A magyar embernek semmisejó nem tudtad? 10 emberből 11 nem ért egyet semmivel Miért nem erre megy a bicikli út,miért nem arra?miért itt a buszmegálló,miért nem ott?miért van nyitva bármi is ekkor,miért nem akkor?miért ilyen színű,miért nem olyan?miért ide ültetik a fát az utcában miért nem oda?Itt jó döntést hozni bármiben is képtelenség Egy tipikus eset a sok közül:Új fákat ültette az utcánkban,az út,és a járda közötti részre.Jött a gép szépen kiásták a likakat,tényleg mindenre vigyáztak,még az utat meg a járdát is felsöpörték maguk után.Pár napra rá megjelentek,hogy elültetik a csemetéket,Szembe szomszédnak persze nem tetszett,hogy ott van a gödör ahova ásták,és képes volt vitakozni,meg csufkodni velük,hogy vagy odébb teszik másfél méterrel,vagy nem tesznek semmit sehova.Ez a mai magyar valóság
Ha akarom akkor úgy.
Nekem nem ugat a puli.
Jujj de sarkos egy farok vagy. Addig örülj amig nem téged verlek agyon.