Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsóttti! Kurva kemény és veszélyes sport a horgászat. Nem gyáva embernek való! ! !
A Gyurcsány két kezét adnám ha láthattam volna Pipi fürdését
Száradjon el az Orbán két keze ha kiröhögtem volna.
Az biztos! !
Na akkor már Te is megmártóztál az idén. Harcsák a jobbik fajtából jöttek?
Azt gondolom, hogy nagy kárt nem fognak csinálni a halak között. Nem sokat fogtak a szomszédok. Szerintem összesen nem fogtak annyit mint én meg a Jimy. Jók voltunk na!!
Teccenek ezek a beszámolók! Főleg,hogy leginkább a piálásról szólnak Ha csak az az italmennyiség+jelenne,amit eddig leírtál,már megtelne vele egy falusi kocsma raktára Na meg főleg a stílus,ahogy előadod! Néha hangosan röhögök,mikor elképzelem az eseményeket Különösen azért könnyű beleélnem magam,mert a baráti körömmel is fordultak elő érdekes anomáliák.... Pedig nem is nagyon szoktunk horgászni
Sajna az én fényképezőm othon maradt, a sógor a kérésem ellenére is csak nehezen csinált értékelhető felvételt, de szerintem már főleg az van meg amikor a fán lógnak a ruháim alsógatyával és a zoknival egyetemben Meg inkább videózni szeret Ha eljut hozzám valami felvétel felrakom
Pont a sógorral voltam akkor is amikor néhány éve a bokodi tónál oroszlányba jöttünk ki a stégről jó bepálinkázva( mer még kocsmázni indultunk, mintha a faházban nem lett volna elég pia) Aszt akkora volt a lendület, hogy a korlátot szolgáló tetőléc elreccsent, mind a ketten beestünk a vízbe akkor is olyan február végi idő volt. A kocsikulcs meg a zsebembe volt. Átöltöztünk mentünk tovább. Igaz az autóról nem jött le a riasztó mert beázott a kulcs de az imo nem tiltott
Ha úgy kellett volna összekéregetni,ezt a mennyiséget, lehet még mindíg ott ülnénk mert összesen nem fogtak ennyit aznap ott.
Nem vagyok,kárörvendő,én is ugrottam tavaly október végén egy fejest,ismerős az érzés,de szivesen megnéztem volna,a székes borulásodat
Szóval csak óvatosan.....
Majd megtanúja...
ÁÁÁ dógoztam a hosszúhétvégén Hétfőn mongyuk ementem a sógorékkal tószegre horgászni.
Mivel én vezettem így nem is nagyon ittam 3 sör 3 pálinka meg egy fél lityi forralt bor
Stégről horgásztunk én a szélén ültem befelé fordúlva mert egyik botom a nyílt víz fele volt a sneciző meg a stég mögött. Addig fészkelődtem rohaggyon meg, hogy lecsúszott a szék lába a stégről aszt beleborultam székestől ruhástól mindenestől Nem volt túl meleg a víz, még szerencse, hogy volt a kocsiba termoruha A reggeli grill kaja volt én csináltam
Ja eredmény: vagy 30 vörösszárnyúkeszeg + 5 harcsa+ egy tenyeres kárász
Hát ha te nem is árulod el hol voltatok, azért láki képei beszédesek aki ösmeri a környéket
Mivel a gyenge háta miatt csónakból tuti nem pecáztatok, gondolom a molóról nyomtátok
Egyébként tekintélyes a zsákmány
Összekéregettétek a parton horgászóktól?
Én a Budafoki úton melózom. Még soha nem néztem meg az itteni partot . De érik
Csak így nem teszi fel csak a hozzászólás felét
Neked írtam
Ezt kinek írod? Van az a nyilacska az írás alatt. Használjad és így tudni fogja az akinek írni szeretnél.
Én a tököli, csepeli és pesti rakpart és budafoki részeken szoktam márnázni.
Bocs , csak telefonról nem engedett többet .
Merre fogtok márnázni ? Tavaly ősszel rengeteg gyűlt össze Tass környékén a Dunán . Naplemente után legtöbbször ettek is.
Ha más nem ment este becsületet lehetett menteni velük.
Szerintem gyakorol a márnás horgászatra. Nem akar leégni.
Megmondom őszintén, hogy rettegek.
Na majd gépről, mert cenzúráz ez a g@ci
Lehet, hogy most is áztatja a kukacát valahol....
Köszönöm, Ígérem nem okoskodom
Kivár, aztán támad,mint a gepárd
Na téllleg! Mi van a Pipivel? ? ? Lehet feláldozták a márciusi hősök emlékére valami szektások? Úgy el van tűnve, mint szűz gyerek pöcse az első baszás előtt.