Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Láki jól mondja azonban a szerénységet,kifelejtette ,ja és az irigységnek itt nincs helye
Szeva, üdv! Ha kocsival mész az sem kizáró ok innen. Egy valamit azonban el kell fogadnod ha ide szeretnél írni. Pipinél nem lehetsz sem jobb sem ügyesebb. Rendben? ? ?
Szuper! !
Sziasztok! Csatlakozok én is a pecás motorosokkhoz . Magányos farkasként gyakran indulok motorral pecázni . Yamaha tzr 125 , Tass és Nagyduna elsősorban . Pecából nem válogatok : Match , feeder , pergetés . Snecitől a harcsáig . Bemutatkozásnak Ennyi
Finom-e? Isteni Pikk-pakk meg volt,másfél óra Nem elképzelhetetlen
Finom volt? Meddig pucoltad őket? Ha gondolod két hét múlva folyt.köv?!
Nincs mit,szívesen máskor is
Na most kapaszkodj meg,ezelőtt fél órával találkoztam a szembe szomszéd sráccal,akkor ért haza a pecából,Tihanyban voltak a révnél,egész nap
egy árva dévért fogott ,pedig jól nyomja,sokkal jobban mint pl. én.Erre vargyá gombot Ne is áruljuk el hol voltunk A súlyt tekintve,nem tévedtem sokat
Jó kis peca volt Jimy. Köszi a lehetőséget.
Nagyon jók vagyunk.
Jimy figyel.
Anyád picsája.
Mondjuk azt már levágtam, hogy nálad szebb, okosabb, magasabb nincs és nem is lesz soha.
Én símán el tudom képzelni, hogy láki van ilyen i-kú bajnok
Én is szeretem
Akkor inkább egy borjúpaprikás nokedlivel vagy zalai dödöllével.
A disznópöriért nem vagyok oda. Persze megeszem. De a borjú jobban bejövős.
Beszótááá? Megleszőőő ütve! ! ! !
Szolgálati közlemény!

Láki üzeni Pipinek
http://youtu.be/MC62Qwn09UM
Mer trágárul beszéltek Itt jön ki az iskolázottság
Teljes hiány
Nem lehetne inkább egy jó disznópöri?
Ha tudom disztingválok Sztem "picsát" nem mondtam,de a bebaszomra tisztán emlékszem
Reggeli kutyasétáltatás közben szedtem az ibolyát az asszonynak.
Ott ült a kocsiban mikor beszéltünk és hallott mindent. Azt mondja: jól ki fogtok jönni, pont úgy beszél mint te. "Bebaszom a picsába aztán jól van"
Az ibolya a gyereké volt. Azt Ő ette.
Na jóóó, Ő hasábbal ette a harcsát.
Jól néz ki Ibolya maradt?
Esti vacsi. Rántott harcsa salátaágyon.
még idén nem voltam pecálni(nem éreztem rá késztetést)
lehet hétfőn lesz egy fél napos pecám ha a sógór ráér(de nem biztos)