Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Él és virul. Nem tett benne nagy kárt.
Jut eszembe az a kecske ,amit a szavannán blaton vágtál meddig bírta?
Én azért vinnék egy kis pinkit is. Próba szerencse. ;-)
azért Te csak mennyé ahogy tucc,de jó trágyagilisztád legyen
ha kedd hát kedd. Majd mondod.
eszt má eccer átbeszéltük öt kilógrammmmmmmm
Hazavitted azokat a szálkatemetőket
Hát otthonról, hogy engeded vissza
Én aszt hittem fotózkodás és mérés után...
Különben mennyi a napi kvóta? Nem csak 3 kg? Mer a mérleg 3,5-et mutatott nettó
Kedd az még jó lehet,de biztosra nem mondom
ja
Lófaszt borulnak meg,még itthon is rugdalóztak
Amúgy is meg fog! De Jimi biztosan lefertőtlenített és lidocainnal befújt kézzel nyúlt oda.
benyultál a kopoltyújába Az úgy könnyen megdöglik
Szegény dévérek amúgy is igen hamar megborulnak
Szép szép... De a paprikás liszt még nincs rásülve
Egész szép fogás. Remélem a valamelyik napon a 4 közül jó lesz neked és az időnek is egyaránt.
Na,meg volt az első keszegelés Túl sok mindenre nem számítottam,de összességében fasza volt Príma szélmentes,napsütéses idő egész nap,ami eleve főnyeremény.Reggel 9-re értem le,de a délelőtt elég satnyára sikeredett,aztán késő délutánra egész jól beindultak a dévérek.
Kizárólag azok jöttek,gilisztára,semmi bodorka,vagy karika Volt mellettem egy öreg spori tök jól el lehetett vele dumálni,jó fej volt,olyan igazi
pecás bácsi Összefoglalva:jó idő,víz part,jó társaság,délben egy kis házi kolbász,utána egy jó kávé egy cigivel,nem is kell ennél több
Nofene, te is áztatni akarod a kukacodat?
Kérek kettőt, pénz nem számít
Akciós D.A.M. és Silstar termékek !
nem az izzadság miatt, hanem mert ami igazán véd az kényelmetlen, egyszer felvettem egy protektoringet, hát olyan szar érzés volt hogy alig vártam hogy le tudjam venni, tisztára bezártság érzés volt
pedig tört már el bordám is szegycsont is váll is.......voltam bokától heréig gipszben másfél hónapot de akkor sem
lehet egyszerűen csak idióta vagyok
amúgy a leggecibb dolog azokat a kis injekciókat a hasba bökdösni, jobban félek a tűtől mit a szemműtétemtől....
mondjuk megvan a tuti tipp , most már be tudom adni úgy hogy meg sem érzem
az a te gépeden van
A kilukadt agressorpólós képed meg van? Biggyeszt már ide
mostmár engem se.........előtte vagány voltam,papucs póló rövidgatya........most is vagány vagyok.....ruhában és trombózis nélkül
Remélem Jimi telefogja magát.
Elestél vagy csak így szállsz le a motorról? ? ? (tudom, hogy fellöktek)
Engem nem zavar a ruha. Biztonságot ad.