Azt gondolom, hogy nagy kárt nem fognak csinálni a halak között. Nem sokat fogtak a szomszédok. Szerintem összesen nem fogtak annyit mint én meg a Jimy. Jók voltunk na!!
Teccenek ezek a beszámolók! Főleg,hogy leginkább a piálásról szólnak Ha csak az az italmennyiség+jelenne,amit eddig leírtál,már megtelne vele egy falusi kocsma raktára Na meg főleg a stílus,ahogy előadod! Néha hangosan röhögök,mikor elképzelem az eseményeket Különösen azért könnyű beleélnem magam,mert a baráti körömmel is fordultak elő érdekes anomáliák.... Pedig nem is nagyon szoktunk horgászni
Sajna az én fényképezőm othon maradt, a sógor a kérésem ellenére is csak nehezen csinált értékelhető felvételt, de szerintem már főleg az van meg amikor a fán lógnak a ruháim alsógatyával és a zoknival egyetemben Meg inkább videózni szeret Ha eljut hozzám valami felvétel felrakom
Pont a sógorral voltam akkor is amikor néhány éve a bokodi tónál oroszlányba jöttünk ki a stégről jó bepálinkázva( mer még kocsmázni indultunk, mintha a faházban nem lett volna elég pia) Aszt akkora volt a lendület, hogy a korlátot szolgáló tetőléc elreccsent, mind a ketten beestünk a vízbe akkor is olyan február végi idő volt. A kocsikulcs meg a zsebembe volt. Átöltöztünk mentünk tovább. Igaz az autóról nem jött le a riasztó mert beázott a kulcs de az imo nem tiltott
Ha úgy kellett volna összekéregetni,ezt a mennyiséget, lehet még mindíg ott ülnénk mert összesen nem fogtak ennyit aznap ott.
Nem vagyok,kárörvendő,én is ugrottam tavaly október végén egy fejest,ismerős az érzés,de szivesen megnéztem volna,a székes borulásodat
ÁÁÁ dógoztam a hosszúhétvégén Hétfőn mongyuk ementem a sógorékkal tószegre horgászni.
Mivel én vezettem így nem is nagyon ittam 3 sör 3 pálinka meg egy fél lityi forralt bor
Stégről horgásztunk én a szélén ültem befelé fordúlva mert egyik botom a nyílt víz fele volt a sneciző meg a stég mögött. Addig fészkelődtem rohaggyon meg, hogy lecsúszott a szék lába a stégről aszt beleborultam székestől ruhástól mindenestől Nem volt túl meleg a víz, még szerencse, hogy volt a kocsiba termoruha A reggeli grill kaja volt én csináltam
Ja eredmény: vagy 30 vörösszárnyúkeszeg + 5 harcsa+ egy tenyeres kárász
Hát ha te nem is árulod el hol voltatok, azért láki képei beszédesek aki ösmeri a környéket
Mivel a gyenge háta miatt csónakból tuti nem pecáztatok, gondolom a molóról nyomtátok
Egyébként tekintélyes a zsákmány
Összekéregettétek a parton horgászóktól?
Ezt kinek írod? Van az a nyilacska az írás alatt. Használjad és így tudni fogja az akinek írni szeretnél.
Én a tököli, csepeli és pesti rakpart és budafoki részeken szoktam márnázni.
Bocs , csak telefonról nem engedett többet .
Merre fogtok márnázni ? Tavaly ősszel rengeteg gyűlt össze Tass környékén a Dunán . Naplemente után legtöbbször ettek is.
Ha más nem ment este becsületet lehetett menteni velük.
Na téllleg! Mi van a Pipivel? ? ? Lehet feláldozták a márciusi hősök emlékére valami szektások? Úgy el van tűnve, mint szűz gyerek pöcse az első baszás előtt.
Száradjon el az Orbán két keze ha kiröhögtem volna.
Pont a sógorral voltam akkor is amikor néhány éve a bokodi tónál oroszlányba jöttünk ki a stégről jó bepálinkázva( mer még kocsmázni indultunk, mintha a faházban nem lett volna elég pia) Aszt akkora volt a lendület, hogy a korlátot szolgáló tetőléc elreccsent, mind a ketten beestünk a vízbe akkor is olyan február végi idő volt. A kocsikulcs meg a zsebembe volt. Átöltöztünk mentünk tovább. Igaz az autóról nem jött le a riasztó mert beázott a kulcs de az imo nem tiltott
Nem vagyok,kárörvendő,én is ugrottam tavaly október végén egy fejest,ismerős az érzés,de szivesen megnéztem volna,a székes borulásodat
Mivel én vezettem így nem is nagyon ittam 3 sör 3 pálinka meg egy fél lityi forralt bor
Stégről horgásztunk én a szélén ültem befelé fordúlva mert egyik botom a nyílt víz fele volt a sneciző meg a stég mögött. Addig fészkelődtem rohaggyon meg, hogy lecsúszott a szék lába a stégről aszt beleborultam székestől ruhástól mindenestől Nem volt túl meleg a víz, még szerencse, hogy volt a kocsiba termoruha A reggeli grill kaja volt én csináltam
Ja eredmény: vagy 30 vörösszárnyúkeszeg + 5 harcsa+ egy tenyeres kárász
Mivel a gyenge háta miatt csónakból tuti nem pecáztatok, gondolom a molóról nyomtátok
Egyébként tekintélyes a zsákmány
Összekéregettétek a parton horgászóktól?
Én a tököli, csepeli és pesti rakpart és budafoki részeken szoktam márnázni.
Merre fogtok márnázni ? Tavaly ősszel rengeteg gyűlt össze Tass környékén a Dunán . Naplemente után legtöbbször ettek is.
Ha más nem ment este becsületet lehetett menteni velük.