Szeva, üdv! Ha kocsival mész az sem kizáró ok innen. Egy valamit azonban el kell fogadnod ha ide szeretnél írni. Pipinél nem lehetsz sem jobb sem ügyesebb. Rendben? ? ?
Sziasztok! Csatlakozok én is a pecás motorosokkhoz . Magányos farkasként gyakran indulok motorral pecázni . Yamaha tzr 125 , Tass és Nagyduna elsősorban . Pecából nem válogatok : Match , feeder , pergetés . Snecitől a harcsáig . Bemutatkozásnak Ennyi
Nincs mit,szívesen máskor is
Na most kapaszkodj meg,ezelőtt fél órával találkoztam a szembe szomszéd sráccal,akkor ért haza a pecából,Tihanyban voltak a révnél,egész nap
egy árva dévért fogott ,pedig jól nyomja,sokkal jobban mint pl. én.Erre vargyá gombot Ne is áruljuk el hol voltunk A súlyt tekintve,nem tévedtem sokat
Reggeli kutyasétáltatás közben szedtem az ibolyát az asszonynak.
Ott ült a kocsiban mikor beszéltünk és hallott mindent. Azt mondja: jól ki fogtok jönni, pont úgy beszél mint te. "Bebaszom a picsába aztán jól van"
Na most kapaszkodj meg,ezelőtt fél órával találkoztam a szembe szomszéd sráccal,akkor ért haza a pecából,Tihanyban voltak a révnél,egész nap
egy árva dévért fogott ,pedig jól nyomja,sokkal jobban mint pl. én.Erre vargyá gombot Ne is áruljuk el hol voltunk A súlyt tekintve,nem tévedtem sokat
Mondjuk azt már levágtam, hogy nálad szebb, okosabb, magasabb nincs és nem is lesz soha.
A disznópöriért nem vagyok oda. Persze megeszem. De a borjú jobban bejövős.
Láki üzeni Pipinek
http://youtu.be/MC62Qwn09UM
Teljes hiány
Ott ült a kocsiban mikor beszéltünk és hallott mindent. Azt mondja: jól ki fogtok jönni, pont úgy beszél mint te. "Bebaszom a picsába aztán jól van"
Na jóóó, Ő hasábbal ette a harcsát.
lehet hétfőn lesz egy fél napos pecám ha a sógór ráér(de nem biztos)